|
Bildirim
Ne kadar boş beleş bir haber sadece 500 adet üretilecek özel seri bir araçla seri üretim bir aracı kıyaslamak.
|
500 aracın tamamı satışa konduğu anda satılacak, özel üretilecek "limited" diye tabir edilen bir araçtan bahsediyoruz. Bu araçların koleksiyonunu yapan insanlar var. Seri üretim porsche ile kıyaslıyorsunuz. Tabi pahalı olacak hatta ucuz bile.
|
ne kadar arabadan anlamayan adam var doluşmuş.. saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın resmen beyin fukaralığı akıyor.
açın da pistin derecelerine bakın.. porsche carrera gt3 ile aynı sürede dönmüş pisti adam diyor daha güçlü olsa olurdu.. araç limitli üretim üstünde karbonfiber parçalar var torsen lsd var akrapoviç egzoz var komple karbon jantları mevcut brembo karbon seramik frenleri var öhlisn amortisörler var aktif aero parçalar var.. sıradan bir araba parası mı olacağını zannediyordunuz? bu piste girip keyif yapacak adamın arabası.. sürüşünün o porscheden de kat kat keyifli olacağı belli.. https://fastestlaps.com/tracks/nordschleife şu da şurda dursun beygir manyakları baksın hangi araçları pistte sollamış.. |
Bir type r neler yaptırıyor adamlara be
|
2019 a45 amg £50,000 ingiltere fiyatı 425 küsür beygiri var hemde 4 silindirli motorlardan en yüksek güç üreten seri otomobil.
|
Ne var bunda yani? Porsche işte sonuçta Koenigsegg,McLaren,Ferrari,Lamborghini,Bugatti değil.
|
Elma ile armut’u kıyaslamak huyum değildir fakat S class’ın Amerika başlangıç fiyatına denk geliyor, özel seri falan da fiyatı biraz fazla uçuk geldi.
|
Anlamiycak ne var hocam, en hizli onden ceker arac resmi olarak.
|
Bahsettiğiniz a45 amg 22 sn daha geç dönmüş nürburgring i
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 31 Temmuz 2019; 19:52:33 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 1 Ağustos 2019; 15:20:59 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|