Şimdi Ara

Port hakkında yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemim Us Robotics maxg adsl gateway modeli:9108 Windows vista kullanıyorum.Eski xp kullandıgım bilgisayarda rahatça port acabilirken bu bilgisayarda acamıyorum.Port Forwarding sitesinden denilen herşeyi aynen yapıyorum fakat port acık olarak gozukmuyor.Örneğin Bitcomet programında port kapalı olarak gözüküyor.Modem ayarlarına 192.168.1.1 adresinden giriyorum.Güvenlik sekmesinden virtual servers ı seçiyorum.Daha sonra custom server adı BitCom1 server ip adress 192.168.1.1 ve portu da programdaki seçtiğimden yazıyorum fakat port acık gozukmuyor.Acaba server ip adress mi yanlıs yazıyorum yoksa farklı bir problem mi var.Bu port acma olayını birden cok programda denedim fakat beceremedim.Eskiden rahatlıkla acabilirdim.Yardımlarınız için teşekkürler.

• ip yanlış yazıyosun modemin ipsini yazıyorsun kendi makine ip adresine yönlendirme yapıcaksın
  • tam olarak anlamadım makina ip mi nasıl ogrenebilirim normal ip mi yoksa farlı birşey mi
  • 192.168.2.1 olacak diyor
  • sanırım gene olmadı her modemde 192.168.1.2 degildir sanırım,bunu nasıl ogrenebiliriz eger farklıysa
  • command dosyasını calıstırıpı ipconfig /all diyip ordaki bütün adresleri denedim ama gene olmadı
  • roboticcs 9108 192.168.1.0 aralığından ip dağıtıyor. senin yanlış yaptığın yer "Server Ip Address" kısmı. oraya programı kullandığın makinanın ip adresini yazacaksın ip adresin 192.168.1.2 ise onu yaz. 192.168.1.1 yazma o senin modeminin ip adresi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    6 yıl önce açıldı
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Pls panel hakkında yardım!...
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullandığım makinanın ip adresi her zaman değişen ip adress değil midir,o zaman sabit bir port kalmaz.Yanlıs mı anladım acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.