Şimdi Ara

Potansiyelim nedir Eksik yönler Tavsiyeler(fotoğraflı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O ilaç alıp gelişim gosteremeyenlerin ilaçları sahte hocam. O kadar ilacı vurup sadece pump çalışsan dahi dogal adamdan kat kat hızlı gelişiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Zaten kimse dogal olamaz demiyorki bu vucut. 2 senede de olmaz demiyor kimse. Ama duzensiz beslenme duzensiz antreman diyince işler orda karışıyor işte. Doğal vucut geliştirme o kadar ucuz değil. Beslenmeye, duzenli antrenmana dikkat etmezsen gelişemezsin anca havayı alırsın.
    Bazı insanlar var ki çoğunluğun beş sene eşek gibi çalışarak yaptığını bir senede, hem de öyle çok ahım şahım emek vermeden elde edebiliyor. Hepimizin mutlaka böyle bir arkadaşı, tanıdığı olmuştur. Kızsak da, küfür etsek de, kestirme yollara başvurup itiraf etmemekle itham etsek de bu adamlar var ve hep var olacaklar. Bu muabbetler de muhtemelen sonsuza kadar yapılmaya devam edecek. #nattyornot

• kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    İki tane ilkokul arkadaşımla hala görüşürüm. Birisi +5 senedir yapıyor. Adım kadar eminim adamın dogal olduguna supplement bile alamıyor ilaca yatıracak parasi yok+ çekinir bilirim. Diger arkadaş 1 seneden kısa sürede benim ilk arkadaşı geçti. Trapez ler omuzlar üst gögüs belli ediyor, dogaşım diyor tabi biraz sıkıştırınca söyledi küre girdigini. Maalesef ilacı kullanan adam kullanmasını alacağı dozları biliyorsa 1 senede bile aşar 5 senelik dogal adamı. Dedigim gibi ilaçsız başarısız olanların ya ilaçları sahte yada alacagı dozu tutturamıyorlar. Ben dogal iki adam arasında dediginiz kadar bir fark olacagını dusunmuyorum. Belki o fark neyden olabilir kemikleri geniş özellikle sırt omuz, daha kısa surede daha estetik gorunum elde edebilir. Buda genetik şans tabi yapacak birşey yok

• Nazarmı değdi ne omuzda yırtık var ameliyatlık hemde steroid lafı benim için çok komikde neyse bu kafa yapısıyla savaşamazsın

Potansiyelim nedir Eksik yönler Tavsiyeler(fotoğraflı)

• Eksik biryer gözükmüyor. Boyun baya ufak olması ve yaş dolayısıyla ilaçsız mümkün. Biraz trapez şüphe uyandırıyor. Yada Genetik avantaj diyelim. Kısa boylu birisi bu sporda çok avantajlı. İki yılda kazanacağın Kas kütlesi 10 KG olsa, 166cm adamda belirgin olur ama 185 lik adamda çok farketmez. 177cm ile ne kısa ne uzun sayılırım ama, 185 üzeri olanların İlaçsız Kaslı gözükmesi için yıllar gerekiyor. İşleri Zor.

• Steroid yok bence. Arkadaşımızın boyu baya kısa. Aldığı kas kütlesi direkt olarak vücutta kendini göstermiş. Düzensiz çalışma demiş ama tabii ne kadar düzensiz. Atıyorum bazı haftalarda bir gün ekstra dinlenme mi var vs bunları bilmiyoruz. Ya da sabah yapılacak olan sporu akşam yapman da bir düzensizliktir benim düşünceme göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 1 Temmuz 2019; 16:1:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Zaten kimse dogal olamaz demiyorki bu vucut. 2 senede de olmaz demiyor kimse. Ama duzensiz beslenme duzensiz antreman diyince işler orda karışıyor işte. Doğal vucut geliştirme o kadar ucuz değil. Beslenmeye, duzenli antrenmana dikkat etmezsen gelişemezsin anca havayı alırsın.
    Sunu bir acikliga kavusturalim.

Eger ciddi anlamda kutle yapma isi ozellikle naturel seviyenin otesinde kutle yapmak,

Cok iyi beslenme, cok iyi dinlenme ve iyi uyumayla olsaydi. Herkes bunu yapar herkes plaj vucuduna sahip olurdu.

Neden herkes olamiyor. Cunku olay genetik limitte. Arkadasin omuzlari ve ozellikle trapezleri patlamis. Newbie gain ilk 6 ayda guzel kutle koyar ama boyle olmaz. Kimse boyle olamaz hormon destegi almadan.

