Şimdi Ara

Portable BT Speaker tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba hocam neye göre kime göre en iyisi ? bence o kadar para logoya gidiyor verdiğiniz paranın hakkı ile kaliteli bir ses alamıyorsunuz
  • http://www.aliexpress.com/store/product/Bluedio-BS-3-Camel-Mini-Bluetooth-speaker-Portable-Wireless-speaker-Sound-System-3D-stereo-Music-surround/1405349_32366166399.html

Bluedio bs-3 almayı düşünüyorum. Yarın %30 indirime giriyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dostum,

Açıkçası Beats'i alırken bir çok araştırma yaptım. Birincisi Apple bünyesine kattı Beats'i ve her birimizin elinde bulunan Iphone-Ipod - Ipad lerle tam senkronize çalışıyor. Ayrıca Teknosa'da muadillerini de bire bir denedim. En iyisi BEats. Dediğine katılıyorum. Markanın benim için büyük önemi var ancak şu da bir gerçek ki fiyatını hakediyor. Ayrıca şekli ve kullanışı da oldukça iyi. Şarj süresi 7 saat kesintisiz.Son sese kadar denedim. Tüm ritmleri yakalıyor. Asıl beni şaşırtansa küçüklüğüne göre performansı.
    100 DB oldukça iyi bir performans.

https://www.youtube.com/watch?v=-oSs3n8vZRM
     Portable BT Speaker tavsiye

• beats, kaç watt?

• merhaba hocam bende bir ara kablosuz hoparlör işini bayağı araştırdım testler yaptım beatsi apple almış olabilir senkronizede çalışabilir bunlar bence çok aranacak illa olması gereken özellikler bence değil benim aldığım 50 liralık novnes 1453 tede var apple senkronizasyonu

50 liradan 850 liraya kadar olan birçok marka ve model ürünlerin testini yaptım ve sonuç verdiğiniz paraya göre ses kalitelisi artmıyor

beats ürünlerini oldum olası sevmedim bana hep yapmacık ve marka ikonu olarak gelmiştir

ayrıca sesin kalitesiniz db değeri belirlemez vede 750 liralık bir fiyatı var bence haketmiyor çok daha ucuza satılan hk onyx ürünü bu üründen daha kaliteli sese sahip vede fiyatı 250 lira ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam bende bir ara kablosuz hoparlör işini bayağı araştırdım testler yaptım beatsi apple almış olabilir senkronizede çalışabilir bunlar bence çok aranacak illa olması gereken özellikler bence değil benim aldığım 50 liralık novnes 1453 tede var apple senkronizasyonu

50 liradan 850 liraya kadar olan birçok marka ve model ürünlerin testini yaptım ve sonuç verdiğiniz paraya göre ses kalitelisi artmıyor

beats ürünlerini oldum olası sevmedim bana hep yapmacık ve marka ikonu olarak gelmiştir

ayrıca sesin kalitesiniz db değeri belirlemez vede 750 liralık bir fiyatı var bence haketmiyor çok daha ucuza satılan hk onyx ürünü bu üründen daha kaliteli sese sahip vede fiyatı 250 lira ucuz

+1

• quote:

merhaba hocam hayırlı olsun güle kullanın keyifle dinleyin ben bu ürünü çok araştırdım ama almak bir türlü nasip olmadı bende geçen hafta indirimde olan novnes 1453 aldım iş görsün diye ama beklediğimden iyi çıktı ama genede 2.el denk gelirse alabilirim :)

bas olarak kendi klasmanında bana göre en iyilerinden biri cihaz daha yeni olduğu için biraz çalınca sesi oturacaktır diye düşünüyorum

sizden ricam ürünün kısa bir incelemesini yaparsanız alacaklara yol gösterir birde fotoğraf ve videolar ile desteklerseniz süper olur :)

onyx beni zor durumda bırakmamış anlaşılan :)

iyi günler kalın sağlıcakla .....

slm dostum, teşekkür ederim öncelikle tabii fırsat bulur bulmaz bir ön inceleme sunmaya çalışırım. Malesef işler çok yoğun cevabınız da bu yüzden geç oldu kusuruma bakmayın. Novnes nasıl tavsiye eder misiniz?Başlık git gide klavuz olacak içeriğe sahip olmaya başladı sayenizde bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: hkntravel

