Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Port güvenliginizi test edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
21.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bu açıkları tamam güzel söylüyosunuzda peki nasıl kapatılacağını bilen veya bizi yönlendierecek arkadaşlar yokmu yaw?
  • Bende de hepsi steahlt çıktı.
  • nasıl arkdaşlar bı bakarmısınız
    [simage]http://imageshack.us][img=http://img81.imageshack.us/img81/4312/d2oh.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 7 Haziran 2006; 14:09:27 >
  • iyi ya, benimde hepsi steahlt cikti. Hos oldu bu haber. Bu bilgiyi veren arkadasa tesekkurler.
  • paylaşım için teşekkürler...
  • bendede 3 tane open cikti bunlari nasil kapatabilirim (pc den fazla anlamam biraz açik anlatablirmisiniz)
    şimdiden tesekkur ederim

Port güvenliginizi test edin

Port güvenliginizi test edin
  • mrb arkadaşlar. İstediğim programın portunu nasıl kapatabilirim. ve portunu kaparttığım programın çalışma ihtimali varmı. .Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bitdefender 9 prossıonall indir 30 günlük bedava firewall uygulamasıda war
    www.bitdefender.com
  • zone alarm veya McAfee personel Firewall
  • hiç bir virüs programı yada firewall kullanmıyorum ama hepsi stealth çıktı enterasan tabii...
  • bende de birçok port çıktı ve hepsi stealth.tamam güvenli bi modem var ama bu bilgisayarıma portlardan girelemez anlamına mı geliyor?yani portlardan bilgisayarıma giren asla olamaz mı?anlatabildim mi bilmiyorum=)
  • Ayrıca siteden 3 tane de spy bulaşmaya çalıştı.Benim test sonucunda da hepsi stealth çıktı.Bilgisayardaki tek güvenlik yazılımı ZoneAlarm Security Suite kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 20 Temmuz 2006; 15:59:48 >
  • Yukarı çıkartalım
  • paylaşım için teşekkürler
  • 21-22-23-80 open(danger) diğerleri closed ..! bu portları kapatmalımıyım? kapatmalıysam nasıl kapatabilirim?
    Bu konu hakkında google yi hatim ettim ama sadece portları kapayın dio ama kapatılması hakkında hiçbi bilgi yok .! yardımlarınızı bekliorum teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersin_

Ya arkadaslar stealt yazan portlardan korkmayin onlar zaten kapali.

her portun bir kapama usülu var. ben hangi birisini anlatayim.

Selamı Aleykum,
    Aslında hepsini kapamanın tek bir yolu da varmış ;
    arkadaşlar ilk port scan ''http://www.securitymetrics.com/portscan.adp'' muhabbetini duyduğumda amcamlardaydım orda denedim bütün portlar Stealth(gizli,güvenli) çıktı. Hemde ne bir firewall yüklüydü nede kaspersky gibi güçlü bir antivirüs programı sadece Avast antivirüs mevcuttu oda bildiğiniz gibi portlarla hiç bi alakası olmayan bi program... Bide şu işi teyzeoğlun bilgisayarda deneyim dedim. Test sonuclarına baktığımda 21,22,23,80 portları ''open(danger)'' diğerleride ''closed'' idi.Denemediğim ne bi Firewall ne de Antivirus programı kaldı lakin sonuc hep aynı bi türlü port mode stealth olmadı.Hatta okuduğum bi makaleden yola cıkarak el ile bu portları kapayım dedim tabi o şekil kapama biraz karışık olduğundan bilmediğim bi yerde hata yapmış olmalıyım ki netice alamadım velasıl az once nette dolaşırken
    ''Nessus-3.0.5'' die bi program gözüme çarptı ürün açıklamasında port scan yazıodu.7 günlük Free trial versionunu indirdim ve bilgisayara kurdum yaklaşık bi 5 dk update yaptıktan sonra karşıma pek fazla menüsü olmayan bi pencere çıktı direk port scan yazan ikinci seceneğe tıkladım ve taramaya başladı tarama bittiğinde anlamadığım tarzda bi rapor sundu sayfayı kapadım ve ''http://www.securitymetrics.com/portscan.adp'' sitesine girdim.Sonuç tüm portlarım Stealth gözüktü. Denemesi bedava, Saygılar...

• Bendekilerin hepsi stealth çıktı.

Lamerler bana bulaşamayacak demek ki.
  • Bendekilerin de hepsi stealth çıktı.
    ersin eyw oldukça yaralı bi paylaşım saol
  • Bendede hepsi stealth çıktı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.