Şimdi Ara

PORTAL 2 TÜRKÇE OLMUŞ! :D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
16.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunu malum yerden indirip denedim tek kelimeyle mükemmel olmus..hele bide şimdi türkçe olmuş ya en kısa sürede orjinal alıcam...vericegim parayı kurusu kurusuna hak ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarlann

oyunu malum yerden indirip denedim tek kelimeyle mükemmel olmus..hele bide şimdi türkçe olmuş ya en kısa sürede orjinal alıcam...vericegim parayı kurusu kurusuna hak ediyor..

Ben illegal olarak indirdim ve son güncellemelerle (Portal.2.Update.4.and.5) oyun türkçe oldu. Ama nedense bazı yerler eksik bilmiyorum tamamlanmadığındanda olabilir.
  • beceremeyen arkadaşlar olursa, oyunun tüm yamalarını yaptıktan sonra yüklü olduğu klasör içindeki launcher.exe dosyasını çalıştırıp türkish seçeneğini seçtikten sonra oyunu yürkçe ayapabilirsiniz.
  • Bende Portal Bundle var Yaz İndirminden Yararlandım Portal 2 Beraber Oynicak Birini Arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blastblood

quote:

oyunu malum yerden indirip denedim tek kelimeyle mükemmel olmus..hele bide şimdi türkçe olmuş ya en kısa sürede orjinal alıcam...vericegim parayı kurusu kurusuna hak ediyor..

Ben illegal olarak indirdim ve son güncellemelerle (Portal.2.Update.4.and.5) oyun türkçe oldu. Ama nedense bazı yerler eksik bilmiyorum tamamlanmadığındanda olabilir.

update 4.5 ile % 70 türkçe oluyor %94 update 6 ile oluyor oda piyasada yok şimdilik

• BuharTR ekibi valve oyunlarını steamle anlaşıp çeviriyorlar iyi çalışıyor adamlar
  • Orijinalden alıntı: kara duman

Orijinalden alıntı: Blastblood

Arkadaşım Keşke Daha Önce Alsaydın 40 $ Portal 2 şimdi olmuş yine 50 $ Bu Portal 2 Almş Başını Götürüyo Ben Steam Summer İndirmi Başladıngnda Aldım

+ Portal 2 Olan Arkadaşlar Lütfen Acil Steam Portal 2 Oln Arıyorum Eşli Oyuncu İçin Aciillll

• Tekrar mı bitirsek diyeceğim de orjinal mi gerekiyor? Bu arada anlamadan oynayıp bitirmiş arkadaşların tekrar oynamasını şiddetle tavsiye ederim konuşmalar mükemmel çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androalphus -- 15 Temmuz 2011; 8:06:19 >
  • Oyun 30$ oldu bu arada coop yapmak isteyenler steam id nickimle aynı ekleyin beni oynayalım.
  • Konuyu hortlattığım için kusuruma bakmayın ama Wheatley'in altyazıları çıkmıyor oyunda. Bu sorunu çözebilen var mı?
  • steamda türkçe aldık oynayalım bakalım
  • Arkadaşlar bende orjinal var.Önceden altyazı da türkçeydi şimdi sadece menüler türkçe.Altyazı ingilizce.Bunu nereden manuel olarak ayarlayabilirim,oyun içinden olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Arkadaşlar bende orjinal var.Önceden altyazı da türkçeydi şimdi sadece menüler türkçe.Altyazı ingilizce.Bunu nereden manuel olarak ayarlayabilirim,oyun içinden olmuyor.

Hortlatmışsınız nasıl olsa :) Ben de de aynı problem var çözerseniz, bana da haber verirseniz sevinirim.
  • Steam kütüphaneden Oyuna sağ tuş tıklayın özellikler deyin oradan dil bölümünden türkçe seçerseniz sorununuzun çöZülmesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz indiriminden OrangeBox aldım. Half life 2'ye başladım. Menüyü türkçe göründe baya şaşırdım ama asıl şaşkınlığı altyazıları açınca yaşadım. half life 2 tamamen türkçe altyazılı. episode1 ve episode2'ye henüz başlamadım. umarım onlarda türkçedir.
  • Söylemeyi unuttum Portal 1'de tamamen türkçe altyazılı.
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    Konsola "cc_lang turkish" yazınca düzeldi :)
  • Deneyeyim hemen. Bu arada oyun süper multi de eğlenceli oynayacak kimse yok ama. Steamnick leri yazalım oynayalım beraber. Topluluk odaları da çok güzel bu arada denemenizi tavsiye ederim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnInvited_Guest -- 26 Temmuz 2014; 21:43:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.