Şimdi Ara

power amplifikatör için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar..Aradığım yardım için doğru yerdemiyim emin değilim.Sorunum şu;Elimde 2 adet 45 cm b&c hoparlörlü sub bass var.İçlerinde 1000 watt rms,2000 watt peak gücünde 8 ohm hoparlörler var.
    inter-m L3000 Power ın değerleri aşağıdaki gibi.Öğrenmek istediğim şu;Ben power ı bridge modda kullanırsam 2 adet 8ohm 1000 watt kabini bu power a bağlayabilirmiyim?Bağlanabilirse nasıl?Daha evvel bridge modda 8ohm da 1000 watt verebilen yine inter-m in başka bir modeline sublardan 1 tanesini bağladım ve performansı gayet iyiydi.Aşağıdaki verilerden anladığım şu; 4ohm bridge modda 3000 watt verebilen power a,8ohm da 1000 watt rms gücünde 2 adet hoparlör bağlanabilir ve her hoparlöre 1500 watt güç olur diye düşünüyorum.Eğer bu mümkünde bağlantı nasıl olmalı?Power dan kabine,kabinden diğer kabine şeklindemi olmalı?Saygılar sunuyorum..

650W @ 8Ω Stereo (per channel)
    1000W @ 4Ω Stereo (per channel)
    1500W @ 2Ω Stereo (per channel)
    2000W @ 8Ω Bridged-Mono
    3000W @ 4Ω Bridged-Mono

e

• 2 adet 8ohm kabini paralel bağlayıp bridge modda kullanabilirsin hatta çok da iyi performans alırsın paralel bağlamanın nasıl olduğunu tarif edeyim kısaca hoparlörler +lar + ya ve -ler -lere birleştirilir oluşan toplamda 2 uç amfinin + ve - lerine bağlanır kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: piynst

Selamlar..Aradığım yardım için doğru yerdemiyim emin değilim.Sorunum şu;Elimde 2 adet 45 cm b&c hoparlörlü sub bass var.İçlerinde 1000 watt rms,2000 watt peak gücünde 8 ohm hoparlörler var.
    inter-m L3000 Power ın değerleri aşağıdaki gibi.Öğrenmek istediğim şu;Ben power ı bridge modda kullanırsam 2 adet 8ohm 1000 watt kabini bu power a bağlayabilirmiyim?Bağlanabilirse nasıl?Daha evvel bridge modda 8ohm da 1000 watt verebilen yine inter-m in başka bir modeline sublardan 1 tanesini bağladım ve performansı gayet iyiydi.Aşağıdaki verilerden anladığım şu; 4ohm bridge modda 3000 watt verebilen power a,8ohm da 1000 watt rms gücünde 2 adet hoparlör bağlanabilir ve her hoparlöre 1500 watt güç olur diye düşünüyorum.Eğer bu mümkünde bağlantı nasıl olmalı?Power dan kabine,kabinden diğer kabine şeklindemi olmalı?Saygılar sunuyorum..

650W @ 8Ω Stereo (per channel)
    1000W @ 4Ω Stereo (per channel)
    1500W @ 2Ω Stereo (per channel)
    2000W @ 8Ω Bridged-Mono
    3000W @ 4Ω Bridged-Mono

e

bence powerı pek zorlama derim ve stereo modda tek tek bağlamanı tavsiye ederim.. hem sağ- sol basslardan daha güzel çalar.. sağ bass ile sol bass çıkışları farklı sayılır ama mono bağlarsan ikisinin birleşimini çalar anlatabildim umarım

ayrıca 1000er watt gücü tam anlamıyla yükleme derim, diğer türlü paralel bağlarsan 4 ohma düşer ve çıkışları zorlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TWEETERLAR İÇİN YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.