Merhaba Dostum,

Açıkçası Beats'i alırken bir çok araştırma yaptım. Birincisi Apple bünyesine kattı Beats'i ve her birimizin elinde bulunan Iphone-Ipod - Ipad lerle tam senkronize çalışıyor. Ayrıca Teknosa'da muadillerini de bire bir denedim. En iyisi BEats. Dediğine katılıyorum. Markanın benim için büyük önemi var ancak şu da bir gerçek ki fiyatını hakediyor. Ayrıca şekli ve kullanışı da oldukça iyi. Şarj süresi 7 saat kesintisiz.Son sese kadar denedim. Tüm ritmleri yakalıyor. Asıl beni şaşırtansa küçüklüğüne göre performansı.
    100 DB oldukça iyi bir performans.

Selam, iyi günlerde kullanın dostum, kullandığınız ürünü ben denedim. Açık konuşmak gerekirse onyx segmentinin ürünü değil elinizde ki ürün. Benim için yeterli gelmedi, ancak o segmente ait çok ürün var içlerinde iyi bir yere sahiptir onun değerlendirmesi bana düşmez. Kesin olan Onyx le aynı kulvarda değil. Onyx te bir terasta sesi sona kadar açtığınızda bastan çevredekiler rahatsız olmasın diye kısabiliyorsunuz sesi :) elinizde ki üründe böyle bir ihtiyaç doğmuyor, sesin hacmi çok dar. Ha taşıması çok rahat ama biraz dahja zor taşınsın ama sesi sağlam olsun derseniz Onyx ve benzerleri olmalı tercihler. İmkan olurda Onyx i denerseniz daha iyi anlayacaksınız beni ;)

Senkron çalışma çalışmama gibi bir durum pek yok, çünkü bunlar bt üzerinden bağlanan cihazlar aynı işleri, aynı hızlarla yapıyorlar. Evet Beats'i Apple aldı, fakat bu yatırım daha çok müzik endüstrisine yapılan bir hamleydi aslında. İlerleyen günlerde ne demek istediğim daha iyi anlaşılacak. Beats kulaklıklara Apple dokunursa muhteşem olur bunda hem fikiriz. Ancak benim için de Apple satın alana kadar Beats çok mühim bir marka değildi. Dediğim gibi önümüzde ki senelerde farkı hissedilmeye başlayacak Beatsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 22 Ağustos 2015; 19:08:52 >

• Technics kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam ne demek önemli değil dediğiniz gibi işten güçten pek vakit kalmıyor bendede durum aynı hepimizin sorunu aynı novnesi ben 50 liraya aldım alırken herhangi bir beklentim yok idi ses gelsin yeter mantığı ile aldım ama dinleyince fiyatını sonuna kadar haketti şimdi fiyatı 100 civarı o civarda olan tek sürücülü modellerin birçoğunu test ettim gerek ses kalitesi vede çıkış gücü olarak novnesten geri kalıyorlar 100 fiyatınada rahatlıkla hakediyor biz bedavadan biraz pahalıya aldık :) sonunda banada aldıracaksınız onyx ballandırarak anlatmayın :) şaka bir yana güzel bir ürün aldınız rakibide pek yok elimden geldiğince ürünleri takip edip insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

http://www.aliexpress.com/store/product/Bluedio-BS-3-Camel-Mini-Bluetooth-speaker-Portable-Wireless-speaker-Sound-System-3D-stereo-Music-surround/1405349_32366166399.html

Almadigima oyle pismanim ki.tekrar dusse kacirmam.cok iyi bir urune benziyor.yorumlar da o sekilde zaten.bose soundlink gibi urunlerle karsilastiranlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

http://www.aliexpress.com/store/product/Bluedio-BS-3-Camel-Mini-Bluetooth-speaker-Portable-Wireless-speaker-Sound-System-3D-stereo-Music-surround/1405349_32366166399.html

Almadigima oyle pismanim ki.tekrar dusse kacirmam.cok iyi bir urune benziyor.yorumlar da o sekilde zaten.bose soundlink gibi urunlerle karsilastiranlar var.

