< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Portekiz 3 - 1 Türkiye | Dünya Kupası Elemeleri | 22:45 | 24.03.2022 (7. sayfa)
-
-
Sorun gol yemesi değilki milli maç bu taraftarlığı bir kenara bırakmalısınız. Uğurcanın herhangi bir pasla oyun kurabilmişliği yok topları şişiriyor kaç tane topu taca attı sayamadım. Bu seviyede yetersiz. Tamam ligde en iyisidir vs tartışmam ama bu seviyede ayaklarına hakim bir kaleciniz yoksa geri çekilir rakibin topla gelmesini izlersiniz.
-
Fakir tesellisi: "Ya ne işimiz var dünya kupasında, zaten 0 çekip dönecektik, biz gideceğimize İtalya ya da Portekiz gitsin zaten, seyir zevki olur, hem zaten gidersek bir de aylarca tvde bizim çocuklar vb zırvalıklarını izleyecektik, böylesi daha iyi."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada ileride Burak yerine Enes'i denemek lazım aslında, ,o bayağı formda bence daha faydalı olabilir.
-
Herkes Uğurcan'ı eleştirdiği halde sadece Trabzonspor'lular savunuyorsa fanatikliği kimin yaptığı ortada demektir.
-
Kesinlikle hele o 3 e 2 poziyonda topu alır almaz kaleye vurdu çıldırdım.
-
Ahmedi mehmedi tartışmaya lüzum yok. Portekiz şuan ölü ve adamların ölüsü bile her türlü bizden iyi.
Uğurcana laf ettirmeyen Ts aynı golleri Altay yese neler neler derlerdi herkes biliyor.
Berkan denilen kişi kendi takımında hangi başarıyı göstermiş de milli takım ilk 11 kardosuna konuluyor?
Ozan gole kadar hepsinden iyi oynadı birader maçı izlemiyorsun sanırım. Golde sıkıntılıydı
Bu fanatikliği bende anlamıyorum milli maç oynanıyor adamların tek derdi tuttuğu takımın oyuncusu oynasın o kadar. 10 yesekte sıkıntı değil benim uğurcanım oynasın yeterli bu kafayı anlamıyorum. Nasıl bir düşünce yapısı bu anlamıyorum.
-
İşin komiği ben bu Berkan'ın hangi takımda oynadığını bile bilmiyorum ne zaman peydah oldu bu ya.
-
Umarım fark yemeyiz bu şekilde giderlerse bu maç 5 6 yeriz. 1 gol atarsak rüzgarı arkamıza alırız fakat golün erken gelmesi önemli. İçe kat eden oyuncularımız var. Belki penaltı ile kilit çözülebilir.
-
Daha önce 3-4-3 ile oynamamış milli takımı, böylesine önemli bir maçta 3-4-3 ile başlatmak neresinden bakarsanız bakın maçı hediye etmektir.
Varlık bile gösteremedik, kaldı ki Portekiz çok formsuz görünüyor.
-
Ölü olup da stoper ve sağ bek sıkıntılı onun dışında ölü mölü olduğu yok, forvet hattı premier ligin top 3 takımında oynuyor, biri de GOAT falan
Bence de Türkiye'nin en iyi kalecisi konumunda şu an Uğurcan, ama işte kapattığı köşeden yememeliydi o 2. golü. Nedense Milli takımda, Trabzon'daki kadar konsantre olamıyor.
-
FB li arkadalların temel sorunu kompleks. Başımıza da ne geldiyse baraj kurduramayan adam yüzünden geldi. En iyisi bizde zihniyeti umarım devam eder daha nice yılları kupasız geçirirler.
Maça gelecek olursak favori değiliz ama çok kötü taktikle bu şekilde yenilmeye hakkımız yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berkan bildiğimiz gibi, düşmana güven , dosta korku veriyor!
Berkan ben senin ….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler maçın bizim için önemi nedir ? Türkiye maçlarını uzun zamandır izlemiyorumda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X