Şimdi Ara

Port yok dediler ama...(Şimdi kart talebi alınmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnete başvuru yaptım ancak boşta port yok dediler ne yapabilirim diye sordum bana doping interneti söyledi tamam dedim doping internet 15 dakika sonra aradı onada tamam dedim en geç bir hafta sonra gelip bağlantı yapılacak dedi

Ne iş onu anlamadım ttnet port açamıyor doping nasıl açıyor anlamadım

Güncelleme:Btk'ya şikayet etmiştim ttnet aradı adres bilgilerimi aldı btk bilgi verecek dedi sonuç ne olur arkadaşlar

Yeni Güncelleme: aradılar arkadaşlar port sorunu olduğunu ancak yan binalara bakılıp çekileceğini söylediler

Saat:16:15 güncelleme 6 haziran 2017 Ttnet tarafından geri dönüş yapıldı kart talebi alınmıştır yazılı mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 6 Haziran 2017; 16:17:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• Yok hocam yalan söylemişler , biraz önce bende aradım altyapı yoksa biz de bağlayamayız dediler
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Altyapı var kardeş boş port yokmuş

• Bilgisi olan yada başına gelen var mı?

• ttnet'e başvururken doping ne alaka? Sahte bir site veya numara üzerinden başvurdunuz sanırım. 4441444 ve 4440375 dışındaki hiçbir numaranın ttnet ile ilgisi yoktur. ttnet internet veremiyorsa doping hiç veremez.
  • Yukaridaki arkadasin dedigi gibi konustugunuz numaranin ttnet olma ihtimali yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Başvurduğumda 1. Arayan numara bu kardeş 444 0 375 daha sonra arayan 51 dakika sonrada 0850 333 0 333

• İnternet üzerinden mi başvurdunuz? Numaraları birebir kopyalayabiliyorlar, bence arayan merdivenaltı satış yapan çağrı merkezi
  • Son görüştüğüm numaralar 0216 2343377
    02127090906

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Evet ttnet in sitesinden ne gibi dolandırıcılık yapabilir ki

• Ev Telefonu bağlat eğer port yoksa ev telefonu üzerinden dilekçe ver işlemler hızlanır.

Eğer ev telefonu açılırsa onun üzerinden internet alabilirsiniz istediğiniz İSS'den
  • E port olsa nolcak. Geçen sene bağlattım. Bu sene Hatalı port servisi hatası verdi. 2 gündür evde internet yok. allah belasını versin artık bu firmanın
  • Kabloları kessem işlemler hızlanır mı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Kabloları kessem işlemler hızlanır mı arkadaşlar

Mahalle kutusuna sabotaj sorunu kökünden çözer Yerine yüksek kapasiteli portu olan kutu koyarlar
  • Bende yeni abone olmak istiyorum Ttnete başvurdum ne saçma bir iştir kardeş

50 metre ötede 2 tane yeni apartman Dairesi yapıldı yeni port olması gerekmiyor mu

• Bağlantı yapılacak mı güncelleyeceğim sürekli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.