Şimdi Ara

Potansiyelim nedir Eksik yönler Tavsiyeler(fotoğraflı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mike Ross

İlaç felan yok , 2 senede makul bir gelişim. Adam çok kısa zaten lan, ışıktan felan bahsetmiyorum bile.
    Bana sallayacak tayfa gelişim konuma bakıp öyle sallasın, bir halt başaramayıp millet hakkında yanlış zanda bulunmanın vebalini çekecek olan sizlersiniz. Bu kafayla bir şey olacağınız yok, inanmak istediğinize inanmaya devam edin. Gerçekler acıdır.

Dostum sana gelince hayallerini ailene göre kurma, sen istediğini yap mutlu olacağın konumda ailen zaten mutlu olur. Geçici bir heves mi yoksa gerçekten seviyor musun, insanlara faydan ne ölçüde dokunuyor? Ölçüp biçip tartıp kararını ver, seni tanıyan yok burada, daha öte bir tavsiye vermek saçmalık olur. Hadi gazan mübarek olsun :)

Sizin gibi adamlar olmasa su "Hayal" pardon "online pt" satan adamlar nasıl para kazanacak

aynen aynen. Arnold da mesela naturel. Herkes bir gun arnold olabilir.

• pyp P kullanıcısına yanıt
    Cool story

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pyp P kullanıcısına yanıt
    Yazmayacaktım fakat maksat yaşı küçük, daha yeni bu işlere başlamış olanların kafasındaki yanlış algı yıkılsın.
    Hep kendim öğrenip uyguladım, pt ile alakam olmadı.
    Arnold'a da doğal demedim.
    Bunların hepsi senin kendi başarısızlığının sonrasında başkasını kötülemek adına uydurduğun zanlar.
    Çünkü en ufak bir şekilde acını dindirdiğinde bu sana yetecek.
    Fakat sadece bu platformda.
    Hayallerle yaşayanı gerçeklerle öperler.
    Potansiyelim nedir Eksik yönler Tavsiyeler(fotoğraflı)

• İlaç kullanmayı kötülememiş kimse farkındaysan, ben de kişisel olarak kötü falan bakmıyorum. Etrafında bu mereti kullanan insanlar bilir vücutta nasıl gözüktüğünü. Ben konu sahibi arkadaş ile boy-kilo olarak çok yakın olduğum için net bir çıkarım yapabiliyorum. Fakat asıl sizin gibi insanlar bu yanlış algıyı sokuyor insanların beynine. Attığınız vücut sizin mi bilmem ama konu sahibinin vücuduna yaklaşamaz bile, herifte gülle gibi göğüs ve omuz var. Sizin attığınız sağlıklı erkeklerin bir kaç sene içinde doğal olarak yapabileceği bir vücut, sporu yapmayı gerçekten bilenler için daha da kısa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 29 Temmuz 2018; 15:31:7 >
  • Yalnız dehşet güldüm bazı arkadaşlar ciddi steroidli oldugumu falan yazmış ilginç komik geldi sevindimde lakin hiç ilaç kullanmadım düşündüm aklıma sokan oldu ama işi detaylı araştırınca hani yapmamam gerektiğini düşündüm boy büyük avantaj kas kazanımında duruşunda falan ama şöylede birşey var 2 sene eşşeğe idman yaptırsan adam olur küçümsemeyin bence 2 seneyi ...çeneden bir ameliyat olucam onu atlattıktan sonra 8 aylık bir sürece sokucam kendimi ve buraya sonuçları atıcam :) naturalin en iyisini görebilirsiniz hacim anlamında demiyorum muhtemelen kolum 40 cm falan aşmıcak ama genetik faktörlerimle natürelin en tepe noktalarına ulaşıcağımı düşünüyorum testesteron seviyem falan aynı yaştaki bi çok erkekden yüksek vb şanslı durumlarım var :) herkese değerli yorumları için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 12 Ağustos 2018; 20:18:52 >
  • Bu vücudun 2 senede doğal yolla kesinlikle yapılamayacağına kendini ikna etmiş olanlar gerçekten başka bir spor dalı seçmeli.

