Şimdi Ara

Port Açık Değil (Sadece İndirme Yapabilirsiniz) | Gelen Bağlantı Yok | uTorrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önceden problemsiz çalışan uTorrent programı son günlerde hata vermeye başladı. Sorunsuz bir biçimde indirme gerçekleştirebiliyorum fakat gönderme yapamıyorum. Halbuki önceden aynı modem varken gönderme yapabiliyordum. Neden böyle bir hata veriyor anlamış değilim.

Ayrıca, siyah daire içine aldığım yerde de artık yeşil ikon çıkmıyor. Sarı ikonda ise "Gelen bağlantı yok" yazısı çıkıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafAltay

Merhaba,

Önceden problemsiz çalışan uTorrent programı son günlerde hata vermeye başladı. Sorunsuz bir biçimde indirme gerçekleştirebiliyorum fakat gönderme yapamıyorum. Halbuki önceden aynı modem varken gönderme yapabiliyordum. Neden böyle bir hata veriyor anlamış değilim.

Ayrıca, siyah daire içine aldığım yerde de artık yeşil ikon çıkmıyor. Sarı ikonda ise "Gelen bağlantı yok" yazısı çıkıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim sizce?

Ekim'den beri bende de aynı sorun var, diğer üç bilgisayarımda da. Bizi yönetenler portları engelliyor, port açsan bile. Bizzat denedim.

• Hortlatmış olacağım ama bende de aynı sorun var. Zyxel p660hn-f1z modemim var. Her türlü portu denedim ama bir türlü olmadı.
  • tombombadil_07 kullanıcısına yanıt
    Bende de hâlâ aynı...
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    Utorrent'ten rastgele port seçtim. O portu modemde açtım. Bir şey indirmediğim sürece sağ alttaki renk hep sarı ama indirme yapınca düzeliyor. Sorun aslında portun kapalı olması falan değil. O port aracılığı ile indirme yapmayınca kapalı görüyor.
  • Selam

bende de Huaweı HG253 modem var. Band genişliği kısmı yeşil oluyor ancak network yazan kısım arkadaşın resimdeyolladığı gibi sarı renk oluyor, programda da ne sarı ne kırmızı bağlantı ikonu bişey yok. Port açma vs konularında birşey bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz. Torrent yeni kullanmaya başlıyorum da
  • Arkadaş şu soruna bir çözüm bulun. Upload yapamıyorum. Torrent sitelerinden ban'lanacağım. Ratio sorunu oluşuyor....
  • bu sorunu çözmek için utorrent'in verdiği rastgele port yerine, port aralığını şu şekilde yazın

Lokal Başlangıç portu: 1
    Lokal Bitiş portu: 50000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 2 Şubat 2015; 22:17:34 >
  • Konu hortlamış olacak ama... Bende de aynı sorun var..

Utorrente port verdim, o portu modemden açtım.. Ama yine de olmadı.

Superonline MH aradım, portunuz açık gözüküyor diyor, fakat portu başka bir programla (portforward) test edince de kapalı gözüküyor..

Utorrente de arkadaşınki gibi sarı gözüküyor... Var mı çaresi olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • utorrent in bu sorunu bende de var, yardımcı olur musunuz?

indirme yapabilirsin diyo, indirme de yapmıyor
  • ayni sorunu yasiyorum.........
  • Bu problem çözüldü mü? Aynı problemden muzdaribim
  • Sorun halen devam etmekte. Burası Türkiye ıss'lerin neredeyse hepsi ... neyse

• soruna çözüm bulan yok mu acaba?

• Konuyu hortlatacağım ama hala aynı sorun mevcut.

Çözüm bulan yok mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.