Şimdi Ara

PORTAL ve FORUM KURMA > Resimli Anlatım...Artık Sizde Forum Kurabileceksiniz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
8
Favori
159.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bu ne saçmalıkkk ya sen resilerde bilmemne zipli dosyasını açtıktan sonra felan yazmışsın neyin zipli dosyasını o bizde yok nerden bulcaz hiç güzel anlatımm değilll iğrennçç çokk kötüüü
  • quote:

En önemlisi bu kurulum bittikten sonra install klasörünü FTP nizden silin!!

Klasörü silmenin gereği yok diye hatırlıyorum, IPB'de direk install.php'yi silersek halloluyordu.

CsTeamKaos, "şimdi kayyo'nun sitesine giriyoruz, bak orada sağda "forum kur" diye bir şey var. Heh gördün mü tıkla ona, oldu bak." şeklinde bir şey mi bekliyordun sen?
  • 1.iyice okursan anlarsın.
    2.ne yapmak istediğini bilsen anlarsın.
    3.sen bu tobic e geliş amacın ne???

quote:

Orjinalden alıntı: CsTeamKaos

kardeş bu ne saçmalıkkk ya sen resilerde bilmemne zipli dosyasını açtıktan sonra felan yazmışsın neyin zipli dosyasını o bizde yok nerden bulcaz hiç güzel anlatımm değilll iğrennçç çokk kötüüü

@Kant

quote:

Klasörü silmenin gereği yok diye hatırlıyorum, IPB'de direk install.php'yi silersek halloluyordu.

oda olur =)

• arkadaşlar anlatımlara rağmen kuramıyorsanız ücretsiz kurabilirim m.erdem@msn.com

• Slm ya ben site kurdum ama ben nasıl sitemin anasyafasında forumlarda son 10 yorum gibi şeyler eklerim Yardım edermisiniz. Ne demek istedimi anlamadıysanız buraya tıklayarak örnekten bakabilirsiniz forumlarda son 10 yorum onu nasıl yapmışlar (forum paketi daha almadım nerden alabilirim) size güveniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_58

Slm ya ben site kurdum ama ben nasıl sitemin anasyafasında forumlarda son 10 yorum gibi şeyler eklerim Yardım edermisiniz. Ne demek istedimi anlamadıysanız buraya tıklayarak örnekten bakabilirsiniz forumlarda son 10 yorum onu nasıl yapmışlar (forum paketi daha almadım nerden alabilirim) size güveniyorum

Kullandığınız forum sistemine uygun modlar bulunur, sisteme ek özellik kazandırmanızı sağlar. Mesela SMF kullanıyorsanız Google'da "SMF Mod" diye aratın.

• Arkadaşlar MKPortal Kurdum Açıldı Güzel Oldu Ama Üye Girişi Yapamıyorum
    Bir Yardım Edebilirmisiniz
  • Arkadaşlar ben bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü mezunuum.Php.mysql,dreamveaver,flas,html hepsini gördüm fakat bütün bildiklerimi birleştirip bir site oluşturamadım.Sizce form sitesi yapmakla mı yoksa başka bir şekilde mi başlayayım işe başlarsamda siteyi oluşturmakta zorlanıyorum neye nasıl oluşturacağımı bilemiyorum.Hangi yolu takip etmeliyim çözemedim.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşım Forum Kurmakla Başlama Bence
    Benim Site Kurmakla İlgili Pek Bilgim Yok
    Hiçbir Eğitimde Almadım Ama Ben Bile Kuruyorum Forumu
    Sen Daha Çok Uğraştırıcak Şeylerle Başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow204 -- 17 Ağustos 2007; 10:46:49 >
  • Sağol arkadaşım, fikrin için...İnşallah yapabilirim.Pc'nin başına oturunca hiçbirşey yapamıyorum.İlk alanla başlamak lazım sanırım işe.Paralı alan şart mı yoksa ilk deneyim için bedava alanları mı kullanayım sence:)...
  • sana hosting ve alan adı alman için webhosting34 adresini tavsiye ederim toplam 19 ytl tutuyo diğer sitelere bayaa ucuz

ama ilk denemen için ücretsiz site yapmak istersen funpic.org adresinden hosting al
    eğer bu siteden alamazsan bana pm at sana yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow204 -- 17 Ağustos 2007; 14:18:59 >
  • Tamam arkadaşım çok sağol deneyeceğim....
  • reklam yapmaya gerek yok bence....

sorunun hala devam ediyormu @shadow
  • olmadı ya siz bana yapsanız
  • vbulletin bence cok kullanıslı
  • Bedava hostlara forum kurmayı anlatırmısın smf forum
    zahmet olcak ama
    böyle bişi anlamadım senin anlattıklarının hiç biri yok bu beleş hostlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 16 Eylül 2007; 22:04:01 >
  • Ya arkadaslar Su Plesk Sadece Windows Server 2003 oluyor Windows Xp ya olmuyor mu :S
  • teşekkürler
  • serverlerin işletim sistemi ya linux dur yada ws2003

quote:

Orjinalden alıntı: oki-h

Ya arkadaslar Su Plesk Sadece Windows Server 2003 oluyor Windows Xp ya olmuyor mu :S
  • dostum eyvallah yazdığını anladımda forumu indirebileceğim bir yer varmı bir link
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.