• Yuh bu vücut ne? O zaman aralığında nasıl yaptın bunu?Başka bu işin yokmuş a...k?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Ross

Yazmayacaktım fakat maksat yaşı küçük, daha yeni bu işlere başlamış olanların kafasındaki yanlış algı yıkılsın.
    Hep kendim öğrenip uyguladım, pt ile alakam olmadı.
    Arnold'a da doğal demedim.
    Bunların hepsi senin kendi başarısızlığının sonrasında başkasını kötülemek adına uydurduğun zanlar.
    Çünkü en ufak bir şekilde acını dindirdiğinde bu sana yetecek.
    Fakat sadece bu platformda.
    Hayallerle yaşayanı gerçeklerle öperler.
    Takoz gibi olmuşsun Mike. Maşallah.

• @kivancokten4099
    Beni bir tek senin anlaman şaşırtmadı Kıvanç abi, senin de maşallahın var forumda görmek mutlu etti.
  • Arkadaşlar öncelikle vücuda bakıp asla naturel yapilamaz diye düşünen yoktur. İnsanlar oradaki "hoca aklıma soktu ve zehir vücuda girdi" ifadesine takılmış doğal olarak. Çünkü mahalle salonlarında hatta macfit te bile hocalar herkesi steroide buluşturmak icin uğraşır maddi kaygılarla. İlaç kullanarak çok kötü vücut yapan hatta yapamayan da oluyor çok iyi vücut yapan da. Yani görselliğe göre çıkarımda bulunan yok sadece oradaki ifadeden dolayı insanların aklına gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 14 Ağustos 2018; 1:15:45 >
  • bu spordaki en önemli şey testesteron hormonu. hıc calısmayın testesteron hormonu enjekte edin yine eski halinize nazaran daha kaslı olursunuz. erkeğe gücünü veren hormon bu. herkesin parmak izi tipi vücut genetiği metabolizması farklı olduğu gibi bu da farklı. arkadaşın büyük iht bizlerden daha yüksek ki böyle bir sonuç göstermiş yoksa bu vücuda ömrünü adayıp en titizlikle çalışsa bile ulaşamamak da mümkün. max 120km basan motorla 140km yapamazsın.
    aslında her spor salonunda başlangıçta tercihe bağlı yaptırma seçeneği sunmak lazım testesteron seviye ölçümü sonra ona göre yol izlenmeli her şey çalışma ve beslenme değil, en azından ne olacağını kestirirsin.

konu hakkında meraklısına da şöyle bir video bırakayım :

• 168 boyunda, 66 kilo çocuğun kütlesine şaşıranlar, ilaçsız olmaz diyenler bıraksın bu sporu harbiden. Madem öyle, 66kilo az yağlı bir kütleye kürsüz olmaz diyorsunuz da siz niye küre girmiyorsunuz merak ediyorum?

Konu sahibi kardeşim alınmasın, yan yana görseniz boydan dolayı bu kadar hacimli gelmeyecektir. Fotoğrafları salonda pump olarak çektiğini de işin içine katarsaniz biraz olsun anlarsınız diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B8937EC2

Arkadaşlar öncelikle vücuda bakıp asla naturel yapilamaz diye düşünen yoktur. İnsanlar oradaki "hoca aklıma soktu ve zehir vücuda girdi" ifadesine takılmış doğal olarak. Çünkü mahalle salonlarında hatta macfit te bile hocalar herkesi steroide buluşturmak icin uğraşır maddi kaygılarla. İlaç kullanarak çok kötü vücut yapan hatta yapamayan da oluyor çok iyi vücut yapan da. Yani görselliğe göre çıkarımda bulunan yok sadece oradaki ifadeden dolayı insanların aklına gelmiş.
    +1 ama ben görüntüyede takıldım. Komik olan öyle omuzlara falan herkesin 2 senede ulaşabileceğinin söylenmesi. '2 senede makul bir gelişim' ne makulu kardeş, kaç senedir kıçını yırtan makro sayan antrenmanı 1 gün kaçırmayan arkadaşlarım var bu arkadaşın vücuduna yaklaşamaz. Steroid ile bile bunu yapamayan çok büyük bir çoğunluk var. Nadir bir vücut yapın var ve o kelimeyi yazdıktan sonra, düzensiz yaptım kalori nedir bilmem dedikten sonra steroid denilmesi gayet normal, bununla övünebilirsin. Bu görüntünün boyla alakası yok emin olun, ben de kısayım ve tanıdığım 2 kişi daha var 1.65 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 17 Ağustos 2018; 12:18:5 >

