Şimdi Ara

Poşet Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan daha yeni monster abra a5 v5.2 aldim cs go da gtx960 la 60 fps aliyodum ekran karti driver guncelleyin dediler bu sefer fps 30 a dustu max 40 oluyor. Millet gtx960 150 200 arasi alirken ben 30 aliyorum bide dalga gecer gibi 2 3 kere yeni oyun kurun cs go da fps testi belli olmaz witcher gta5 falan kurun dediler witcher3 kurdum 9 fps aldım telefondan arayincaki teknik destek basindaki adamın bilgisi internet cafecinin bilgisi kadar utanmadan getir
    format atak demedigi kaldı. Keza banada tekrardan temiz w10 kurun dedilerdi kurdum bi ise yaramadı. Simdi bana bilgisayar lazim islerim icin vs icin ama mecbur teknik servise yollucam valla fiyat performans acisindan en alınası notebooklar gercekten Monster ama alırken 1 2 kere daha dusunun notebook arayan arkadaslar.

• Güncell
  • Onboard karttan nvidia karta geçmiyor olabilir çünkü onboard kartlar csgo lowda 30 civarı fps veriyor...

Öyleyse biostan ayarlayıp düzeltebiliyoruz internette nasıl yapıldığını bulursun...

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 2 Şubat 2016; 15:22:23 >
  • 960m'in devreye girdiğinden emin misiniz? Ben de aynı modeli kullanıyorum fakat bende farklı bir sıkıntı vardı ekran kartı sürekli mavi ekran veriyordu kernel_security_check diye. Sonra Nvidia'nın 361.75 versiyonuna dönünce düzelmişti. Ama sizin dediğinize göre ekran kartı hiç devreye girmiyor gibi. Oyun oynarken prize takılı kullanıyorsunuz bir de değil mi?
  • e-_g-_e-_ E kullanıcısına yanıt
    Dostum ozellikle nvida denetim masasina girip yuksek islemcili nvidia grafik kartina gecirdim
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum cunku ozellikle nvidanin ekran kartini sectim nvidianin panelinden ? Hem gecip gecmedigini nasil anliyoruz ? Ben sectim cunku yuksek islemcili nvidia diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayo3337

Dostum ozellikle nvida denetim masasina girip yuksek islemcili nvidia grafik kartina gecirdim
    Çok garip bir durum olmuş. Ama servis bilgisayarınıza bağlanıp sorunu çözebilir. Ya da ekran kartı zarar görmüş veya hatalı olabilir. En iyisi yine sevise sormak. @MonsterMusteriHizmetleri
  • quote:

Sanmiyorum cunku ozellikle nvidanin ekran kartini sectim nvidianin panelinden ? Hem gecip gecmedigini nasil anliyoruz ? Ben sectim cunku yuksek islemcili nvidia diye

Diğer arkadaş haklı özellikle nvidia seçtiyseniz sıkıntılı bir durum var. Servisi arayın umarım kısa sürede çözülür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-_g-_e-_

Çok garip bir durum olmuş. Ama servis bilgisayarınıza bağlanıp sorunu çözebilir. Ya da ekran kartı zarar görmüş veya hatalı olabilir. En iyisi yine sevise sormak. @MonsterMusteriHizmetleri
    Dostum öncelikle dediklerimi yap sonra oyuna gir gtx960m'in devrede olup olmadıgını anlayacaksın. Nvdia denetim masasına gir > Masaüstü > Bildirim alanında Gpu etkinliği simgesini göster de. Sağ alta bir simge gelecek.(saatin bulunduğu bölüm) daha sonra oyuna gir ve o simgeye tıklayarak etkinlik olup olmadıgını kontrol et büyük ihtimal 960m devreye girmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayKucuk -- 2 Şubat 2016; 15:39:53 >
  • ErayKucuk E kullanıcısına yanıt
    Dostum baktim 1 program yaziyor sanirim devreye giriyor ama girsede ne çare. Entegre intell grafik kartini etkinlestirdim yine ayni fps yi aldim :d herhalde ekran kartini takamamislar :d hay boyle seyin ...
  • Gpu z den baktim normalde nvidia gozukmesi lazım mı ? Bende gozukmuyorda sadece intelin ekran karti gozukuyor
  • quote:

