Şimdi Ara

Port güvenliginizi test edin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
21.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Just4Love

Bu önerdiğin program sadece 123, 135, 137, 138, 139, 445, 500, 1025, 4500, portlarını kapatmak için mi?
    ben butun portların stealt olmasını ıstıyorumda...
    FTP,telnet,http,ssh sizce buyuk acıklarmı? önemlı acıklarmı yani?
    Önerdiğin programı ındırdım ama daha kurmadım. Biraz anlatabılır mısın o programı bana ?
    o program tum portları stealt yaparmı?
    Eğer özelden gorusmek istersen sergen_salvo@hotmail.com... eklersiniz. teşekkürler

Bak şimdi.. 1.sayfada verilen port tarama sonucu pek de güvenli değil. Çünkü hiçbir virüs programı olmayan kişinin bile port tarama sonucu güvenli çıkabiliyor.

Tersi de var. 10 adet virüs programı güvenlik duvarı programı kullanan kişinin bilgisayarında da açık port bulunabiliyor.

O nedenle burada önemli olan o tarama sonucu değil, sizin belli başlı portları kapatmış olmanızdır. Eğer googlede de arama yaparsanız ftp,telnet..vs ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Zaten http, ftp portlarının açık olması lazım. Ya değilse internete bağlanamaz, programlarınızı güncelelmeyezsiniz.

Programın anlatımı linkde mevcut. Zaten küçücük bir program. "Portları aç kapat" hepsi bu..

Yazdığım gibi o tarama sonucu önemli değil. Önemli olan sizin portları kapatmanızdır..

• quote:

Orjinalden alıntı: f5s5b5

Merhaba bendede HTTP 21 açık ve danger yazıyor ne yapmalıyım.Xp kullanıyorum ve lisanslı nod32 var.İlgine şimdiden teşekkürler.Sevgi ve saygılar..

Zaten açık olması lazım. Kapatırsanız internete bağlanmazsınız
  • Ben de test ettim. Hepsi Stealth çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: f5s5b5

Merhaba bendede HTTP 21 açık ve danger yazıyor ne yapmalıyım.Xp kullanıyorum ve lisanslı nod32 var.İlgine şimdiden teşekkürler.Sevgi ve saygılar..

Zaten açık olması lazım. Kapatırsanız internete bağlanmazsınız

İyi ama arkadşımın hepsi Stealt çıktı. İnternetten konuşuyoruz birde yani.. Bir terslik var gibi sanki
  • alayı stealth çok sevindim valla
  • teşekkürler, sakın verdiği hatayı kendi sattığı antispy ile gidermesin
  • teşekkürler konu için bilgisayarımızın güvenliğini test etmiş olduk
    hepsi stealth çıktı
    sadece kis 9 kullanıyorum sanırım bundan sonrada kullanmaya devam ederim
  • Bende sadece Avira Pre.ve windows firewall var ve hepsi stealth ilginç.
  • Modem firewall u açıksa ondan stealth görünebilir.Ayrıca windows firewall da stealth görünüyor(bende kablo internet var ve modem firewall u yok.Denemiştim ordan biliyorum)
  • yav açık portlar nasıl kapatıyoz ben de 3 tane açık çıktı...........
  • Hayır.Zaten ço ksoru soruyor diyorsun.Oraya alırsan bilgisayarı atarsın
    Stealth port kısmında BLOCK ALL dersen hepsi stealth görünür.Gerekli izinleri vermen lazım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 29 Eylül 2008; 19:20:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Modem firewall u açıksa ondan stealth görünebilir.Ayrıca windows firewall da stealth görünüyor(bende kablo internet var ve modem firewall u yok.Denemiştim ordan biliyorum)

Bende de kablolu net var ve modemim Datron.Firewall olcağını sanmıyorm içinde biraz dandik ve alalı baya oldu
  • Ozaman bende olduğu gibi windows firewall stealth gösteriyordur
  • http://img.fotoambar.com/img/7/1d390d0c1b9309269074aa9b8bfff38d.bmp

şu 3 açığı nasıl kapatcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narsess -- 29 Eylül 2008; 20:04:03 >

• oh be içim rahatladı be
  • hepsi stealth çıktı
  • @PMD
    Açık portları bulup trojan göndermeleri daha kolay.Comodo uyarı verir ama atlatılması daha kolay olur yine de.Mesela p2p için port açıyoruz.O portlar görünüyor.Ama firewall denetlemeye devam ediyor sonuç olarak.En ufak port scan da uyarır ayarlara bağlı olarak.Comodo,Outpost gibi programların içindeki HIPS te hacker ın kafasına göre port açmasına engel olur.Çünkü içerideki HIPS sana mutlaka soracaktır bu internete çıksın mı diye.Sende bunu göreceksin doğal olarak.(HIPS ile beraber firewall da uyarı verebilir.Atadığın kurallara bağlı)Ama firewall iyi değilse ne uyarı verir ne birşey(Bknz. windows firewall).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 30 Eylül 2008; 12:29:17 >
  • teşekkürler hepsi stealth
  • Stealth çıkması kapalı veya açık olduğu anlamına gelmiyor.Açık ancak karşı taraftan görünmüyor anlamına gelir.Bunu da kullandığınız firewall programları sağlıyor.Yani internete çıkması gayet doğaldır.

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 Sevdiğim bir port tarama sitesidir. tabiwww.pcflank.com dan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 30 Eylül 2008; 14:09:32 >
  • OO Maşallah bir tane bile open yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.