Şimdi Ara

Portekiz'e vizem 50 gündür cıkmadi. Lutfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben devlet kadrosunda bir ogretmenim. yuksek lisansimi tamamlamak uzere 16 agustosta portekize gidecektim. 19 temmuzda Ankaraya giderek basvuruda bulundum. İsimi birakip 1 yillik izne ayrildim. Ulusal vize oldugu icin biraz uzun surecegini biliyordum ama bu kadar degil :( Konsolosluk en fazla 30 gunde diyordu basvru sirasinda. Ama nerdeyse 50 gun oldu.
    Eskiden portekize giris cikis yapmama ragmen boyle uzadi. Birden fazla shengen ulkesine de giris cikis yaptim onceden. Ama ilk defa boyle oluyor.
    Cok caresizim. Butun umutlarimi kaybettim. 18 eylulde okulum basliyor. Ben hala burdayim. Izin aldigim icin isime de geri donemiuorum. Donmek de istemiyorum tabiki. Napicam? Sizce gelir mi? Gelmeme durumu oluyor mu? En gec ne zaman gelir nolur yardim edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar gidip konsoloslukla görüş başka çare yok gibi. Bir de Portekiz öyle elini sallasan vize alabileceğin bir ülke, bu kadar bekletmeleri anormal bir olay.
  • Benimki tamamiyle tahmin. Ükemizdeki Musevi kesime seneler önceki olaylardan dolayı Portekiz vatandaşlık veriyor bir özür olarak. Benim 1-2 arkadaş ve ailesi başvurdular bekliyorlar, belki o yüzden turistik vizeler aksıyor olabilir. Ama dediğim gibi tamamiyle tahmini bu dediklerim.
  • Mutlaka arayarak, bilfiil konsolosluğa gitmenizde fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.