Gpu z den baktim normalde nvidia gozukmesi lazım mı ? Bende gozukmuyorda sadece intelin ekran karti gozukuyor
    Hocam aida64 indirerek deneyin gözükmüyorsa ya düzgün takılmamıştır yada bir arıza vardır
    Hocam gerci gozukmese nvidiada hic yazmazdi gtx960 diye
  • quote:

Hocam gerci gozukmese nvidiada hic yazmazdi gtx960 diye
    En sağlıklısı o zaman suanlık servis gözüküyor. Servise yollayın hallederler geçmiş olsun
    Tesekkur ederim resmen sogudum monsterdan alali 2 3 gun oldu ama hic kullanamadim adam gibi
  • tayo3337 T kullanıcısına yanıt
    Sn. tayo3337;

Yaşadığınız sorun sürücü kaynaklı yazılımsal bir sorun olabileceği gibi işletim sistemi kaynaklı da olabilir.

Ancak haklısınız. Yaşanılan iletişim problemleri nedeniyle sizden samimiyetle özür dileriz. Arkadaşlarımıza konu linkini içeren mesajınızı mail olarak hemen ileteceğiz.

Sizden ricamız cihazınızı karşılaştığınız tüm teknik ve yazılımsal problemleri bir kağıda maddeler halinde yazarak ürün ile birlikte ürü size nasıl geldi ise o şekilde paketlemeniz vehttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki adresimize Aras kargo firması ile karşı taraf ödemeli olarak göndermeniz.

Cihazınız elimize ulaşınca arkadaşlarımız cihazınız ile ilgili gerekli incelemeleri yaparak size geri dönüş sağlayacaklardır.

Yaşanan aksaklık nedeniyle kusura bakmamanızı özellikle rica ediyoruz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. tayo3337;

Yaşadığınız sorun sürücü kaynaklı yazılımsal bir sorun olabileceği gibi işletim sistemi kaynaklı da olabilir.

Ancak haklısınız. Yaşanılan iletişim problemleri nedeniyle sizden samimiyetle özür dileriz. Arkadaşlarımıza konu linkini içeren mesajınızı mail olarak hemen ileteceğiz.

Sizden ricamız cihazınızı karşılaştığınız tüm teknik ve yazılımsal problemleri bir kağıda maddeler halinde yazarak ürün ile birlikte ürü size nasıl geldi ise o şekilde paketlemeniz vehttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkindeki adresimize Aras kargo firması ile karşı taraf ödemeli olarak göndermeniz.

Cihazınız elimize ulaşınca arkadaşlarımız cihazınız ile ilgili gerekli incelemeleri yaparak size geri dönüş sağlayacaklardır.

Yaşanan aksaklık nedeniyle kusura bakmamanızı özellikle rica ediyoruz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
    monster ın sitesindeki hotkey, control center sürücüleri yüklü mü? yüklü değil ise nvidia ya geçmez.

• freestyler-87 kullanıcısına yanıt
    Donanimsal sıkıntı var servise yollucam nvidia ya geciyor
  • quote:

Donanimsal sıkıntı var servise yollucam nvidia ya geciyor
    Zaten 960m öyle full ayarlar açıkken 150 200 fps veremez öncelikle bunu bilmeniz gerek . Bu fps yi full ayarlar açık çözünürlük 1366x768 de alırsınız .

Denemedim ama akşam deyip yazarım full hd de kaç fps aldığını.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam the witcher 3 dede full düşük ayarlarda 480 p de 10 fps aliyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.