Şimdi Ara

Çözülemeyen Port Açma Problemi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam benim airties 211 markalı modemde port açmanın imkanı yok ne biçim modem bu anlamadım.

bunun dışındada port aralıkları filan girdim banamısın demiyor. counter-strike portu açıcaktım dedicated server için.
    port test edicilerle deniyorum hep port is closed. kafayı yiyecem artık. hatta kendi otomatik telnet portunuda açıyorum 23 onada port kapalıdır diyor hiçbir şekilde hiçbir port açılamıyor sorun nedir sizce?

• TCP ayri UDP ayri acin. yoksa bu sekilde hata alirsiniz.
  • ilk başta onu denedim ancak hiç bir şekilde olmuyor. şu an tekrar ayrı ayrı yaptım ama sürekli port is closed. başka bir bilgisayar ip si girip portunu yazıyorum port is open yazıyor benim ip ye gelince closed. bu arada gelen ip lere izin ver deyince 23 ve 80 nci portlar açıldı ancak diğer portlar hala closed yazmadığım port yönlendirme zımbırtıları kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 16 Haziran 2011; 20:05:33 >
  • eksik açıyor görünüyorsun. sadece o portları açman yetersiz olur görünüyor.

TCP Ports: 27030-27039 (aralık)
    UDP Ports: 1200
    UDP Ports: 27000-27015 (aralık)
    UDP Ports: 27015
    UDP Ports: 27020

bir de bu şekilde dene. ayrıca log kayıtlarına bak hangi portlarda bloke durumu var.
  • sonuç aynı port is closed.

• hatta bir program yükledim listeden airties 211 seçtim script aracılığıyla modem paneline bağlandı tek tek girdi tcp leri genede port kapalı.
  • 192.168.2.2 makinasında bu portlar açık mı? içeriye forward ediyor ancak karşılık alamıyor olabilir mi?
    Telnet 192.168.2.2 <PortNo> denediniz mi makinada?

Bir de biraz riskli de olsa Modemde DMZ Zone IP adresi olarak bu makinayı verin. Tüm portları açsın. Ancak dediğim gibi riskli. Test için olabilir.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yawcam port açma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 27015 inci pprt kesilikle açılmıyor ancak 27035 inci port açıldı nasıl olduysa cs source 27035 porttanda alabildiğini tesadüfen gördüm bir serverda bu nedenle bu port üzerinden işimi hallettim

gece kapatıp sabah açınca tekrar gitti portlar artık hiç bir port açılmıyor airties ten soğudum bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 17 Haziran 2011; 11:27:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.