Şimdi Ara

Porsche fiyatına Renault: İşte yeni Megane RS Trophy-R'ın fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    911gt3 murcielago lp670 cayman gt4 bu araçtan 2 sn daha geç dönmüş üstelik bu araç ön çeker Mercedes sls amg ise 10ms daha önce bitirmiş pisti
    FastestLaps.com
    Nürburgring Nordschleife lap times - FastestLaps.com
    https://fastestlaps.com/tracks/nordschleife
    laf kalabalığı yapmayın alın size kapı gibi liste bakım bakalım o onca beygire sahip porsche ler meganı nasıl geçememiş, yiğidi öldür hakkını yeme ön çeker rekoru şu anda bu araçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• berkaydj kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz a45 amg 22 sn daha geç dönmüş nürburgring i

• f 22 raptor kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, şu bilgiler haber içeriğinde olsa süper olurmuş. Ben de bunları merak ediyordum zaten. Helal olsun o zaman megana, fiyatı da o zaman normal yani böyle bir başarıya.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusu tartışılır lakin şu kıçı kırık renault megane o paraya porsche Mercedes lamborghini alırımcılar yok şöyle beygir yok böyle teknoloji diye yorum atıp arabayı gömmeye çalışıyorlar şu anda ön çeker rekoru bu arabada, performans olarakda porsche ve Mercedesler ile yarışabiliyor tabi bana kalsa o paraya gtr alırım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f 22 raptor -- 1 Ağustos 2019; 20:33:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f 22 raptor

Bahsettiğiniz a45 amg 22 sn daha geç dönmüş nürburgring i
    2019 daha dönmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

2k dolar maaş la çalışan bi insan krediye girip alır yani, çok da pahalı değilmiş, biz 2k tl maaşla aynı birime egea alıyoruz lan
    2k maasla 80-90 binlik araba almak? Cekilise katilmak istiyorum.

• Editor olmak istiyorum artik

• Megane bu içi kütüphane gibi. Her yeri trophy olsa ne yazar.

• Şu an halen Williams lar ve V6 lar yok satıyor... Keza Türkiye'de Clio 3 Rsler yok satıyor...

• Type r ı gömenler renonun hondayı geçmek için 2 type r parası harcadığını ve arabayı hafifletmek için neler yaptıklarını görmüyorlar herhalde honda aynı modifikasyonları yapsa tur bindirir

• Rekoru kıranla aynı donanımdaki bir megane rs 85 bin euro, gerçekten çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

2k maasla 80-90 binlik araba almak? Cekilise katilmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    Olayı sen anladında neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Ne var bunda yani? Porsche işte sonuçta Koenigsegg,McLaren,Ferrari,Lamborghini,Bugatti değil.
    O sağlam cahil çıktın, biraz aç oku da Porsche neymiş öğren gel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: f 22 raptor

911gt3 murcielago lp670 cayman gt4 bu araçtan 2 sn daha geç dönmüş üstelik bu araç ön çeker Mercedes sls amg ise 10ms daha önce bitirmiş pistihttps://fastestlaps.com/tracks/nordschleife laf kalabalığı yapmayın alın size kapı gibi liste bakım bakalım o onca beygire sahip porsche ler meganı nasıl geçememiş, yiğidi öldür hakkını yeme ön çeker rekoru şu anda bu araçta
    Karşılaştırdığın otomobiller 10 yaşından büyük bu arada. Günümüzün M5'i de 458 Italia ile aynı dönüyor pisti. Çok aptalca bir mukayese.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

O sağlam cahil çıktın, biraz aç oku da Porsche neymiş öğren gel :)

Alıntıları Göster
    Tam cahiller ya, motorsporlarında en fazla podyum gören marka Porsche ile ucube Lamboyu falan aynı cümlede kullanmış bir de. Koenigsegg falan ne ayrıca ya arap oldu millet iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 2 Ağustos 2019; 0:24:50 >
  • cqr52 C kullanıcısına yanıt
    Hı hı

• transverse T kullanıcısına yanıt
    Motorsporlarında porsche ancak 3. Olabilir 1.-2. Lik Mercedes ve ferreraride ayrıca koenigsegg e niye laf attınız onu anlamadım

• muayeneden geçmez almayın

• Standart megane sasesi ustune yapildiysa bu arac teknik acidan gercekten harika. Porscheyi geciyorsa alinabilir ama yinede bir evo efsanesi gibi ulasilabilir ucuz fiyata alinabilmesi onemlidir. Seri uretim bir kasansonucta jet motoruda taksan megane meganedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcart -- 2 Ağustos 2019; 9:50:47 >
  • Yorum yapan vatandaşlar bu hayatta boşa yaşıyorsunuz bir tarafınızı kaşıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.