Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 POS BARKOD VE IBM YAZARKASALAR İÇİN MÜŞTERİ EKRANI Satın Al 9 Aralık 2013 13:00 1 1 POS BARKOD VE IBM YAZARKASALAR İÇİN MÜŞTERİ EKRANI Ürünü sıfır olarak taıvan dan getirttim fakat benim barkod sistemime uyum sağlamadığı için satıyorum.Hiç kullanılmadı çünkü kullanamıyorum.IBM yazarkasalar ve mağzalarda kullanılan müşteri ekran destekli sistemlerde kullanılabilir. özellikler: 5X7 nokta ; 20 kolon ; 2 satır ; Mavi-Yeşil Floresan ışığı ; Çubuk boyu ayarlanabilir ; 9600X19200 bps hız ; USB arabirim ; Farklı lisanlarda karakter desteği ; 1O farklı komut desteği ( default Epson) ; Öne/arkaya doğru ayarlanabilir (not:iade alınmayacaktır çünkü ürün sıfır ve problemsizdir.Dikkat etmeniz gereken sadece sisteminiz vfd müşteri ekranını destekliyor mu önemli olan bu, benim sistemim desteklemediği için satıyorum) http://www.sanalpazar.com/Pos-Barkod-Ve-Ibm-Yazarkasalar-Icin-Musteri-Ekrani__isp11512297 Fiyat : 260 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün POS BARKOD VE IBM YAZARKASALAR İÇİN MÜŞTERİ EKRANI TEKNOSA İNDİRİM KODU ÜCRETSİZ(VERİLDİ) İNDİRİM Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GH Genpa garantili 3gs 16gb beyaz