Bu arada agirsaglam furkan da ufak miktarlarda steorid aliyor olabilir. Sen ben kesinlikle bilemeyiz.

Bir diger nokta ise, steroid alip almadigini anlamak icin adamin 1.80 boyunda yagsiz 80-90 kilo olmasi gerekmez. Gayet naturel gorunen, dusuk kutleli ve az yagli vucuda sahip olan bir cok insan hormon destegi aliyor. Cunku bu is oyle ; gunde 300 gr pirinc, yarim kilo et" yemekle olsaydi onu biz de yerdik biz de yapardik bu vucudu.

• pyp P kullanıcısına yanıt
    Hormon desteği mi almışım
    Alsam emin olun yazardım sonuçta yasal bir suçda değil bir şeyde değil.bu omuz ve trapezleri ihtiyacına göre olan yeterli proteini alırsan ve sağlam antrenman yaparsan başarırsın naturel genetik sınıra ulaşmak acayip derecede zor sandığınız kadar kolay değil.

• Çalışma ve beslenme programını yazar mısın hocam

• Beyler siz Steroidi öyle bakkladan supp marketten falan alabileceginizimi dusunuyosunuz . Herkese bukadar Steroid demekten vazgecin artık genetik diye bişey var İstanbul büyükçekmece plajina gidin el kadar çocuklarda karın kası asiri bellidir mesela bilinki o çocuk buyuse sağlam beslenip gyme gitse efsane karın yapar örnekteki mesajim şu genetik genetik genetik. Arkadaşa tavsiyem ise şu olur antrenörlük dusunuyosan 1 aylik eğitim alıp sertifikalı antrenör olabilirsin salon için umudunu yitirme parasi olan yatirim yapmayı dusunen biri cikar bigun karşına acarsin salonuda. Selametle.

• Hocam zehir girdi vucuda derken neyi kastettin o çok kafa karistirmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Beyler siz Steroidi öyle bakkladan supp marketten falan alabileceginizimi dusunuyosunuz . Herkese bukadar Steroid demekten vazgecin artık genetik diye bişey var İstanbul büyükçekmece plajina gidin el kadar çocuklarda karın kası asiri bellidir mesela bilinki o çocuk buyuse sağlam beslenip gyme gitse efsane karın yapar örnekteki mesajim şu genetik genetik genetik. Arkadaşa tavsiyem ise şu olur antrenörlük dusunuyosan 1 aylik eğitim alıp sertifikalı antrenör olabilirsin salon için umudunu yitirme parasi olan yatirim yapmayı dusunen biri cikar bigun karşına acarsin salonuda. Selametle.
    Iyi de sen yaptin mi denedin mi? Kendi vucudunda test ettin mi?

Ben 2 sene boyunca brokoli pilav tavuk et yedim, sonuc 2-3 kg kas kutlesi, ve yaglari yaktim. Boy 1.82. Kilom 72 (Spor gecmisim var).

Ege fitness da steroidli, berkay turkkan da, instagram ve fitness hocalarinin alayi steroidli.

Boyle cok kisa surede ciddi anlamda kutle alip baklavalarla gezen adamlarin alayi steroidli.

Sen bu adamlara git sor, steroid aliyor musun diye. Hayir diyecekler, cunku adam sana "Evet steroid aliyorum" derse, isin buyusu bozulacak.

Ne youtube videosunu izlersin, ne adamdan pt alirsin. Adam bu sekilde egosunu tatmin edecek. Ki bu saydiklarimin hepsi de steroid almadiklarini soyleyip duran adamlar.

Hani fitness salonuna girdiginizde damarlari gozuken, ciddi kutle yapmis adamlar var ya hayran hayran baktiginiz. ALAYI STEROIDLI!

Ha patates vucuda sahip steroidli arkadaslar da var, onlari ayri baslikta inceleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyp -- 9 Ekim 2019; 11:59:34 >

