Şimdi Ara

Portable BT Speaker tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Portable urunlerin ulkemizde en populer olanlari dinledim. Jbl pulse, harman cardon un ufak olan modeli, ue a ait bir urunu, beatsin bir iki modelini test ettim igrenc otesi sesleri gercekten. Tatmin edici ses kaliresine sahip urun icin tavsiyelerinize ihtiyacim var. jbl charge 2 veya ue boom a yakinim su an. Charge tavsiye eder misiniz basta soylediklerimi goz onunde bulundurursaniz. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Merhaba arkadaslar. Portable urunlerin ulkemizde en populer olanlari dinledim. Jbl pulse, harman cardon un ufak olan modeli, ue a ait bir urunu, beatsin bir iki modelini test ettim igrenc otesi sesleri gercekten. Tatmin edici ses kaliresine sahip urun icin tavsiyelerinize ihtiyacim var. jbl charge 2 veya ue boom a yakinim su an. Charge tavsiye eder misiniz basta soylediklerimi goz onunde bulundurursaniz. Tesekkurler

Selamunaleykum

Şu konuya da bir bakın. Sağlıcakla...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106050460&p=1#107135059

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    As hocam. Inceledim konuyu tesekkurler. Jbl ve diger alternatifler icin de arastirmaya devam ediyorum

• Technics kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bu konuyu bir ara bayağı araştırdım iyi ürünlerin fiyatı yüksek olanlar 100-200 bandında olan her marka ve model için geçerli durum ses gelsin yeter fazla bir beklenti içinde olmayın ama bütçe arttıkça sesde ona göre iyi oluyor ama bazende bütçe ile orantılı ses alınamayabiliyor

tavsiye olarak jbl flip 1-2 charge 1-2 olabilir pulse yi test ettim ama sesi parasının hakkını vermiyor flip bile daha iyi ses sahip harman kardon onyx de kampanya var hepsiburada ile bence kaçırmayın derim alabileceğiniz en iyi taşınabilir hoparlördür ama boyutu biraz büyük evde kullanım için daha uygun olur ama taşımada sorun yok derseniz alınabilir birde esquire modelini test ettim onunda sesi iyiydi boseye soundlink bakılabilir
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    harika bir öneri oldu benim için söyledikleriniz. Öncelikle teşekkür ederim.
    Pulse benim için de tam bir hayal kırıklığı oldu, ona keza ue boom serisi de öyle, harmanın şu ürününü dinledim beğenmedim
    http://dri1.img.digitalrivercontent.net/Storefront/Company/msintl/images/English/en-INTL-Harmon-Kardon-Esquire-Mini-Black-DHF-01482/en-INTL-L-Harmon-Kardon-Esquire-Mini-Black-DHF-01482-RM1-mnco.jpg

çok şık ama çok kötü sesi fiyatına göre. beatsler alayı berbat bana göre.

HK Onyx kampanyasını incelemeye başlıyorum.

şu an çemberi daraltınca benim için charge 2 vs HK onyx vs Bose sl

Youtubedan baktığım kadarıyla bose bass konusunda daha iyi gibi charge2 den. bu üçü arasında hangisini seçmek gerekir acaba.

ne demek hocam önemli değil

aynen katılıyorum size pulse 850 lira fiyatın hakkını vermiyor siz esquire mini modelini dinlemişsiniz ben mini olmayan normal olanını dinledim oda güzel çaldı boyutuna göre

beatsleri hiçbir zaman sevmedim bunun yanında bluetoot hoparlör piyasasında adı sanı duyulmadık ama fiyatı yüksek bir çok ürün var dikkatli olmak lazım denemeden almak büyük risk taşıyor

bas işi için ise bosede dahil fazla bir beklentiniz olmasın en iyisi bile mid-bas verecektir ama şahsen en iyi performansı onyx den alacağınız diye düşünüyorum

ben kendimede bir ara ciddi ciddi baktım ama her yerde fiyatı yüksek idi şimdide başka ürünlere o parayı harcayınca kaldı öyle bence onyx alın beğenmez isenizde 2.el olarak rahatlıkla satarsınız sonra diğer modellerden birini alabilirsiniz ama bence sizi üzmez

gene son karar sizin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEATS STUDİO 3 WİRELESS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Anlaştık ben tavsiyeniz üzerine o zaman onyx e yöneliyorum. çok teşekkür ederim değerli tecrübeleriniz için.
  • Bende benzer bir ürün bakıyorum, onyx ile denon envaya 200 arasindayim. Her ikisinde de 6 adet hoparlör mevcut, boyut olarak denon daha küçük, aux bağlantısı, yüksek kaliteli kablosuz bağlantısı ile kendini on plana atıyor. Ayrica 10 saat pil ömrü, değişebilir kapakları paket içeriğinde mevcut. Usb çıkışı ile mobil cihazları da sarj ediyor. Yurtdışı forumlarda oldukça begeni almış. Fiyatı onyx den biraz daha fazla ancak denon da yabana atılacak bir marka değil, hi fi standardina yaklastirdigini söylüyor bu ürün için, ki bu hoplarda bu kalite beklenmesi saçma olurdu zaten.

