Şimdi Ara

Port Deliği ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kabini Nerdeyse Bitirdim.. Buyrun Resimleri

Port Deliği ?

Port Deliği ?

Port Deliği ?

Arkadaşlar şimdi benim sorum alttaki resimde işaretlediğim yerlerden port deliklerini açsam sese bi etki edermi veya nerden açmamı tavsiye edersiniz _?
     Port Deliği ?

Subwoofer için 2 Küçük Delik
    Ovaller içinde 1 Er tane normal delik..

Yerleri Sakıncalımı veya Delik Sayıları Sorun Yaparmı _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan_08 -- 30 Temmuz 2010; 2:08:59 >

• Küçük portlarda hava sürtünmesi ses yapar, can sıkabilir.
    Böyle dinlediniz mi nasıl çalıyor?
    Port açmanın da hesabı var, rasgele olmaz port açmak.
    Ovaller geniş alan ister, yoksa sert basslar çalar tahtaya vurur gibi, canınızı sıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 30 Temmuz 2010; 2:29:58 >
  • Mustang bu konuya cevap yazmış gözüküyorsun fakat ben göremiyorum bidaha yazarmısın lütfen ??
  • Küçük portlarda hava sürtünmesi ses yapar, can sıkabilir.
    Böyle dinlediniz mi nasıl çalıyor?
    Port açmanın da hesabı var, rasgele olmaz port açmak.
    Ovaller geniş alan ister, yoksa sert basslar çalar tahtaya vurur gibi, canınızı sıkar.
  • port un sesi uzatma yumusatma gıbı 1 etkısı olur kabınınız mdf olsa daha guzel olurdu kabının ıcıne elyafla da kablayabılırsınız port kullanılacaksa hesap ıster rastgele yapılacaksa woofer ın sag ve sol kısmına bırer port uygun olur capı buyuk olmak sartıyla.
  • port açacaksan açtığın delik kenarlardan 3 4 cm uzak olması lazım yoksa pek bi faydası olamaz benden sana tavsiye biraz daha geniş yapsaydın kabini port deliğini 7 cm açadım sonrada bi 7 cm li,k pvc boru yardımıyla borunun uzunluğunuda 10 cm yapardım ozaman güzel olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.