Portekizin formsuz olma durumunu neye göre belirliyoruz maç yüksek tempoda mı geçiyor yoksa ben mi bir şeyleri kaçırıyorum adamlar gayet sahadaki oyunları ile istediklerini alıyorlar karşısında kötü oynayan rakibe yüksek tempoyla ne kazanacaklar rakipleri zaten hata yapıyor. |
Portekiz 3 - 1 Türkiye | Dünya Kupası Elemeleri | 22:45 | 24.03.2022 (8. sayfa)
-
-
uğurcan çakır iki golde de hatalı. ilk golde topu adamın önüne çeldi, ikinci golde kapattığı köşeden 1.78 boyundaki ortalamanın altında boydaki futbolcudan kafa golü yedi. yazık milli takım kalesi kimlere emanet ediliyor.
-
Zeki futbolcu kekosu!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadroyu Kuntz kurduğuna kesinlikle inanmıyorum.
Uğurcan'ı bende çok beğeniyorum ama Uğurcan o golleri yiyecek adam değildi. Ligde bu tür pozisyonları çok çıkardı. Hata tamamen onun değil tabii ki ama kalesinde devleşebilirdi fakat oda kötü oyunun bir parçası oldu.
-
Konsantrasyonla alakasi yok.Sut kalitesi Avrupa’da Türkiye’den cok cok daha iyi oluyor.Tr liginde forvetlerin cogu topa vurmayi bilmiyor
Sadece ismi Zeki onun.
Zeki dek de başka bi şey beklenmezdi Zeki Zeki ayağı kaydı hay aq bi kerede şaşırt be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ozan defansta sağdan atıp soldan mı geçmeye çalıştı?
Portekiz iyi analiz edilmemiş başka açıklaması yok
atacağız, inanıyorum. kg varcılar sevinsin
Enes ve yusufun girmesi için ne yapması lazım ya. Burak nasıl hala oyunda anlamış değilim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hic calismamis bir teknik ekip ezbere yapilmis kadro. Daha fazlasi beklenmez zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acil değişiklik lazım. 60ı beklememeli. Berkan ne hala ya. Ligde Avrupa'da dayanamıyorum milli takımda da bunu izlemek zorunda mıyım?
-
Orta saha çöktü 2 daha yeriz biter maç adamlar şu an Maç’ı kasıtlı tutuyor isteseler gelir atarlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rakip kaleci vs bizimki
-
Portekiz de bir halt yok. Çıkıp biraz top oynasak güle oynaya yenermişiz şunları.
Bu arada Uğurcan nereye çıkıyor öyle. Kalecinin çıkmaması gereken topa çıkıyor. Şansa beceriksiz Portekizli topu dışarı attı
Uğurcan bugün batırdı resmen
Burak denen sığır hakan oynarken kimse Berkana felan laf etmesin Bi zahmet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X