Şimdi Ara

Poşet Monster (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bile gtx765m ile 120 130 fps alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler-87

monster ın sitesindeki hotkey, control center sürücüleri yüklü mü? yüklü değil ise nvidia ya geçmez.

Söylmelerinizi tecrübeye daylı söylüyorsunz sanırım değil mi? Eğer başka bir bildiğiniz varsa şunu sormak isterim.
    Neden böyle bir zorunluluk var?
    O sadece yardımcı bir araç. Kurmak mecburiyeti nerden geliyor. Arkadaşın anlattığı sorunun aynısı bende de var. Control Center kurunca geçti.
    Ancak ben aynı zamanda Mint ve Ubuntu da kullanıyorum işlerim gereği. Orada Control Center yok ne yapıcaz?

Ben bunun teknik bir sorun olduğunu düşünüyorum (Tabi tüm Abra v5.2.1 lerde aynı değilse).

Ayrıca şöyle bir şey de takıldı benim aklıma. Şuan windows 10 için Control Centertimiz var peki bundan 5 Yıl sonra Windows 15 içinde Control Center bulabilecek miyiz? Bunun garantisi var mı?

• aynen tecrübeye dayalı. sözlerine harfiyen katılıyorum. windows dışında bir işletim sisteminde çalışıcağını sanmıyorum. 5 yıl sonra ise çalışması clevo nun driverleri güncellemesine bağlı. bu notebook lar yurtdışında başka markalarda da mevcut. ama ana üretici clevo.
  • Cevabın için teşekkürler benim şöyle bir gözlemimde var. Şuan bulunduğum evde 3 tane daha monstor var. Birisi 5 yıllık falena biris 2-3 biriside 1 yıllık. Arkadaşlarım (yanlış bilmiyorsam) hiç biri öyle Control Center la felan uğraşmadılar. Direk normal olması gerektiği gibi drive yükleyince çalıştı. Ben gidiyorum bir monster alıyorum vay anam neymiş Control Center yüklemezsen çalışmaz. Çok kafam karıştı çok. Bu adamların çıkıp bir açıklama yapması lazım. Abra 5.2 de bu işle böyle ya da şu şu sebepten böyle oluyor vs gibi. Control center yükle çalışır demekle olmuyor bu iş. Ama ben adamların bu sorundan haberdar olduklarından bile emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.