Arkadaşlar dün aldım burayı.ancak forum kuramadım lütfen yardım edin.Şimdi ftp yardımıyla nasıl atacağım ben bu dosyaları.SMF 1.1.4 ve FlashFXP indirdim.Ben ftp yardımıyla nasıl dosyaları siteme atıp yapacağım forumu.Lütfen yardım edin.
reklamlar saolsun hiç. bişi göremiyoruz ya:S nasıl okuyacaz bunu
cok guzel bir anlatım olmus yapanın ellerıne saglık tamda bu konu ıle ılgılı odev hazırlıyordum..
SMF kurulumunun videolu anlatımı var arkadaşlar. Bi izlemenizi tavsiye ederim.
Güzel paylaşım sağolun
Çok Güzel anlatım sağol ya bende DCT ile ilgi dorumaçıcam
www.smf123.net a gir bedavan yap :D
arkadaşlar bende com lu bi site yapmak istiyorum ne yapmam lazım. teknik bilgim yok.. yardım ederseniz çok memnun olurum
yardımcı olabiliriz ;)
Bunların hepsi ücretli değil mi ? MKP ye ücretisz yazmışsın ancak onun için önceden açmış olduğun vBulletin bir forum olması gerekmezmi ?
kardeş önecelikle anlatım için saol ben vb kurmak istiyordum siteme awardspace den bi subdomain aldım database i falan oluşturdum upload klasör ü içindekileri de attım ftp den başlangıçta step 2 de hata verdi baktım herkes config.php yi editle diyor db şifremle kullanıcı adımda bi sorun yok 2 gün uğraştım buna localhost değilmiş benimki awardspace te db ayarlarında dbhost yazan yermiş oda şöyle fdb1.awardspace.com bunu yazdım localhost yerine sonra step 2 yi geçtim doğrusu oymuş sonra step 5 te hata vermeye başladı bu defa da bi türlü onu çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim
Step 6) Importing Language
Uh oh, ./install/vbulletin-language.xml doesn't appear to exist!
arkadaşlar bende bu hatayı verdi neyapmam lazım
teşekkürler güzel çalışma!
s.a bana forum kurumunu herşeyiyle anlatacak bırını arıorum lutfen eklesin ciddi şekilde lütfen love_link_06@hotmail.com
teşekkürler paylaşım için...
Baba Napmişin Sen Ya Eline Saglik..
Önemli Değil =)
Bilgi Paylaştıkça Çoğalır
abicim sen hep php kurmuşsun bunları bende kuruyorum