Şimdi Ara

Poşet Monster (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam donanim haber sifremi bilmiyorum ve telefondan giriyorum teldende buraya foto atamiyorum whatsapp iniz veya facebookunuz varsa ordan atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Ve ayriyetten gpu z de hersey normal gozukuyor

• dostum sen monster ın sitesindeki sürücülerin tamamını kurduğuna eminmisin? bende de aynı sorunlar olmuştu o yüzden soruyorum.
  • freestyler-87 kullanıcısına yanıt
    Hocam o ses dir klavyedir o suruculerin cogunu win10 zate otomatik yukluyor sadece control center yok sound blaster falan yok onlarinda oyunlardaki performans ile alakasi yok

• tamam işte bende öyle düşünmüştüm :) o yüzden sen sadece intel grafik işlemciyi kullanıyorsun. hotkey yani control center sürücüsünü kur sorunun çözülür. o sürücü sadece klavye değil pc bios ile windows arasında köprü vazifesi kuruyor. nvidia yı aktif ediyor. Hatta overclock imkanı bile tanıyor. sürücüyü kur haber bekliyorum.
    Tamam dostum bide onu deneyim cs gibi bi oyunda low ayarlarda max 60 fps almak afdama koyuyor :D

Dostum bide senin model ney monster sitesindeki driverlar eski diyolardi

Control centeri yukledim ama çıkmıyor sag altta falan sadece denetim masasinda yuklu gozukuyor

• Arkadaslar control center programini yukleyince arttı biraz fps bunun sebebi nedir ?

• http://www.monsternotebook.com.tr/ABRAA5V5-2-X.html

bendeki de bu sayfadaki ile aynı. control center ı güncellemene gerek yok. ekran kartlarını güncel olsun yetiyor zaten.
    sağ altta control center ı açıp performans dersin oyunu açarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler-87 -- 3 Şubat 2016; 15:50:53 >
  • Dostum geçmiş olsun. Aygıt yöneticisinden driverleri kaldırıp bidaha yüklemeyi deneyebilirsin. Hatta çok geçmeden sıfır windows 10 kur. Bendede bios arızalanmıştı microsoft bu beleş update işini beceremedi. Sıfırda kuramadım, elimde bios driver ve uygun techizat olmadığı için biosda kuramadım. Sonuç olarak çok geçmeden windows 10 u temizle sıfırla sana tavsiyem budur

• AhmtMlh kullanıcısına yanıt
    Daha yeni kurdum w10 notebook yeni geldi zaten

• Cildircam ya bu seferde notebook acilmiyor acma dugmesine basiyorum siyah ekran geliyor kaliyor oyle hic monster yazisi bile cikmiyor 1 saatte aciliyor

• Merhaba ge force un neresinden ekran kartını varsayıln seçiyoruz?
  • bilalMW kullanıcısına yanıt
    Sag tık> nvida denetim masası> 3d ayarlarin yonetilmesi> tercih edilen grafik islemciden nvidia islemciyi sec. Geforce experienceden bahsediyosan ordan secemessin

• quote:

Orijinalden alıntı: tayo3337

Sag tık> nvida denetim masası> 3d ayarlarin yonetilmesi> tercih edilen grafik islemciden nvidia islemciyi sec. Geforce experienceden bahsediyosan ordan secemessin

Merhaba mesajını görmeden sürücü güncellemesi yaptım otomatik yaptı seçti galiba önceleri 60 fps idi. şuan full ayarlarda 140-180 gibi rakamları vuruyor. çok da şukela :D
    Modelin ney abra a5 v5.2 mi ? Ve en sonki yukledigin driver 361.75 dir herhalde geforce experienceden yuklediysen. Fps nin yukselmesine sevindim hangi oyunda aliyosun 140 fps yi?

• CS:GO Abra A5 V5.2
    Hangi ayarlarda oynuyorsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.