Sağol hocam deneyeyim ben de bakalım |
Port Yok, Alt Yapı Yok Çaresizlik (2. sayfa)
-
-
Telekom ekibi gelip, buraya internet çekemeyiz hat çok kötü snr 8.0 dedi gitti. 35 mpbs yapıp yeniden çağıracağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke Türkiye'nin her yerinde minimum 8'i verebilseler. Bi 13 mbps konusu geçiyor, o nedir peki?
-
Onu bilmiyorum hocam.
son olarak ankastreden sıva üstü direk eve kablo çekeceğim.
bakalım ekip ne diyecek.
24 olarak başvurun daha sonra paketinizin/tarifenizin imkan verdiği ölçüde hızınızı arttırabiliyorsunuz.
-
Sağ olun hocam. Yarın merkezden bakım onarım ekibi geliyormuş
Hayırlısı olsun inşallah çözülür hocam buradan bilgilendirmesini paylaşırsınız.
-
Merhabalar herkese arkadaşlar,
Dün itibariyle bulunduğum yere şaka gibi eve kadar fiber hizmeti geldi.
Bu süreçte;
Öncelikle Türk Telekomdan, başvuru açtım. Gelen elemanlar tekrar açamayız dediler.
İçişleri Bakanlığı Açık Kapıya yazdım.
Açık kapı gerçekten bambaşka bir şekilde çalıştığını gördüm.
BTK’ya şikayet yazmak hiç bir şey ifade etmiyor.
Bir sabah bir TT elemanı arayıp, şikayetiniz Valilikten geldi yerinde inceleyebilir miyiz dediler.
beraber inceledik, maalesef burada apartmanlar arası kablolamalar kepçe kazması gibi durumlar sebebiyle hasar almış. Buraya internet kurulumu olmaz diyip rapor tuttu.
arkadından başka bir ekip gelip, onlar da ilçe tt müdürlüğünden gelip alt yapıyı kontrol ettiler. Bir Ford Transit ve üzerinde kablolar vardı. Eğer uygunsa Vdsl kablolamayı yeniden yapacaklardı. Ancak kablolama buraya yapılamaz denildi. Fiber dönüşüm kapsamına alınması gerekir şeklinde rapor yazdılar.
buraya kadar benin için hüsrandı. Çünkü fiberi dönüşüm kapsamı demek 2025/2026/2027 demekti.
sonradında ekiplerle konuşarak, bir yönetici numarası aldım. Bir hafta araya araya, ikna ettim.
dün itibariyle apartman altına kadar fiber kablo çekildi. Daire içerisinden, apartmanların bodrum kata fiber çekme işlemi yapılıyor. Önümüzdeki hafta Fiber sonlandırma dedikleri kabinleri kurup interneti verecekler.
Ancak şunu öğrendim. sadece Açık kapı şikayet hattı çok etkili ve sonradında Türk Telekom ekiplerini ikna etmek gerekiyor. Ayrıca ilçe TT müdürlüklerinin de bir etkisi yok. Doğrudan bölge müdürüne çıkmak gerekiyor. Benim aradığım konuştuğum ondan ondana aktarılan bir çok kişi oldu ve mutlu sona ulaştık.
Geri şikayetler; Cimer BTK’ya yönlendiriyor, BTK’ya doğrudan yapılan şikayet hala cevap beklemede şeklinde kalıyor. Türk Telekom twitter hesabının hiç bir yaptırımı yok. linkedin CEO’ya yazmak hiç bir şeyi değiştirmiyor.
herkese teşekkür ederim. VDSL bitti Fiber’e dönüyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ment -- 17 Eylül 2024; 10:36:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tebrikler, benim 4 yılda başaramadığımı siz birkaç haftada başardınız.
Açık kapı her yerde öyle çalışmıyor, bizim ilçede açık kapı şikâyetleri "Telekom sorunları BTK'dan iletilmelidir, bizi ilgilendirmez" denilerek kapatılıyor mesela, TT ye iletilmiyor.
Hocam maalesef ülkedeki kafada bir standart yok. Aynı durum tüketici hakem heyetlerinde de var biri kararı lehine verirken biri aleyhine veriyor.
Benim evde hiç bağlamadılar hocam gözüm döndü. Yani ankastreden tut kabine kadar yakmayı bile göze almıştım. Çünkü adamlar gelmiyor. Gelmediği gibi uzaktan iptal ediyorlardı.
Gerçekten Allah yardımcımız olsun bu ülkede.
2 ay sonra Gigafiber olan bir yere taşınıyorum, ben kurtuluyorum TT den, Allah sizi kurtarsın 😃
Merhaba hocam süreçle ilgili fotoğraflar ekler misiniz? Çok teşekkür ediyorum hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X