Şimdi Ara

Poster Duvara Nasıl Yapıştırılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
18.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenci evindeyim o yüzden duvara çivi çakamıyorum. Faber Castell Tack İt yapıştırıcıdan aldım fakat 2 kere düştü. Sizler posterinizi nasıl yapıştırıyorsunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir posteri duvara yapıştırmak, evinizi veya ofisinizi kişiselleştirmenin basit ve etkili bir yoludur. İşte adım adım bir kılavuz:

Malzemeler:

• Poster
    • Duvar yapıştırıcısı veya bant
    • Cetvel veya şerit metre
    • Seviye
    • Kalem

Adımlar:

1. Duvarı Hazırlayın: Duvarı temizleyerek toz veya kirden arındırın. Pürüzsüz bir yüzey, tutkalın daha iyi yapışmasını sağlar.

2. Poster'ı Konumlandırın: Poster'ı duvara istediğiniz yere yerleştirin. Bir seviye kullanarak düz olduğundan emin olun.

3. Yapıştırıcıyı Uygulayın: Duvar yapıştırıcısını veya bandı, poster'ın kenarları boyunca eşit şekilde uygulayın. Çok fazla yapıştırıcı kullanmak, poster'ın kırışmasına veya zarar görmesine neden olabilir.

4. Poster'ı Yapıştırın: Poster'ı dikkatlice duvara bastırın ve hafifçe ovun. Yapıştırıcı kuruyana kadar poster'ı yerinde tutmak için ellerinizi kullanın.

5. Çerçeveleyin veya Laminasyon Yapın: İsteğe bağlı olarak, poster'ı korumak ve ömrünü uzatmak için bir çerçeveye koyabilir veya lamine edebilirsiniz.

Ek İpuçları:

• Duvara Poster Yapıştırma Şekilleri: Çift taraflı bant, sprey yapıştırıcı veya duvar çıkartmaları da posterleri duvara yapıştırmak için kullanılabilir.
    • Poster Nasıl Asılır: İğneler, çiviler veya komando kancaları posterleri çerçevelemeden duvara asmak için kullanılabilir.
    • Duvara Afiş Nasıl Yapıştırılır: Afişler, duvarlara uygulanan özel dış mekan yapıştırıcıları kullanılarak yapılabilir.

Poster'i duvara yapıştırmak kolay ve hızlı bir işlemdir. Yukarıdaki ipuçlarını izleyerek posterlerinizi profesyonel bir şekilde görüntüleyecek ve duvarlarınıza canlılık katacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bant.
  • çift taraflı bantlar var cıkarırken bir tek poster zarar görüyo duvarda leke bırakmıyo kaliteli bi çift taraflı koli bandı bulsan seni bile yapıstırır

edit :http://www.selkarkirtasiye.com/pinfo.asp?pid=269 şöyle bişey alman gerekir zamanında bende cok ugrastım bu yüzden yardım edeyim ddim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozanidas -- 11 Ekim 2012; 17:10:57 >
  • patafix ile yapıştırdım 1.5 ay önce hala duvarda
  • Ama bu poster sadece kuşe kağıt değil arkadaşlar. Karton üzerine yapmışlar. Kalın ve hafiften ağır bir şey yani. Acaba Faber'in yapıştırıcısı mı dandik :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FühreR59

Ama bu poster sadece kuşe kağıt değil arkadaşlar. Karton üzerine yapmışlar. Kalın ve hafiften ağır bir şey yani. Acaba Faber'in yapıştırıcısı mı dandik :/

Kırtasiyelerde yada marketlerde şu hamur gibi ressam silgisi denilen silgilerden satılıyo ben onunla yapıştırıyorum tanesi 1 lira bayada bol , çokda güzel tutuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faberin değilde uhunun olanlar var onlardan al bolca kullan çekinme
  • Ben koli bandını ters bant olarak kullandım. Bunun için bantı tersine katlayıp uç kısımların birbirine yapışmasını sağlamalı sonra bir kısmını postere diğer kısmını duvara yapıştırmalısın. Kaliteli değilse çıkarırken boyayı da alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

faberin değilde uhunun olanlar var onlardan al bolca kullan çekinme

Uhu Patafix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift taraflı bant al kenarları baştan sona üstünden geç daha da düşmez
  • Sağolun arkadaşlar. Bidaha düşerse Patafix'i deneyeceğim..
  • güncel önerisi olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.