Şimdi Ara

port açmaya çalıştım ama beceremedim. lütfen yardım edin !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar u-torrent yavaş indirdiği için bi araştırma yaptım ve port açmam gerektiğini gördüm. işte bi linkten port açtım hesapta ama hızda bi gelişme olmadı. acaba portumu açamadım? içim hiç rahat değil birşey olacak diye. lütfen anlayan biri yarım etsin. modemim airties rc205 ..

• Port için gerekli port numaraları için;http://portforward.com/routers.htm 'ye gidebilirsiniz.
  • portu açtım test ettim port açık görünüyor ama hızda hiç değişiklik olmadı acaba nerede hata yapıyorum u-torrent indimeye bile başlamıyor ya delirecem.
  • seeder ve leecher sayıları önemli... seeder sayısı az ise bir süre bekletebilir ve indirme yavaş olur. seeder sayısı yüksek bi dosyayı örnek olarak indirmeye çalış. yine indirmiyorsa sorun daha farklıdır heralde...

bide port açtığın zaman aşağılarda bi yerde yeşil tik işareti yanıyor olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedigo83 -- 15 Eylül 2008; 22:24:25 >
  • bunlara dikkat ediyorum ama bitürlü hızım artmıyor. millet 100 ile falan indirirken ben 5 lerde sürünüyorum hertürlü ayarla oynadım ama bitürlü olmuyo ya. şu işten anlayan birisi bana anlatsın hızlı download yapmak istiyorumn artık.
  • valla tam olarak bilemiycem fakat şu ayarı deneyebilirsin...

options / preferences / advanced diye bi sekme var kenarda / net.max_halfopen diye bir ibare var yanda açılan bölümde aşağılarda. onu 40 yada 50 falan yap... maksimum bağlanacağın kaynak sayısını değiştirmiş oluyorsun. benimkinde ayar bu yönde ve seeder sayısı yeterliyken gayet güzel indiriyorum;)
  • forumda Torentler hakkında konumak paylasmak ve fikir alişverişi yapmak yasaktir arkadasim

soruna gelince bence sorun ya seed ve leechler'de veya kullandigin sürümle alakali.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Public tracker lardan birşey çekiyorsan onlar yavaş gönderir.Üyelikli ve güvenilir trackerları tercih edin.İsim veremiyorum çünkü yasak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

forumda Torentler hakkında konumak paylasmak ve fikir alişverişi yapmak yasaktir arkadasim

soruna gelince bence sorun ya seed ve leechler'de veya kullandigin sürümle alakali.

Yasak diyip diyip cevap yazmiyomuyuz hastasiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.