Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Port güvenliginizi test edin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
21.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bah06

ya ben arattım bir sürü bişey çıktı hepsi stealth yazıyor ama trojan port scan adı altında 6 tane bişey buldu

PORT NO
    6776
    7000
    12345
    20034
    27374
    31337

Bunlarıları buldu resmi ekleyemedim opndan yazdım Bu trojanların bi zararı olabilirmi varsa nasıl kapatacağız Ben zone alarm pro kullanıyorum firewall olarak bu portları orasdanda bloklayayım mı?

Bu trojen portlar bende de var. Ama stealth görünüyor. Ne yapmamız gerekiyor koca forumda bilen yok mu yav???

• quote:

Orjinalden alıntı: metalok

quote:

Orjinalden alıntı: bah06

ya ben arattım bir sürü bişey çıktı hepsi stealth yazıyor ama trojan port scan adı altında 6 tane bişey buldu

PORT NO
    6776
    7000
    12345
    20034
    27374
    31337

Bunlarıları buldu resmi ekleyemedim opndan yazdım Bu trojanların bi zararı olabilirmi varsa nasıl kapatacağız Ben zone alarm pro kullanıyorum firewall olarak bu portları orasdanda bloklayayım mı?

Bu trojen portlar bende de var. Ama stealth görünüyor. Ne yapmamız gerekiyor koca forumda bilen yok mu yav???

135. ve 139. portların kapalı ise sorun yok. Diğerleri o kadar da önemli değil. Bir de bazı portlarının kapanmaması lazım. O nedenle stealth görünen portlarınla ilgili birşey yapmana gerek yok !

• stealth ise her hangi bi sorun teşkil etmio lakin open ise trojanlar bu portlardan pc ne bulaşır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Bendede hepsi stealth çıktı

bende de :D
  • Selam,arkadaşlar bende şöyle oldu ama 1şey anlamadım yardımcı olurmusunuz?! VİDEO

NOT: rap idsh are link burda upload edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaur. -- 22 Temmuz 2007; 20:25:30 >
  • çok Yararlı bi paylaşım ellerine sağlık teşekkurler

Hepsi Stealth Çıktı aman nazar Değmesin

• hepsi stealth "oh be" o kadar koruma war olsun artik :)

rahatladim bak
  • Güzel bir paylaşım,teşekkür ederim.
  • Yararlı Bılgıler ıcın Teşekkürler..
  • vala dıyodm sımdı hepsı acık olack ama sorun yokmus bendede stealth dır nedır ondan cıktı ıste sevındım ya
  • bendeki hepside Stealth çıktı bu Stealth sağlam olduğunu mu söylüyor :S
  • Öncelikle Bu Yararlı Paylaşım Dolayısıyla Teşekkür Ederiz...

İlgili Konu Hakkında Aşagda Resimde Görüldüğü Gibi, Trojan Başlıklı Portlar Mevcut..:(
    Fakat ''STEHALTH'' Bu Portlara Mahal Resimde Beliren Port Seviyesinden Yola Çıkarak, Benim Bilgisayarım'da Şu An İçin Bir Tehlikeli Port Arz Edip Etmediği Hakkında
    Bilgilindirirseniz Memnun Oluruz..?

Saygılar/ Sevgiler...

Port güvenliginizi test edin

Port güvenliginizi test edin

• bende hepsi close çıktı dünyaya tüm kapılar kapalı
  • Merhba Netbios 139 port open nasıl kapatabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler[
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meldam

Merhba Netbios 139 port open nasıl kapatabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler[

Ağ bağlantılarım/yerel ağ bağlanısı/çift tık/özellilkeler/genel sekmesi/internet eriişm kurallarına çift tık/genel sekmesinden gelişmişe çift tık/WINS sekmesi/ TCP IP ÜZERİNDE NetBıosu devre dışı bırak'ı işaretle/tamam de/çık..
  • Hepsi stealth
  • 2 open var ama bir dolu Closed varTüm Windows updateleri tamam.İllaki Antivirüs programı mı kurucam şimdiAd-aware ile idare ediyordum hiç bir problemim yoktu ama şu port sayfasını görünce internet güvenliğimi almamın zamanı gelmiş sanırım
  • hepsi STEALTH !
  • Öncelikle 135 139 ve 445 nolu portların güvenlik sebebiyle kapatılması uygun olur bunlarda diğer port scan siteleri advanced port scanner adlı program sayesinde de açık portlar öğrenilebilir

http://www.pcflank.com/art21.htm
    https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Ağustos 2007; 19:37:38 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.