Şimdi Ara

POV 8800GTS 512MB Ustalar Bu Ekran Kartı Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem: Amd 6400+
    Bellek : 2gb ram
    İşletim sistemi: windows xp

POV NVIDIA 8800GTS 512MB ekran kartı siparişi vercem acil sizden yardım istiyorum hepsiburada.com dan sipariş vercem % 25 Worldpuanlarla bana Taksitli 200 ytl civarına geliyor.Performans,marka ve oyunlardaki verimliliği nasıldır bu kartın ?
    Ekran kartına ait link : POV NVIDIA 8800GTS 512MB
    Not:Lütfen Arkadaşlarım Ati 4850 onermeyiniz:Çünkü her ne kadar fps farkı da olsa aralarında oyunlarda driver anlamında çok sorun çıkartıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkerr -- 26 Aralık 2008; 3:25:29 >

• POv kaliteli markalardan biridir ayrıca 8800 GTS de performanslı bir karttır.Fakat sisteminiz de darboğaz oluşabilir belki.
  • rahat rahat al kullan iki kartı da sonuna dayasan 8800gts geçer.Ati fabrika overclocklu satıyor gibi geldi bana.80 derece ne demek?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18240348/mpage_8/tm.htm

sayfa sonlarında aynı sistemde 4850-8800gts testlerim mevcut gpu acısından fikir olur umarım
  • 8800gts güzel karttır bence kaçırma
  • pov'da iyidir 8800gts'de.Eğer fikrin değişirse bfg'ye bak birde,o da çok sağlamdır
  • Arkadaşlar sağolun.Başka bir bigisi veya pov 8800 gts ekran kartını kullanan arkadaslar varsa onlarda yorumlarını yazarsa benim için çok iyi olur.Bu akşam bu ekran kartının siparişini geçcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkerr -- 26 Aralık 2008; 14:25:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O fiyata kaçmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • bedava
  • 8800gts 512mb gayet iyi.200ytl'ye de kaçmaz
  • Peki arkadaşlar 8800 GTS mi yoksa Zotac'ın 9800GT AMP modeli mi?

Bu iki kart arasında kaldım bildiğim kadarıyla 9800GT 8800GT nin aynısı ve GT de GTS'den daha düşük bir model.

Ama testlere bakınca aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum siz ne dersiniz?
  • UMARIM ekran kartın g92 cıplıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: THe RoOKiE

UMARIM ekran kartın g92 cıplıdır

512mb'ların g80 olanları varmı ?
  • Bildigim kadarı ile 512 lik modellerin 8800 gts olarak g80 leri yok...Bence kardeşim sende o ekran kartını kampanya bitmeden hemen al kaçırma.Ati 4850 kullanmadım ama forumdaki bir çok arkadas sürücü problemlerinden şikayetçi sürücü problemini duzeltse ati'nin o ekran kartı 10 numara bir ekran kartı olur.Sen sanırım ekran kartı problemleriylede uğraşmak istemiyorsun bence de 8800 gts doğru bir seçim olmuş.9800 gtx+ alsan biraz fazla para verdigin için uzulurdum çünkü biraz o.c la aynı degerlere ulaşıyorlar.Burda bu konuda bilgili arkadaşlarda zaten sana yorumlarını yapmışlar.Hayırlısı olsun iyi gunlerde kullan.
    quote:

Orjinalden alıntı: VaLoUr

quote:

Orjinalden alıntı: THe RoOKiE

UMARIM ekran kartın g92 cıplıdır

512mb'ların g80 olanları varmı ?

• Arkadaşlar Ve Ustalarım ,
    Kartın Siparişini dun verdim umarım doğru bir seçim yapmışımdır.Yorum yapan herkese Tşk ederim.

İyi gunler ve Saygılar...
  • Hayırlısı olsun kardeşim iyi gunlerde kullan.Guzel bir seçim diger arkadaslarda benimle herhalde aynı düşünceyi savunur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkerr

Arkadaşlar Ve Ustalarım ,
    Kartın Siparişini dun verdim umarım doğru bir seçim yapmışımdır.Yorum yapan herkese Tşk ederim.

İyi gunler ve Saygılar...

• darkerr arkadasım almısın kartı nasıl memnunmusun bende almayı dusunuyorum hepsi buradada indirime girmiş 270ytl
    benm sıstemde
    e6750
    xfx anakrtta tam modelı bılmıom
    400wat aopen kasa
    4gbda ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limpbizk7t -- 7 Ocak 2009; 17:04:57 >
  • İyi bir tercih yapmışsın 8800gts seçmekle. Çünkü 4850 ile araların pek de fark yok. Oc ile 4850yi yakalıyor ve geçebiliyor da, ayrıca 9800gtx+ seviyesine geliyor 8800gts 512likler g92. o fiyata da çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 7 Ocak 2009; 17:17:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

POv kaliteli markalardan biridir ayrıca 8800 GTS de performanslı bir karttır.Fakat sisteminiz de darboğaz oluşabilir belki.

gercektende amd 6400+ le darboaz olusturmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

İyi bir tercih yapmışsın 8800gts seçmekle. Çünkü 4850 ile araların pek de fark yok. Oc ile 4850yi yakalıyor ve geçebiliyor da, ayrıca 9800gtx+ seviyesine geliyor 8800gts 512likler g92. o fiyata da çok iyi

teşekkurler yorum için ürün açıklamalarında g92 diye bişey goremedım linkdeki doğru ürün degilm
    http://www.hepsiburada.com/pov-nvidia-8800gts-512mb-256bit-ddr3-directx-9.0-directx-10-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-r-vga150860/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50428

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.