• kivancokten4099 K kullanıcısına yanıt
    2 sene duzensiz antreman dikkatsiz beslenmeyle yaptiginda senin vucudun bu kadar var miydi? Boş yapmıssın kıvanc hoca. Biride gelmiş 1.68 e 66 kilo ne stetoidi hele hüle demiş. He her steroid vuran boyuna Gore +10 kilo ekliyordu sanki. Ben resimde bilinçsiz spor beslenmeden gayrı bilincsiz roid kullanımı gordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 17 Ağustos 2018; 12:10:16 >
  • Bilinçsiz roid kullanımı görmüş beyimiz şu tiplere laf anlatacağız işte... Spora dün başlamış gelmiş ona buna ahkam kesiyor. Eleman muhtemelen en fazla ulaşacağım hacim 40cm kol olacak! demiş, bunlar da 55cm kolu var gibi yorum yapıyor. He tamam aslanım steroidsiz olmaz. Sen de şimdi 35cm kol hedefiyle spor yapmaya devam et o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

2 sene duzensiz antreman dikkatsiz beslenmeyle yaptiginda senin vucudun bu kadar var miydi? Boş yapmıssın kıvanc hoca. Biride gelmiş 1.68 e 66 kilo ne stetoidi hele hüle demiş. He her steroid vuran boyuna Gore +10 kilo ekliyordu sanki. Ben resimde bilinçsiz spor beslenmeden gayrı bilincsiz roid kullanımı gordum.
    Dediğimin arkasındayım. İlk foto açı, ışık ve pump harikası. İkinci fotoda aynı etki yok çünkü gerçek hali o. Bence oldukça doğal. Ayrıca ilaç kullanmanın bu kadar kolay alınabilecek gayrıciddi bir karar olduğunu düşünmüyorum.

• Do Squats kullanıcısına yanıt
    Hocam insanların favori veya gelişmeye yatkın kas grupları oluyor. Bu arkadaşın yan omuz ve kolları o şekilde gibi. Yağ oranı düşük ve pumplu çekildiği için daha iri gözüküyor. Yoksa çok büyük kas kütlesi yoktur. Örneğin ağırsağlam Furkan'a zargana falan diye alay ederler kas kütlesi çok yüksektir bu arkadaştan. Buna göre doğal olabilir illa ilaç aldı denemez

Dediğim gibi yağ oranı düşüklüğü, pump ve favori kas gruplari sebebiyle iyi fotograf cektirilebilir. Ama yani her ilac alan da Baran Kalaycı veya Berkay Türkkan gibi gözükecek diye birsey yok. İlaç alıp ne kas ne de güç açısından naturel birinden pek farkı olmayan kişiler de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 17 Ağustos 2018; 13:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B8937EC2

Hocam insanların favori veya gelişmeye yatkın kas grupları oluyor. Bu arkadaşın yan omuz ve kolları o şekilde gibi. Yağ oranı düşük ve pumplu çekildiği için daha iri gözüküyor. Yoksa çok büyük kas kütlesi yoktur. Örneğin ağırsağlam Furkan'a zargana falan diye alay ederler kas kütlesi çok yüksektir bu arkadaştan. Buna göre doğal olabilir illa ilaç aldı denemez

https://www.instagram.com/p/Bec3LbaAtZN/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zlwyv376s4cr

Dediğim gibi yağ oranı düşüklüğü, pump ve favori kas gruplari sebebiyle iyi fotograf cektirilebilir. Ama yani her ilac alan da Baran Kalaycı veya Berkay Türkkan gibi gözükecek diye birsey yok. İlaç alıp ne kas ne de güç açısından naturel birinden pek farkı olmayan kişiler de oluyor.
    Ben ağırsağlamı yeni keşfettim. Bence hem vücudu hem de kilosuna göre kaldırışları çok iyi.

• Zaten kimse dogal olamaz demiyorki bu vucut. 2 senede de olmaz demiyor kimse. Ama duzensiz beslenme duzensiz antreman diyince işler orda karışıyor işte. Doğal vucut geliştirme o kadar ucuz değil. Beslenmeye, duzenli antrenmana dikkat etmezsen gelişemezsin anca havayı alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 17 Ağustos 2018; 14:11:2 >
  • Agırsaglama gelirsek eleman 5,6 senedir duzenli antreman yapıyor. ilk 2 senesi klasik bodybuilding programları desek son 3,4 senesi powerlifting antremanlarıyla geçmiş. Beslenmeye verdigi önem zaten malum. Hakkını vererek yapmıs kısaca.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.