Şimdi Ara

Porsche fiyatına Renault: İşte yeni Megane RS Trophy-R'ın fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç özel üretim , rakiplerinden düşük güçle rekor kırmanın da bir maliyeti var. Son kullanıcı koleksiyonerler veya markanın meraklısı kesimi fiyat etkilemez , alırlar.

Normal kullanıcı için ise israflar israfı bir araba fiyat olarak. Sebebi bu araç bu kadar pist odaklı üretimine rağmen eski rekor sahibi type r dan sadece 3-4 saniye daha hızlı ringde ve spa da. Fiyatı da neredeyse 3 katı bir type r dan. Bir stok type r alıp 3-4k usd para harcasan üzerine zaten olur 380-400 hp, içini söküp 50-100 kg de çıkarsan , neredeyse 8 dakikalık pistte 3-4 saniyeden çok daha fazla iyi süre yapar tartışmak bile anlamsız. Ayrıca Ring süresi özelinde yazayım , ring asfaltı yenilendi, bazı noktalarda curve ler traşlandı , bumplar azaldı vs . Yani bugün mevcut rekortmen type r da tekrar çıksa daha iyi süre yapar zaten.
  • merak etmeyin yeni type-r çok daha düşük maliyetle yine deler geçer bunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: f 22 raptor

Motorsporlarında porsche ancak 3. Olabilir 1.-2. Lik Mercedes ve ferreraride ayrıca koenigsegg e niye laf attınız onu anlamadım
    Şaka mısın sen ? Motorsporları tarihi hakkında gram bilgisi olmayan bir adam örneği :) Mercedes demiş, Ford falan de bari de cahilliğin ortaya çıkmasın
  • transverse T kullanıcısına yanıt
    O sizin kendi cahilliğiniz efendim ben nabayım kendini üstün görmeye çalışan sizsiniz açın bakın bakalım motor sporları sadece lemans tan mı ibaret? F1 araçları her zaman teknolojik olarak üstündür ÇOK BİLGİLİ OLDUĞUNUZ BELLİ OLUYOR arap deyip küçümsemeye çalıştığınız koenigsegg in kırdığı rekor tam 80 yıllıktı! Mercedes w125 1937 de sahaya çıkıyor o tarihlerde ulaştığı hız ise 432.7 km/h hayatta hiçbir başarısı olmayan bildiği 2 laf ile kendini üstün gören bir zavallısınız sonunuzun ayrton senna gibi olması dileğiyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

O sizin kendi cahilliğiniz efendim ben nabayım kendini üstün görmeye çalışan sizsiniz açın bakın bakalım motor sporları sadece lemans tan mı ibaret? F1 araçları her zaman teknolojik olarak üstündür ÇOK BİLGİLİ OLDUĞUNUZ BELLİ OLUYOR arap deyip küçümsemeye çalıştığınız koenigsegg in kırdığı rekor tam 80 yıllıktı! Mercedes w125 1937 de sahaya çıkıyor o tarihlerde ulaştığı hız ise 432.7 km/h hayatta hiçbir başarısı olmayan bildiği 2 laf ile kendini üstün gören bir zavallısınız sonunuzun ayrton senna gibi olması dileğiyle
    Formula 1 yazmandan belli oldu zaten 19-20 yaşında bir velet olduğun. WSC, WEC, Daytona, Sebring, GRC, DRM, Dakar, Monte-Carlo.... Daha bunlar hatırladıklarım. Den donunda bokla gezerdin tabi nereden bileceksin :) Ayrıca w125 recordwagen deneysel bir hsa'dır. Motorsporları ile ne ilgisi var. Kimlerle uğraşıyoruz yahu, hayatta hiçbir başarısı olmayan demiş... Oyyy kıyamam abiçi çana üzüldün mü çen

Ben sana mühendislik diyorum sen bana çıkıp dakar rallisini anlatmaya çalışıyorsun koenigsegg diyip arap mısınız diye dalga geçtiğin koenigsegg 100 kişilik kadro ile koskoca grup altında bulunan neredeyse sınırsız bütçeli markalardan daha performanslı araçlar üretebiliyor porsche dediğin firma spa francorchamps ta 61. Sıraya ancak çıkabilmiş 1. Listede ferrari var f1 motor teknolojisinin zirvesidir ve bu zirvede porsche yok istediğiniz kadar çırpının Mercedes=ferrari>porsche

• Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir. Yok seramik disk fren yok bilmem ne turbo şarj ne olursa olsun bu paraya marka imajı çok daha üstün, tasarımı kat kat güzel araçlar varken ben olsam tercih etmezdim. Özel üretimmiş bir de, hakkıymış... Özel üretim Doğan SLX yapıyorum 500 bin lira hepinize yetecek kadar var, müracaat PM'den...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 2 Ağustos 2019; 14:9:13 >
  • quote:

Ben sana mühendislik diyorum sen bana çıkıp dakar rallisini anlatmaya çalışıyorsun koenigsegg diyip arap mısınız diye dalga geçtiğin koenigsegg 100 kişilik kadro ile koskoca grup altında bulunan neredeyse sınırsız bütçeli markalardan daha performanslı araçlar üretebiliyor porsche dediğin firma spa francorchamps ta 61. Sıraya ancak çıkabilmiş 1. Listede ferrari var f1 motor teknolojisinin zirvesidir ve bu zirvede porsche yok istediğiniz kadar çırpının Mercedes=ferrari>porsche

"Mühendislik" tanımı sen de ne uyandırıyor bilmiyorum ama Koenigsegg, Pagani, Bugatti dediğin kitlesi belli butik markalarda kullanılan blueprint teknolojiler mühendislik olmuyor maalesef. Ayrıca motor teknolojsinin zirvesi Formula 1 falan da değildir aksine Boundry'leri belli olan bir endüstride salt motor teknolojisi konuşmak cahilliğin en büyüğüdür. Gerçi 80'lerde Porsche motorları ile ezici şampiyonluk sahibi olan McLaren'lerden falan da haberin yoktur tabi orası ayrı.

Mühendislik 917'dir, 37 yıl önce ringi 6 dakikada dönen 962'dir. 935/78'dir...

Neyse hocam anlaşıldı biz seninle ortak frekansta buluşamayacağız bene daha fazla uzatmanın mantığı yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir. Yok seramik disk fren yok bilmem ne turbo şarj ne olursa olsun bu paraya marka imajı çok daha üstün, tasarımı kat kat güzel araçlar varken ben olsam tercih etmezdim. Özel üretimmiş bir de, hakkıymış... Özel üretim Doğan SLX yapıyorum 500 bin lira hepinize yetecek kadar var, müracaat PM'den...
    Yaptığın araba aynı pistte Megane’ı geçerse anında gönderiyorum. ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Yaptığın araba aynı pistte Megane’ı geçerse anında gönderiyorum. ;)

Alıntıları Göster
    Geçer. IBAN yolluyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Geçer. IBAN yolluyorum :))

Alıntıları Göster
    Önce linki alayım ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Porsche nin sevdiğim araçları da var 918 spyder gibi ancak şu anki marka konumunu beğenmiyorum lamborghini ve aston martin gibi daha çok lüks diyebileceğimiz segmentte ferrari araçlarında kaliteden çok performansı öne çıkarıyor ferrari pist dönmek için yaratılmışken porsche daha çok zengin görüneyim kız düşüreyim arabası gibi duruyor tabi hiçbir şeyi hakosuka ya değişmem kendisinden kat kat pahalı satılan kompleks el üretim araçları yerine daha makul bir fiyata seri üretimle binlercesi üretilir ve kensinden pahalı arabaya da tokadı basar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.