BS-3 28 dolara kaptım. Tahminim bir daha indirime gidecektir. Buradan haber ederim.

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Geldigi zaman yorumlarsaniz sevinirim.merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negnem N kullanıcısına yanıt
    Yorumların için teşekkür ederim ancak bir kısmı düzeltmek isterim. Belki ben de yanlış ifade etmiş olabilirim ancak DB değerinin yüksek olması değil dikkat çekmek istediğim. 100 DB seste tonları kaybetmemesi. Bu kadar yüksek seste kalitenin bozulmaması. ben açıkçası bu üründe bunu test ettim:)Dikkat çekmek istediğim konu buydu.
    Birazda belki şekilci olmamdan kaynaklı ürün çok kaliteli fiziki yapıya sahip. şık ve sağlam aynı zamanda.
    Bu ürün ile dediklerini karşılaştırmadım o yüzden söyledikleriniz doğru olabilir. en kısa zamanda karşılaştırma yapıp sonuçları paylaşacağımdan emin olabilirsin.:)
  • Merhaba .
    HARMAN KARDON ONYX 2 ile Logitech UE Boom arasında kararsız kaldım..2 ürün de portatif ama Logitech daha portatif gibi.

Kalite olarak sanırım Harman Kardon daha iyi ?
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    tartışmasız onyx, inanılmaz bir alet. Aldığım güne şükrediyorum ediyorum hala.
    merhaba hocam taşınabilir ister iseniz jbl flip 3 charge 2 esquire modellerine bakabilirsiniz ama onyx 2 de taşınabilir ama büyük ve şekli farklı olduğu için diğerlerine göre taşınması daha zor
  • quote:

merhaba hocam taşınabilir ister iseniz jbl flip 3 charge 2 esquire modellerine bakabilirsiniz ama onyx 2 de taşınabilir ama büyük ve şekli farklı olduğu için diğerlerine göre taşınması daha zor

Mehraba

teşekkürler oneri için.

Taşınabilir zaten var bir tane Fresh'n Rebel küp şeklinde olanı ama daha net bir şey arıyordum..
    Onyx 2 bugün gördüm inceledim internetten gördüğüm kadar değilmiş bayağı büyükmüş

jbl ve harman kardon ürünleri ses yüksekliği ve ses netliği açısından iyidir bir d&r de amethyst m1 var fiyatıda gayet uygun seside iyidir bunada bakabilirsiniz onyx ler büyüktür ev içinde kullanım için daha çok uygun modellerden biri
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Onyx 2 yi de aldım, şarap gibi oldu sistem iyice. Bakır rengi çok iyi gitmiş metal aksama, arkada ki bass sürücüsünün elastik kısmını değiştirmişler tahmin ettiğim kadarıyla, Onyx 2 bire göre daha esnek, Ses sisteminin arka alanının malzemesi eskiden ürünü kabalaştıran plastik bir kaplamaydı, şuanda ise deri hissiyatı veren markaya daha çok yakışan bir malzeme kullanılmış. Önde ki Tozluğun dokusu ise eskisine göre daha kalın dokulu yapılarak dikkat çekici bir forma geçirilmiş. Bu tozluğun arka kısmında ise sadece sesin çıkacağı kısımlar açık kalacak şekilde plastik bir iskelete sahip ki bir tek burasını beğenmedim eskiye göre. Sesi kıyaslarsam ise fark yok teknik özelliklere bakarsak ama ses daha tok olmuş, daha stabil geliyor.

Kısacası ürünü temmuzdan bu yana kullanıyorum aşığım resmen

her kullandığımda da seni anıyorum hocam

• Technics kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam hayırlı olsun güle güle kullanın keyifle dinleyin 2 versiyon estetik olarak daha iyi birde aux var ekstradan ama fiyatlandırma olark yükselmişti bence buda bir kampanya hakediyor biz halen novnesle takılıyoruz alamadık gitti gerçi yetiyor oda yorumuz için teşekkür ederim sizin kadar bende mutlu oldum tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın iyi akşamlar kalın sağlıcakla ....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.