Şimdi Ara

Power a bastığım gibi siyah ekrandan başka bişey gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar saat 2 de bilgisayarı kapattım 5 te eve geldiğimde açayım dedim ekrana siyah ekrandan başka hiç bişey gelmiyor ne bios menüsüne girmek için gözüken o yer ne de windows hoşgeldiniz sadece siyah ekran var ne yapabilirim ?

• Bilgisayarınızın fişini çekin, anakartınız üzerindeki pili çıkarın, kasanızın üzerindeki güç düğmesine 3-5 kere basın ki güç kaynağının içinde geçici depolanan enerji boşalsın. Yaklaşık 1dk bekledikten sonra pili takın ve bilgisayarınızı açın. Tahminimce açılacaktır. Açılmaz ise ekran kartını ve ramleri söküp tekrar takın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed

Bilgisayarınızın fişini çekin, anakartınız üzerindeki pili çıkarın, kasanızın üzerindeki güç düğmesine 3-5 kere basın ki güç kaynağının içinde geçici depolanan enerji boşalsın. Yaklaşık 1dk bekledikten sonra pili takın ve bilgisayarınızı açın. Tahminimce açılacaktır. Açılmaz ise ekran kartını ve ramleri söküp tekrar takın.

ilk başta açılmadı rami ve ekran kartını çıkarıp taktım açıldı abi nası teşekkür ederim bilemiyom elini ayağını öpeyim:D
  • Estağfurullah olur mu öyle şey yardım edebildiysem ne mutlu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.