Şimdi Ara

Port yönlendirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunları multiplayer olarak oynamak istiyorum fakat ne oynasam port yönlendirme ile karşı karşıya kalıyorum. Port yönlendirme yapsam bile portlar kapalı oluyor ve oynayamıyorum multiplayer da. pcde ve modemde firewall kapattım uPnp açık ve ya kapalı olarak denedim port yönlendirmeyi zaten denedim antivirüs yüklü degil windows defender kapattım denedim. DMZ açtım yine olmadı. Lütfen birisi yardım etsin ne oynasam port yönlendirmemi istiyor ama yönlendirincede olmuyor yine port yönlendirmemi gerektiren hataları alıyorum.

• Modemin markasını yazsan aslında bilen arkadaşlar daha kolay yardımcı olur.

Modemin markası eğer Netmaster ise Port Tetikleme'den açacaksın. Ayrıca Güvenlik Duvarı'nı kapatıp virüslere davetiye çıkarmana gerek yok. Kural oluşturman ve port adresini belirtmen yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 19 Mayıs 2017; 18:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Modemin markasını yazsan aslında bilen arkadaşlar daha kolay yardım olur.

Modemin markası eğer Netmaster ise Port Tetikleme'den açacaksın. Ayrıca Güvenlik Duvarı'nı kapatıp virüslere davetiye çıkarmana gerek yok. Kural oluşturman ve port adresini belirtmen yeterli.

Çok pardon belirtmeyi unutmuşum

AirTies Air5650 modemini kullanıyorum. Dediğiniz gibi modem arayüzünde port yönlendirmeyi açıyorum portları yazıp kuralı etkin hale getirip olusturuyorum fakat olmuyor
  • Kyleone K kullanıcısına yanıt
    Hocam Airties kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim. Arayüzü hakkında bilgim yok malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    port açma & yönlendirme
    17 yıl önce açıldı
    Yawcam port açma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.