Şimdi Ara

Port güvenliginizi test edin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
21.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gizli olsa bile Nmap programı ile hepsi ortaya çıkıyor
    %100 güvenlik yoktur
  • eyw bakalım
  • paylaşım için teşekkürler.

hepsi stealth çıktı
  • hepsi stealth çok yararlı bilgiler.Ama bazı programlar sayesinde portlar açılabiliyor.Özellikle programlarınızı update ederken yeni sürümlerini araştırmanızı öneririm.Mesela winampta falan bi aralar update ederseniz hackerlar için mükemmel bir port açılıyordu..
  • Merhaba ben Netbios 139 port kapatma hakkında yazılanları uygulayamıyorum pc de ağ bağlantım ve yerel ağ ilgili bölüm yok oyüzden birşey yapamıyorum aslında olması gerekir bir çok ark bu yöntemi kullandığını biliyorum pc de bu bölüm yok nedenini de bilmiyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
  • hepsi close ama biri """SMTP 25"" stealth
    bikere daha taramıştım epey bir önce bi oyun için dota belki bilirsiniz onun için bi portu actım sanırım oda 25 :)
  • Telnet 23 open yazıyor bunu nasıl kapatacağız bilgisi olan?
  • Arkadaşlar bende FTP,SSH,Telnet ve HTTP Open(Danger!) diyor...
    Bir arkadaş oraya NESSUS programını önermiş. O programı kullanırsam portlarımın hepsi kapanır mı ?
    Ayrıca ben silkroad oynuyorum... Bu portları kapatırsam oyuna yine girebilirim dimi?
    Anti virüs programın Nod32 3.0.621 ve güvenlik duvarımda kapalı...
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4Love -- 20 Eylül 2008; 13:21:04 >
  • Bendekilerin büyük bir kısmı closed. Firewall kullanmıyorum.
  • Arkadaşlar bende FTP,SSH,Telnet ve HTTP Open(Danger!) diyor...
    Bir arkadaş oraya NESSUS programını önermiş. O programı kullanırsam portlarımın hepsi kapanır mı ?
    Ayrıca ben silkroad oynuyorum... Bu portları kapatırsam oyuna yine girebilirim dimi?
    teşekkürler
    Lütfen Acil Yardim ! ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Just4Love

Arkadaşlar bende FTP,SSH,Telnet ve HTTP Open(Danger!) diyor...
    teşekkürler
    Lütfen Acil Yardim ! ...

Belli başlı portlar vardır. (konu içinde geçiyor) Onları kapatmalısınız. Geri kalan portları kapatmanıza gerek yok..
    Firewall (güvenlik duvarı)nızı açın. O gerekli portları kapatır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Bendekilerin büyük bir kısmı closed. Firewall kullanmıyorum.

Closed değil stealth olduğu zaman güvendesiniz.Yani bütün portlarınız görünmez olacak ki karşı taraf hangi portlarınızın açık veya kapalı olduğunu görmesin.Genelde modem firewall ları da stealth gösterir.Wİndows firewall da stealth gösterir(en azından bende öyle).
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

teşekkürler
    Lütfen Acil Yardim ! ...

Belli başlı portlar vardır. (konu içinde geçiyor) Onları kapatmalısınız. Geri kalan portları kapatmanıza gerek yok..

Kardeş özür dilerim yanlış yazmışım.... Güvenlik duvarıda açık, nod32 de açık. ama 4 acık war. nessus önlerm i? bir arkadaş butun portları stealt yapıyor yazmışta.. Kusra bakma tekrardan yardım eder misin?

• bendede hepsi close birtek 25 stealth

bişeyler yapmak gereklimi
  • Hangi firewall u kullanıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

hiç bir virüs programı yada firewall kullanmıyorum ama hepsi stealth çıktı enterasan tabii...

Valla bende kullanmıyom hepsi stealth çıktı.
  • Hepsi güvenli çıktı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

teşekkürler
    Lütfen Acil Yardim ! ...

Kardeş özür dilerim yanlış yazmışım.... Güvenlik duvarıda açık, nod32 de açık. ama 4 acık war. nessus önlerm i? bir arkadaş butun portları stealt yapıyor yazmışta.. Kusra bakma tekrardan yardım eder misin?

Dedim ya shealt ya da closed yazması önemli değil. Belli portlar var. Birçok zararlı program ya da kişi bilgisayarlara sızmak için o portları kullanır. O portları mutlaka kapatmalısınız. Güvenlik duvarları da bu port kapatma içini yapar. nessus kullanmadım herhangi bir bilgim yok.
    123, 135, 137, 138, 139, 445, 500, 1025, 4500 kapatılması gereken portlar bunlardır. Bu portları isterseniz ellede bazı işlemler yaparak kapatabilirsiniz. Beni önerdiğim bu programı da kullanarak bu portları kapatabilirsiniz.

TcpSecurity for XP-Port Kapatma

• Bu önerdiğin program sadece 123, 135, 137, 138, 139, 445, 500, 1025, 4500, portlarını kapatmak için mi? Eğer sadece onlar içinse bende onlar CLOSED yazıyor. ben closed leri stealt, open leride stealt yapmak istiyorum. Öncelık FTP,telnet,http ve ssh için çabalıyorum cunku sadece onlar open.diğerleri CLOSED.
    ben butun portların stealt olmasını ıstıyorumda...
    FTP,telnet,http,ssh sizce buyuk acıklarmı? önemlı acıklarmı yani?
    Önerdiğin programı ındırdım ama daha kurmadım. Biraz anlatabılır mısın o programı bana ?
    o program tum portları stealt yaparmı?
    Eğer özelden gorusmek istersen sergen_salvo@hotmail.com... eklersiniz. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4Love -- 21 Eylül 2008; 1:45:44 >
  • Merhaba bendede HTTP 21 açık ve danger yazıyor ne yapmalıyım.Xp kullanıyorum ve lisanslı nod32 var.İlgine şimdiden teşekkürler.Sevgi ve saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f5s5b5 -- 21 Eylül 2008; 1:49:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.