Şimdi Ara

PORTAL ve FORUM KURMA > Resimli Anlatım...Artık Sizde Forum Kurabileceksiniz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
8
Favori
159.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SMF kuracaksanwww.simplemachines.org dan indirebilirsin ücretsiz...diğerleri(anlatılanlardan çoğu)ücretli smf hariç ve önerdiğimde smf dir ;)
  • http://www.mafia-turkiye.com/

Arkadaşlar dün aldım burayı.ancak forum kuramadım lütfen yardım edin.Şimdi ftp yardımıyla nasıl atacağım ben bu dosyaları.SMF 1.1.4 ve FlashFXP indirdim.Ben ftp yardımıyla nasıl dosyaları siteme atıp yapacağım forumu.Lütfen yardım edin.
  • reklamlar saolsun hiç. bişi göremiyoruz ya:S nasıl okuyacaz bunu
  • cok guzel bir anlatım olmus yapanın ellerıne saglık tamda bu konu ıle ılgılı odev hazırlıyordum..
  • saol
  • http://www.ogren.tv/dersler/smf_forum_kurulumu/smf_kurulumu.html

SMF kurulumunun videolu anlatımı var arkadaşlar. Bi izlemenizi tavsiye ederim.
  • Güzel paylaşım sağolun
  • Çok Güzel anlatım sağol ya bende DCT ile ilgi dorumaçıcam
  • www.smf123.net a gir bedavan yap :D
  • arkadaşlar bende com lu bi site yapmak istiyorum ne yapmam lazım. teknik bilgim yok.. yardım ederseniz çok memnun olurum
  • yardımcı olabiliriz ;)
  • Bunların hepsi ücretli değil mi ? MKP ye ücretisz yazmışsın ancak onun için önceden açmış olduğun vBulletin bir forum olması gerekmezmi ?
  • kardeş önecelikle anlatım için saol ben vb kurmak istiyordum siteme awardspace den bi subdomain aldım database i falan oluşturdum upload klasör ü içindekileri de attım ftp den başlangıçta step 2 de hata verdi baktım herkes config.php yi editle diyor db şifremle kullanıcı adımda bi sorun yok 2 gün uğraştım buna localhost değilmiş benimki awardspace te db ayarlarında dbhost yazan yermiş oda şöyle fdb1.awardspace.com bunu yazdım localhost yerine sonra step 2 yi geçtim doğrusu oymuş sonra step 5 te hata vermeye başladı bu defa da bi türlü onu çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Step 6) Importing Language

Uh oh, ./install/vbulletin-language.xml doesn't appear to exist!

arkadaşlar bende bu hatayı verdi neyapmam lazım
  • teşekkürler güzel çalışma!
  • s.a bana forum kurumunu herşeyiyle anlatacak bırını arıorum lutfen eklesin ciddi şekilde lütfen love_link_06@hotmail.com
  • teşekkürler paylaşım için...
  • Baba Napmişin Sen Ya Eline Saglik..
  • Önemli Değil =)

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır
  • abicim sen hep php kurmuşsun bunları bende kuruyorum

php nuke de var ayrıca

yalnız asp v etürkçe seçeneğimiz çok az

snitz ve webwiz maxwebportal

bunları esgeçmeyelim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.