Şimdi Ara

Port Açma Hakkında XBOX ONE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar konsolda oyun oynarken çok aşırı lag oluyor.EA sportsun resmi sitesinde fifa için port listesi var.Port açmayı tam olarak bilmiyorum.
    Aşağıdaki resimdeki gibi yaptım acaba doğru yapmışmıyım?Ayrıca bi işleme gerek var mı?

Birde şu 192.168.1.4 olan sayı sürekli değişen ip modemi resetleyince mi değişir yoksa sürekli kendi kendine mi değişir?
    Çünkü konsolada o ip adresini elle girdim konsol internetten kesildi.
    İnternetim 16 mbit 9 mbit alıyorum ping 23 ms
    Ayrıca 80 portunu girince şu hatayı veriyor..

80 port modeme WAN tarafından erişim için kullanılmaktadır. Lütfen Modeme WAN tarafından erişimi devre dışı bırakın!

Port Açma Hakkında XBOX ONE

quote:

Players having difficulties connecting to online play or to other players in FIFA 15 likely need to open, or forward, their online ports. Find the ports for your console below, and then you can open your ports.

XBOX 360
    UDP: 53; 88; 3074; 3659
    TCP: 53; 80; 3074; 3659

XBOX ONE
    UDP: 53, 88, 500, 3074, 3544, 3659, 4500
    TCP: 53; 80; 3074; 3659

• Doğru gibi görünüyor. Bu arada makine kablosuz mu bağlı yoksa kablolu mu?

Uzunca bi süredir kablosuz bağlıydı benimki, NAT hizmetleri bilmemesi ORTA olarak görünüyordu. Ben de Windows 10 streaming olayında çok yavaşlama görünce kablolu bağladım, NAT hizmetleri direkt olarak ETKİN'e döndü, yani kısıtlamalar falan kalktı komple. Streaming olayı da baya hızlandı. Bunların haricinde FİFA yine de port açtırmak istiyorsa biraz gıcıkmış açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.