Şimdi Ara

Portable BT Speaker tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam hayırlı olsun güle güle kullanın keyifle dinleyin 2 versiyon estetik olarak daha iyi birde aux var ekstradan ama fiyatlandırma olark yükselmişti bence buda bir kampanya hakediyor biz halen novnesle takılıyoruz alamadık gitti gerçi yetiyor oda yorumuz için teşekkür ederim sizin kadar bende mutlu oldum tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın iyi akşamlar kalın sağlıcakla ....

Teşekkürler dostum, ben 600 e aldım fiyatı güzeldi aslında ama düşecektir daha mutlaka. Gelişme olursa haberleşiriz mutlaka ;)
  • Arkadaşlar bende bose sounddock 1 almayı düşünüyorum 2. El olarak ses kalitesi nasıldır kullanan varmı eski bir cihaz aux girişi falan yok ama benim için ses kalitesi önemli bu aradada onyx araştırmasındayım yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HK ONYX STUDIO 2 den uzak durun. Urunun sarj sorunu var. isvecte yasayan kardesm aldi ayni sorun onda da var. yurtdisi forumlarda da benzer seyler okudum. max sarji 1.5 saat gidiyor ki eski urunun sarj omru ortalams 5 saatti. Almayi dusunuyorsaniz eski modelini tercih edin. Urunun ucuncu modelide cikti. O da 5 dk falan gidiyor olmasim sarji diye endise etmiyor degilim. Urunun HK tarafimdan geri cagirilmasi gerekirdi yapmadilar. Hk amerikayla yazistm distributore gonderin dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Temmuz 2016; 10:02:02 >
  • Technics kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam üzücü bir durum teknosada indirim ile birlikte 400 küsüre görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam yeni modellerde sarj iyileştirme yapılır ama bunda neden böyle bir olay olmuş anlam veremedim onyx ide kısa sürede olsa dinleme fırsatım oldu gerçekten başarılı bir ürün
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle dostum, tahminim hatalı bir seri var o da bize denk geldi işte :) garantiye göndericem zaman olduğunda artık 3ünden alırım sanırım sonra da veya eskiye dönücem duruma göre
  • Herkese selamlar, laptop'ımın hoparlörleri yeterli olmadığı için bende bt hoparlör alma niyetindeyim. JBL Flip 3 ün ses yüksekliği hoşuma gitti ayrıca Charge 2 + dinledim onun da bassları fena değil.

Acaba biraz daha verip charge 3 almaya değermi? Taşınabilir olması ve outdoor kullnaımı benim için önmeli. Birde Sony SRS XB3 var çok fantastik bir sesi olduğu söyleniyor.

Kullanan tecrübe eden arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba

bir arkadaşım bt hoparlör arıyor

Bang&Olufsen Beolit 15 aklındaki model nerden duydu bilmiyorum ama bir bak dedi fiyatına

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Bang-Olufsen-BO1287632-Beolit-15-Bluetooth-Hoparlor-Champagne/Ev-Elektronigi/Speaker/urunno=0000000648552

sizin yazıları okudum onyx 1 den oldukça mmenunsunuz 2 de sorun yaşamızsınız ve ikiside 600 tl ye satılıyor şuan

beolit 15 için ne dersiniz değermi yoksa jbl veya denon envaya olabilirmi

denon 1000 tl civarı

bu binvalde iyi ses alabileceği başka bir ürün ne tavsiye edersiniz

yada hepsini boşverin onyxmi alın dersiniz

• arkadaşlar merhaba, konuda jbl pulse serisinin performansından bahsedilmiş ama pulse 2 de uzun süredir piyasada görüp deneyimleyen var mıdır, ses tatmin edici midir.
  • yurtdışından (aliexpress, amazon, ebay), hoparlör getirsek gümrükte takılır mı?
  • Uygun yollu 120 tlye kadar bluetooth hoparlör öneren birileri varmıdır?

• http://www.massimodutti.com/tr/men/accessories/view-all-c1706521p7512712.html?colorId=700&categoryNav=1706521

bu nasıldır acaba ?

wooden speaker

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatacagım müsadenizle :)

HK ONYX STUDIO 2 batarya sorunu var denmişti en son. Acaba HK ONYX STUDIO 3 te de aynı sorun var mıdır? Ben deniz kenarında kullanmak istiyorum bu aleti ama boyut acısından cekincelerim var.

HARMAN KARDON Esquire2 boyut olarak iyi ama performans acısından yeterli gelir mi? Tecrübeli arkadaşlarımın yorumlarını rica ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108405741
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar.firat

Konuyu hortlatacagım müsadenizle :)

HK ONYX STUDIO 2 batarya sorunu var denmişti en son. Acaba HK ONYX STUDIO 3 te de aynı sorun var mıdır? Ben deniz kenarında kullanmak istiyorum bu aleti ama boyut acısından cekincelerim var.