• Negnem N kullanıcısına yanıt
    Denon en sevdiğim markalardan ancak HK fiyatı cezbetti ve bugün siparişi geçtim. bakalım elime geçince buradan yorum yapıcam bende. Emeği geçen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürler..
  • Youtube'da bu hoparlörlerin karşılaştırmalı ses testleri var. Kaliteli bir kulaklıkla dinlemek ses kalitesi hakkında ciddi fikir verir cihazlar hakkında.
    Sadece üzerindeki sürücü sayısı ve sayısal güç değeri fazla bir şey ifade etmez. Özellikle bas reprodüksüyonu seçimi etkiliyor.
    Hk biraz fazla plastik gibi geldi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bu forumu bu yüzden her zaman sevdim.
    sonuç odaklı güzel öneriler geliyor her zaman.

HK Onyx i aldım. Daha önce de söylediğim gibi benzer conceptte ki abuk subuk ürünlerin çoğunun sesini dinledim. Hayal kırıklığı olarak düşündüğüm segmentin sanırım rüya gibi modellerinden birisi Onyx. Verdiğim parayı sonuna kadar haketti. Ses kalitesi inanılmaz. Basslar ve midler çok başarılı, tizleri biraz düşük, onu da kullandığınız yazılımların equalizer ayarlarıyla çözebilirsiniz. Önemli noktası, mutlaka arkasında duvar olmalı, sesin akustiğini ve gücünü inanılmaz etkiliyor.

Bu fiyata bundan daha iyi bir ürün alma şansım yoktu muhtemelen.

Öneren dostuma tekrar teşekkür ediyorum. 12den vurduk sayesinde ;)
    Hala envaya ve HK Onyx arasındayım, HK ürünü bir kaç dakika dinleme fırsatım oldum ancak envayayı deneyemedim. Hala aklımı kurcalıyor ancak onyx e biraz daha yınım, bakalım nasıl olacak

Envaya'nın 10 saatlik ömrü çok iyi, geometrik tasarımı sayesinde taşıması daha kolay, üzerinde ki çıkışları güzel planlanmış, fakat sürücü sayısı 6 değil 3 fotoğraflarda göründüğü gibiyse
    http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzExLzA0Lzk3L2VudjQuMjI4YzYuanBnCnAJdGh1bWIJMTIwMHg5NjAwPg/55be7416/13e/env4.jpg
    http://usa.denon.com/us/product/bluetooth/bluetoothspeakers/dsb200

Harman Kardon'da ki sürücü sayısı 5, ancak sub wooferı enteresan çift yönlü görünüyor. söylediğiniz 6 çıkışlı gibi yani sanki
    http://icdn2.digitaltrends.com/image/harman-kardon-onyx-studio-grill-removed-1500x1000.jpg?ver=1

ne demek istediğim bu videoda daha iyi anlaşılacak
    https://www.youtube.com/watch?v=xoI93mhLef4

• Mevcut video yu izledim, ordaki studio modeli değil mi acaba diye de düşündüm. Tutma kısmı askı şeklinde çünkü. Ancak dediğiniz gibi resimde denon 3, onyx ise 5 sürücülü gözüküyor. Sanırım ben yanlış bakmışım. Anladığım kadarıyla siz oldukça memnunsunuz hk onyx den
    hayır studio hb de satılan benim aldığım model, videoda ki wireless nfc destekli model, yine de ses çıkışları birebir aynı, sadece bağlantı özellikleri farklı ikisinin sanıyorum. onyx ten memnunum evet ben hatta dinleyenler çıkarttığı sese pek inanamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 1 Ağustos 2015; 23:21:34 >
  • Zaten onyx e yakındım, sizde böyle söyleyince çek bölümünden çek bakmaya başladım. Bir tane alacağım bu gidişle
  • çek için

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=128893

bu arkadaşı tavsiye ederim ;) ben de kendisinden satın aldım bir tane
    merhaba hocam hayırlı olsun güle kullanın keyifle dinleyin ben bu ürünü çok araştırdım ama almak bir türlü nasip olmadı bende geçen hafta indirimde olan novnes 1453 aldım iş görsün diye ama beklediğimden iyi çıktı ama genede 2.el denk gelirse alabilirim :)

bas olarak kendi klasmanında bana göre en iyilerinden biri cihaz daha yeni olduğu için biraz çalınca sesi oturacaktır diye düşünüyorum

sizden ricam ürünün kısa bir incelemesini yaparsanız alacaklara yol gösterir birde fotoğraf ve videolar ile desteklerseniz süper olur :)

onyx beni zor durumda bırakmamış anlaşılan :)

iyi günler kalın sağlıcakla .....
  • Beats bu konuda en iyisi.Yüksek kalite bir müzikte -ki bu 320 kbs Olmalı- dinlemeyi deneyin.
    Ne demek istediğimi aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

http://youtu.be/-oSs3n8vZRM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.