Şimdi Ara

Portalsepeti ana sayfa sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba , arkadaşlar bilgisarıma virüsmü bulaştı ne PORTALSEPETİ diye ... anasayfa google chromun anasayfası olmuş delirecem ya bi türlü kaldıramadım lütfen yardımcı olun ya :((
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• adwcleaner diye bir program var. sanırım işini çözer.
    akabinde interneti açmak için tıkladığın icon'a sağ tıkla özelliklere bas. ve orada "hedef" kısmında örneğin;
    "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" www.portalsepeti.com
    gibi ibare varsa buradaki gereksiz kısmı temizle
  • chrome kaldırıp en baştan kur. eger yine devam ederse bilki exe. uzantılı dosyası sistemde mevcut. onu bulup temizlemelisin.
  • Chrom'u kaldırıp yeniden yükledim ama devam ediyor.Nerede olduğunu bilmiyorum exe uzantısının
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LLORENTE_

Chrom'u kaldırıp yeniden yükledim ama devam ediyor.Nerede olduğunu bilmiyorum exe uzantısının

ctrl+ctrl+delete yapıp işlemlerin fotosunu buraya atarmısın. bi kontrol edelim.
  • Görev yöneticisinin resminimi atayım yoksa işlemlerinmi
  • işlemlerin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyur ...
  • herhangi bi terslik gözükmüyor. yandex kurulu bilgisayarında değilmi? program ekle kaldırdan bilgin dışı bir program varmı bakarmısın? bide başlat satırına msconfig yazxıp ordanda başlatmaya bakarmısın. orda bilgin dışında başlayan bir program varmı? eğer tüm bunlar olumsuz ise program filestan da kontrol etmen gerekebilir.
  • evet yandex kurulu ama internet expolar'da kurulu msconfig'i kontrol ettim 1 programı devre dışı bıraktım denetim masasında software version updater diye tanımadığım bir program var kaldır diyorum açılmıyor hiç
  • quote:

evet yandex kurulu ama internet expolar'da kurulu msconfig'i kontrol ettim 1 programı devre dışı bıraktım denetim masasında software version updater diye tanımadığım bir program var kaldır diyorum açılmıyor hiç

total unistal ile kaldırabilirsin. bu arada yaptıklarından sonra sistei yeniden başlattınmı? chromeden kaldırıp sistemi yeniden başlat. bu arada chrome uzantılardan kaldırmayıda unutma. aynı zamanda ana sayfayıda elle ayarlamıyıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 31 Mayıs 2014; 13:53:56 >
  • tamam hocam deniyeceğim şimdi inşallah işe yarar
  • Hocam genelde bu tür anasayfalar şöyle temizleniyor olursa mutlaka buraya yazın olur mu
    önce chrome kısayol uzantılarını kontrol edin eğer uzantı sonunda portalsepeti varsa silin
    Sonra regedit e girip bul dan portalsepeti yazın çıkan tüm değerleriwww.google.com olarak değiştirin bu bulma işlemini portal sepeti ile ilgili hiçbir sonuç çıkmayana kadar deneyin
    Ardından chrome ayarlara girip anasayfanı google.com yapın
    Bu kadar olursa da burada paylaşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

total unistal ile kaldırabilirsin. bu arada yaptıklarından sonra sistei yeniden başlattınmı? chromeden kaldırıp sistemi yeniden başlat. bu arada chrome uzantılardan kaldırmayıda unutma. aynı zamanda ana sayfayıda elle ayarlamıyıda.

bu virüs türlü birşey olmadıgından virüs programları silmiyor.
    komut satırı türlü bir txt script olsa gerek
  • quote:

Öncelikle hepinize merhaba , arkadaşlar bilgisarıma virüsmü bulaştı ne PORTALSEPETİ diye ... anasayfa google chromun anasayfası olmuş delirecem ya bi türlü kaldıramadım lütfen yardımcı olun ya :((

Bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_76213949/f_//tm.htm#76213949

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.