HARMAN KARDON Esquire2 boyut olarak iyi ama performans acısından yeterli gelir mi? Tecrübeli arkadaşlarımın yorumlarını rica ediyorum.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=108405741

HARMAN KARDON Esquire2 kullanıyorum ses yüksekliği, derinliği, kalitesi muhteşem.
    tasarımı göz önüne alınırsa verebildiği bas sesi de başarılı.Şarj sorunu yok,
    taşınabilir boyutlarda ve sudan korunursa deniz kenarında kullanılabilir.

ONYX STUDIO 2 de aldım henüz elime geçmedi. pek taşınabilir boyutlarda değil
    daha çok yerleşik ev kullanımına uygun gördüğüm için bataryasını sorun etmedim.
    Sadece prize takılıyken tam performans çalışabiliyormuş zaten.

Esquire2 nin deniz kenarında çekilmiş videosunu da buldum, izleyin :)
    https://www.instagram.com/p/BKYBpjghQkK/?taken-by=vuralak

kendim de şelale kenarında denedim son seste suyun sesini bastırabiliyordu.

• serdar.firat S kullanıcısına yanıt
    onyx 3 te sorun yok şu ana kadar pil konusunda, sonunda şarj biterken kırmızı yanıp sönen ledi akıl etti hk. ses kalitesi açısından 3ünde de fark yok her ne kadar d&r da kiler aksini iddia etselerde. En büyük fark HK3ün kapağı açılmıyor ve iki adet alıp stereo kullanılabiliyor. sesi dağıtan yapısıyla ne gerek varsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_139

arkadaşlar merhaba, konuda jbl pulse serisinin performansından bahsedilmiş ama pulse 2 de uzun süredir piyasada görüp deneyimleyen var mıdır, ses tatmin edici midir.

Bugün JBL pulse 2 ve Harman Kardon esquire2 ile gün boyu karşılaştırma yaptım.

pulse2 de sesler daha boğuk ancak baslar daha tok ve güçlü.

esquire2 nin düz, flat, yapısı yüzünden bas sesleri pulse2 gibi güçlü değil.

esquire2 sesler pulse2ye göre bariz daha net, natural geliyor. özellikle enstrüman seslerinde birisi yanınızda canlı çalıyormuş gibi.

pulse2 de öyle değil, bi ses kaynağından geldiği belli olsada ses kalitesi tatmin eder.

Ses yükseklikleri %50ye ayarlıyken esquire2 den daha yüksek ses geliyor

en son sesteykende pulse2 biraz daha yüksek ses veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• isok kullanıcısına yanıt
    incelemeniz ve dönüşleriniz için teşekkür ederim, ben kararımı verdim ve geçtiğimiz haftalarda jbl pulse 2 aldım. Kararımda tabii ki ses performansı kadar led ışıkları da önemli ben şu an için çok memnunum, ses performansı da hiç fena değil :) sizde belirtmişsiniz zaten.
  • bt hopları iki tane alıp stereo şeklinde kullanabiliyormuyuz?
  • http://www.gearbest.com/speakers/pp_241962.html aldım.Çok memnunum.Gümbür gümbür ses veriyor spotify ile denedim yüksek seste bozma cızırtı yapmıyor.Baslarda fena titretiyor.Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basmane -- 4 Kasım 2016; 18:28:51 >
  • Merhaba. Hoparlör alma arefesindeyim ve bir süredir incelemelerim devam ediyordu. Fiyat ve kullanım alanını göz önünde bulundurarak seçenekleri en aza indirdim. Şu anda JBL Charge 2 Plus'a oldukça yakınım.
    HK Onyx 3, JBL Flip 3 ve Charge 2 Plus'u deneme imkanım oldu. HK Onyx 3 elbette daha üstün fakat benim kullanım alanıma göre taşınabilirlik ön planda. Evde kullanacak olsam bu ürünü alırdım. Sürekli farklı mekanlarda kullanmam gerektiğinden taşınabilirlik oldukça önemli. Bu nedenle Flip 3 ve Charge 2 Plus'a yöneldim. Bu iki ürün arasında da Flip 3 yükses ses ve dinamik müziklerde sanki daha başarılı olsa da bass konusundaki üstünlüğü Charge 2 Plus'u bir adım öne çıkardı. Boyutlarında da pek mühim bir fark yok.
    Sizlere sormak istediğim husus ise; HK Onyx Mini'yi deneme ve diğerleriyle kıyaslama şansım olmadı. Taşınabilirlik açısından sorunu olmadığına göre Charge 2 Plus yerine HK Onyx Mini tercih edilebilir mi? HK Onyx Studio 3'teki performans Mini üründe de geçerli midir yoksa Charge 2 Plus daha mı üstün gelir.
    Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.
    İyi forumlar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.