Şimdi Ara

PORTAL ve FORUM KURMA > Resimli Anlatım...Artık Sizde Forum Kurabileceksiniz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
8
Favori
159.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .com uzantılı bir host ve bir domain satın aldım ancak smf forum kuramıorum ne yapmam gerekio? funpic den ucretsiz olarak mkportal kurmustum smf uzerine... ucretli adresime neden forum kuramadım anlatan birileri olursa sevinirim
  • eyvallah iyi anlatım olmuş.
    vbulletin kurulumunda step 3 te kalıyor ilerlemiyor neden acaba
  • oleyyyy artık benimde forumum olcak kardeş çok güzel anlatmışşın tşklr
  • Konu için teşekkürler.Gerçekten çok açıklayıcı olmuş.
  • Emeyine SağLık Dai

quote:

The Tears Of Mad Man

Ölümü Özledim Anne Yaşamak İsterken DeLice

• ya aslında herkes vbullet diyo ama vbullet markadan kazanıyor.phpbb forum sistemi eklentilere daha açık ve daha kolay programlanabilir yani tv reklamları gibi aynı ürün olur kalite olarak, birinin markası vardır birinin daha az markası vardır:)
  • Arkadaslar motorsiklerler uzerine bir forum dusunuyorum..
    markalarınna gore ayrılacak
    modellerine gore ayrılacak
    sıcak fırsatlar
    2. el
    incelemeler
    vs.. vss

domain i aldim. ama ucretsiz host etmek istiyorum.. hangi ucretsiz hosting i ve hangi forum programini önerirsiniz?? nokta atisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 10 Mayıs 2008; 8:48:06 >
  • değerli arkadaşım sen bu işleri bizden daha fazla biliyorsun ben akrobat dosyalarını açamıyorum veya kaydedemiyorum benide bilgilendirirsen sevinirim emeğine saygı BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR en doğru söz
  • beyler şu flashfxp ile plesk in download adresi varsa verirmisiniz aradım aradım bulamadımBide Bu cpanel Ney oluyo bi anlatırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1994 -- 28 Mayıs 2008; 13:58:24 >
  • Gerçekten çok güzel bir açıklama olmuş,benim sorum şu olacak bu oluşturduğumuz hazır forumları düzenleme imkanımız var mı temasını html olarak yada yazılım desteği ile böyle bir imkanımız var mı?
  • emeğe sağlık dostum
  • bak ben sana SMF yi öneririm + free host bulamazsın bea kardeşim...bulsan bile ya reklam olur yada ucuz malın yahnisi olayı....ver bi 10 ytl al paşa paşa...bişe olduğunda kızma , hesap sorma hakkın olsun en azından ;)

quote:

Orjinalden alıntı: Command.com

Arkadaslar motorsiklerler uzerine bir forum dusunuyorum..
    markalarınna gore ayrılacak
    modellerine gore ayrılacak
    sıcak fırsatlar
    2. el
    incelemeler
    vs.. vss

domain i aldim. ama ucretsiz host etmek istiyorum.. hangi ucretsiz hosting i ve hangi forum programini önerirsiniz?? nokta atisi..

Rica Ederim Tüm Arkadaşlar Eğer Açıklauyıcı Olmuşsa Ne Alaa
  • Emeğine sağlık, anlattıkların çok işime yaradı.
  • Öncelikle Merhaba, phpBB forumumuz var ancak bu 2.0 ve güncellemek gerekmekte. bunu V bulletin'e veri ve üye kaybı olmaksızın aktarmak istiyorum.
    Genel olarak;
    1- bu mümkün mü?
    2- teknik anlamda en donanımlı forum sizce hangisidir.
    3- phpBB'in Türkçe yeni versiyonları sizce işimizi görür mü?
    Bu konuda teknik destek verbilecek arkadaşlardan özel mesaj bekliyorum.

İyi paylaşımlar dilerim.
  • konu için teşekkürler.bakalım bende smf forum kuracam ama kurabilirim inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

konu için teşekkürler.bakalım bende smf forum kuracam ama kurabilirim inş.

smf forum çok kolay sanırım bütün sistemlerden en kolayı smf ben önceden hep uüraşırdım sende kolayca kurarsın
  • eline sağlık büyüksün
    ama bende linux host var ve ingilizce paneli karışık
    msnden haberleşebiliriz biri yardım etmek isterse sitem boş duruyo bi portal bi forum kurmak istiyorum doğrusu kursam yavaşyavaş geliştirir giderim ama beceremedim biri el atarsa beni mutlu eder para veremem ama çok duva ederim

• çok karışıkkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

ARkadaşlar gerginliğe gerek yokda konuyu açan arkadaş bişe isteyecem bu forumların anlatımı felan güzel olayda birde onları indirebileceğim bi download linki wersen

• ya arkadaslar bende bu arkadasın yaptıgı gibi bir forum sitesi istiyorum bana da yaparmısınız? kendimede bir konu actım WEB PORTALI YARDIM die siteyi istiyorum bana arkadasın belirttigi gibi bi siteden yapabilenler varsa sitemin adı: forum.sincaparch.com olsun YARDIM PLS
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.