Şimdi Ara

PORTAL 2 (ANA KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valve’ın FPS türünde bir devrim yaparak şiddeti dışladığı ve mekan bulmacalarını başrole yerleştirdiği eşsiz oyunu Portal, devam oyunu ile bizi büyülemeye hazırlanıyor.

Portal 2 muhteşem grafikleri ve co-op özelliğiyle çıtayı iyice yükseltecek anlaşılan. Valve’dan gelen açıklamayla birlikte oyunun resmi çıkış tarihini de öğrenmiş bulunuyoruz. Portal 2, 21 Nisan 2011 tarihinde piyasadaki yerini alacak. Tek kişilik hikaye moduyla co-op modunun farklı iki hikayeye sahip olacağı Portal 2, 2011′in en özgün macerasını sunmayı hedefliyor.

Yok mu bu oyunu bekleyen benden başka

Birkaç resim,video koyayım

PORTAL 2 (ANA KONU)

PORTAL 2 (ANA KONU)

PORTAL 2 (ANA KONU)

PORTAL 2 (ANA KONU)

PORTAL 2 (ANA KONU)

PORTAL 2 (ANA KONU)

Oyuniçi Video (Youtube)

Co-Op modu çok iyi oldu çok

PORTAL 2 (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Kasım 2012; 20:40:28 >

• çok başarılı olucak gibi geliyor bana. co-op modu haddinden fazla eğlenceli olabilir

•  PORTAL 2 (ANA KONU)
  • Hiç sevmem bu oyunu. 2. oyunu da oynamayı düşünmüyorum 2011 de yeterince kaliteli oyun oynayacağız zaten Portal 2 köşede dursun.
  • Aynen yaw yemişim Portalını nerde EPISODE 3! Sevgili Valve!
  • Biraz zordur bu oyunu oynamak onun için sevmediniz sanırım,benim için ender oyunlardan birtanesi çünkü başka böyle bir oyun yok
  • Bitirdim ben Portalı

Beni Valvein bunca zaman içinde sadece Portal ile uğraşması ve efsaneyi öldürmesi kızdırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helldivers 2 [ANA KONU]
    12 ay önce açıldı
    Overwatch 2 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Beni Valvein bunca zaman içinde sadece Portal ile uğraşması ve efsaneyi öldürmesi kızdırıyor.

Aynen hacı tutturmuşlar Portal ile Left 4 Dead başka işlerle uğraşmıyor adamlar zaten steam den parayı buldular Episode 3'ü filan çıkartmaz bunlar.
  • Birinci oyunu Orange Box'ın epic fail olan PS3 versiyonundan biraz denemiştim... Hoşuma gitmişti aslında ama bununla uğraşacaklarına Episode 3 gelmeli en kısa zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Bitirdim ben Portalı

Bitirdiğine göre beğenmişsindir umarım,episode 3 çok ayrı birşey oraya girmem yanlış olur
  • Bu oyunun Esprisi nedir hala anlayamadim , Hic begenmedim su oyunu...
  • hiç bi oyunu böyle beğenip beklemedim.

FPS bölümünde konusu dahi olmaması ilginç
  • 1.yi pcde oynadım güzeldi ama 2.nin videolarını izledikçe bazı yerlerde reflekslerim yetmeyebilir diye düşünüyorum. :S

http://9gag.com/gag/91941/
  • Kesinlikle süper bir oyun hele coop özelliği harika çıksada oynasak :)
  • Çok akılcı düzenlenmiş bölümleriyle etkileyici bir oyundu Portal benim için.Devamı için sabırsızlanıyorum
    Ayrıca Episode 3 ü hala çıkarmadıkları için kızıyorum o ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zantanriyar

Çok akılcı düzenlenmiş bölümleriyle etkileyici bir oyundu Portal benim için.Devamı için sabırsızlanıyorum
    Ayrıca Episode 3 ü hala çıkarmadıkları için kızıyorum o ayrı..

valve ep3 ün iptal olduğunu yerine hf3 ün gelceğini açıklamışdı yanlış hatırlamıyorsam
  • Hoomie,
    birşeyler yapsınlarda oynayalım artık
  • şaka gibi tamam hani zevke hitap etmez falan dicem ama muazzam ötesi bir oyun düşünülmüş yapılmış en başarılı oyunlardan bir tanesi devam oyunu muazzam olucak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOWITZKI -- 21 Mart 2011; 18:49:28 >
  • muazzam ötesi bir oyun geliyor,güzel arkadaşlarımız "meh" demekle yetiniyor,
  • ana konuyu uplamak lazım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.