Denemedim denemeyi dusunmuyorumda 1 yıl içinde kazanicagin kas kütlesi bellidir zaten onun üstüne çıkamazsın istersen salonda uyu. Beslenme çok çok önemli pump yaparsin ama beslenmen eksikse anca güç kazanirsin gain kazanamazsin. Baskalari Beni ilgilendirmiyor ben başkasının vücudunu kendime ölçüt olarak belirlemedim asla sporu gösteriş için yapmıyorum saglikli bir yasam için yapıyorum. Pt almak biraz gereksiz alanda kullanmadan birakiyo zaten internette onbinlerce app ve workout programları var al sana beleş pt. Ayrica bu isi fitnes model olarak yapanların çoğu yarışma sonrası çuval gibi gezerler yarışmaya 3 ay kala definasyon girerler sıkı çalışmaya devam ederler son ay meyveyi yarismaya günler kalada suyu keserler. Benim boyle bi amacim hic olmadi. Ama sunuda soyliyim mesela çocukluk arkadaşım çocuk 5 ay gitti ara verdi sonra 1 sene daha gitmeye başladı 43 cm kol yaptı gören Steroid diyo ama değil halbuki. Protein tozu aldım diyincede " haaaa oda Steroid zaten protein tozunu bende içsem bende öyle vücut yaparım" diyolar. Bilmeden konusmayi çok severiz. Steroid basıp kas yapma diye bişey olsa herkes gobeklerden kurtulur yerli Arnold gibi gezerdi sokaklarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Denemedim denemeyi dusunmuyorumda 1 yıl içinde kazanicagin kas kütlesi bellidir zaten onun üstüne çıkamazsın istersen salonda uyu. Beslenme çok çok önemli pump yaparsin ama beslenmen eksikse anca güç kazanirsin gain kazanamazsin. Baskalari Beni ilgilendirmiyor ben başkasının vücudunu kendime ölçüt olarak belirlemedim asla sporu gösteriş için yapmıyorum saglikli bir yasam için yapıyorum. Pt almak biraz gereksiz alanda kullanmadan birakiyo zaten internette onbinlerce app ve workout programları var al sana beleş pt. Ayrica bu isi fitnes model olarak yapanların çoğu yarışma sonrası çuval gibi gezerler yarışmaya 3 ay kala definasyon girerler sıkı çalışmaya devam ederler son ay meyveyi yarismaya günler kalada suyu keserler. Benim boyle bi amacim hic olmadi. Ama sunuda soyliyim mesela çocukluk arkadaşım çocuk 5 ay gitti ara verdi sonra 1 sene daha gitmeye başladı 43 cm kol yaptı gören Steroid diyo ama değil halbuki. Protein tozu aldım diyincede " haaaa oda Steroid zaten protein tozunu bende içsem bende öyle vücut yaparım" diyolar. Bilmeden konusmayi çok severiz. Steroid basıp kas yapma diye bişey olsa herkes gobeklerden kurtulur yerli Arnold gibi gezerdi sokaklarda.
    Arnold gibi olmasa da Arnold gibi yağ oranı düşük ama kütleli bir sürü insan var etrafta..

Genetik limit vardır bunların ölçümü vardır. Bahsettiğin arkadaşın genetik limitlerde geziyorsa veya aşmışsa büyük ihtimal steroidlidir. Steroidi sadece vuran kişi bilir. Sen ben bizim ruhumuz duymaz.

Saygılar

Doğrudur ağacım haklısın tutupta her vücut yapana hormon testi yapicak halimiz yok. Ama bahsettiğim örnek çok yakın arkadasimdan verdim Steroid vursa bana soylemese bile imkansiz steroid alicak parasi yok . Bu ilaçlar 3 5 tl bişey ve bulunması ulaşılması kolay şeyler değil sonuçta. Eczaneye gidip supp markete gidip abi bana 3 doz steroid demiyosun. Ben kendime bakarım banada yarin obur gün ooo sisirmissin horoz roidmi aldın bakem sen diyebilirler desinlerde insan kendini bilddikten sonra başkalarının demesi zerre umrumda olmaz. Senin diyetine gelicek olursak biyerlerde eksiklik olabilir hareketleri yanlış yapiyosundur diyemem 2 yıldır uğraşıyorum diyosun hareketlerin püf noktalarini biliyorsundur eminim. Aklima gelen tek şey beslenme. Tavuk brokoli yedim diyosunda kan grubu diyeti uyguladı mı hiç ? Eğer kan grubun A ise tavuk dana kuzu pek yaramaz sana. Bitkisel protein kullanman lazim.

• "Çevremde steroid vuran var bunlar gerçekleşmiyor kulaktan dolma kedinin ulaşamadığı ciğer mundar demesi gibi olaylara kapılmayın.

Bunlar olmaz demiyorum ama herkeste aynı tepki olmaz günümüzde teknoloji çok gelişti steroidlerde çok gelişti sağlıklarından çalmıyor."

"Ne oldu zorrruna mı gitti kendini kandırmaya devam et zargana.

BLOK."

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.