Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TEKNOSA İNDİRİM KODU ÜCRETSİZ(VERİLDİ) Satın Al 9 Aralık 2013 11:55 1 1 TEKNOSA İNDİRİM KODU ÜCRETSİZ(VERİLDİ) Bugün doğum günüm olduğu için teknosa 1 ay içinde kullanılmak üzere 300 tl üzeri alışverişlerde geçerli olan 30 tl indirim için indirim kodu yolladı.Benim ihtiyacım olmadığı için alışverişlerinde kullanabilecek arkadaşa ücretsiz olarak vereceğim. Yalnız şöyle bir not geçmiş kampanya dışı ürünler için 4445599 u arayın. Bu ürünlerin ne olduğunu bilmiyorum alacak olan arkadaşların 4445599u bi arasın sorsun.(ben murat cömert diye arayabilirsiniz) Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün POS BARKOD VE IBM YAZARKASALAR İÇİN MÜŞTERİ EKRANI TEKNOSA İNDİRİM KODU ÜCRETSİZ(VERİLDİ) İNDİRİM Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GH Genpa garantili 3gs 16gb beyaz