Şimdi Ara

İddaa Da Battim Yardim Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler zararim 1200 tl acil para bulmam lazim.Banko kupon verebilecek varmi zarari kapatmazsam 1 ay icinde boku yerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beter ol
  • Bn bakamadım yarın bakıcam
    Noldu 473 475 476 böyleydi sanırım kod
    Ş. Ligi full ms1 ddm

• Az önceki konunada yazdım, kredi kartı ile ukas alamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptal kafanın cezasını ayaklar çekermiş. Yani ne alaka yazdım bilmiyorum ama akıllanmıyor hala banko maç soruyor... Sonra dedim ki ne kadar akıllanmaz bir çocuk

• Oksanda Senden bi bok olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala banko kupona inanan var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bültendeki bütün maclara +7 oyna bırak zarari kapatmayi zengin olursun.kendine bir ferrari alirsin otobandan 340la gidip zevkin doruklarina varirsin sonra kamyonun altina girip geberirsin.HARAM LAN HARAM.

Herkeze SELAM

• Dostum bak sana tavsiyem hatta kesin yaşayacaksın zarar kapatmak için daha çok zarara gireceksin 1 musibet 1000 nasihatten iyidir kurcalama daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Dostum bak sana tavsiyem hatta kesin yaşayacaksın zarar kapatmak için daha çok zarara gireceksin 1 musibet 1000 nasihatten iyidir kurcalama daha

Hocam kazanmadan birakmam

• bu hafta fenere evini arabanı sat 1 bas

• Kaçaktan attın deme hemde borç yaparak ondan bu kadar telaşlısın

• Dinle hiç alakam yoktur ama yine de hak etmişsin diyeceğim. Hani 5 lira yatırırsın eğlencesine, kazanırsan mutlu olursun falan hobi gibi ama sen bildiğin kumar oynamışsın. Bu kuponu kazansaydın şuan burada KAZANDIM diye konu olacaktı ve mutluluktan havaya uçuyor olacaktın. Sen bir risk aldın ve bana göre yerine koyamayacağın bir parayı ortaya koyduğun için akılsızlık ettin. Kumarla kaybettiğin parayı kumarla kazanmaya çalışma diye başlayıp uzun bir yazı yazardım ama hem okumayacağını biliyorum hem de çok da umrumda olmadığını. Tekrar tekrar oyna, ye bitir kendini, doğal seçilim göstersin kuvvetini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Dinle hiç alakam yoktur ama yine de hak etmişsin diyeceğim. Hani 5 lira yatırırsın eğlencesine, kazanırsan mutlu olursun falan hobi gibi ama sen bildiğin kumar oynamışsın. Bu kuponu kazansaydın şuan burada KAZANDIM diye konu olacaktı ve mutluluktan havaya uçuyor olacaktın. Sen bir risk aldın ve bana göre yerine koyamayacağın bir parayı ortaya koyduğun için akılsızlık ettin. Kumarla kaybettiğin parayı kumarla kazanmaya çalışma diye başlayıp uzun bir yazı yazardım ama hem okumayacağını biliyorum hem de çok da umrumda olmadığını. Tekrar tekrar oyna, ye bitir kendini, doğal seçilim göstersin kuvvetini.

Kumarin dinle alakasi yok ki. Yani hangi inanca inanirsan inan her turlu sacma bir olay.

• kaznmadan bırakmam diyosan dahada zararlı çıkarsın. bırak zararın neresinden dönen kardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Dinle hiç alakam yoktur ama yine de hak etmişsin diyeceğim. Hani 5 lira yatırırsın eğlencesine, kazanırsan mutlu olursun falan hobi gibi ama sen bildiğin kumar oynamışsın. Bu kuponu kazansaydın şuan burada KAZANDIM diye konu olacaktı ve mutluluktan havaya uçuyor olacaktın. Sen bir risk aldın ve bana göre yerine koyamayacağın bir parayı ortaya koyduğun için akılsızlık ettin. Kumarla kaybettiğin parayı kumarla kazanmaya çalışma diye başlayıp uzun bir yazı yazardım ama hem okumayacağını biliyorum hem de çok da umrumda olmadığını. Tekrar tekrar oyna, ye bitir kendini, doğal seçilim göstersin kuvvetini.

Hocam 1200 tl bulamazsam daha kötü olur.3Günüm kaldı Garanti Maç lazım
  • 618 kg var
    621 1
    629 kg var
    633 üst
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISPOD KRILA

618 kg var
    621 1
    629 kg var
    633 üst

eYW Hocam cebimde kalan 5 tl yide atıyorum buna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.