Şimdi Ara

power color hd 4870 hakkında bilgi lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar power color hd 4870 512 mb almayı düşünüyorum ama ekran kartının özelliklerine baktığımda bellek hızı çok az. diğer hd4850 ve hd4870 ler 2000 - 3600 mhz iken power color hd 4870 900 mhz. bunun nedeni ne?? yardımcı olursanız sevinirim

• Hızı standart 3600MHz onun öyle yazdıklarına bakma... Idle de öyleler ( 2B hızı )
  • 900x2 = 1800mhz'e geliyor bellek hızı...

Ancak HD4870 serisinde öenereceğim kart özel soğutmalı olan;

CONNECT 3D HD4870 Extreme OverClock Edition 1024 MB DDR5 256 bit --- 400 lira 770/3800

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3914
  • Valla adamım Sapphire alma bios sorunu çıkıyor ben 2 defa yaşadım ve alacağın kartın seri numarasına bak ve o firmanın (saphire , powercolor,his vs ..) o seri numarayla başlayan kartlara özel bios çıkarmışlar ise o seri numaralı kartlardan uzak dur ! Çünkü ben 2 ay süründüm böyle teknik servisler de bunun dışında 4870 müthiş bir kart !
    Saygılar
  • evet bende connect 3d istiyom ama bilgisayarın tamamını aynı yerden almak istiyom sonradan bi problem olursa diye. hiç değilse istanbul'da satılan biyerde olsa hemen alıcam connect3d'yi. bunlarla uğraşmamak için power color hd4870'e yöneldim performansı nasıl acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeBa07 -- 13 Nisan 2009; 17:20:01 >
  • Ürünlerin hepsi ayrı olarak garantilidir zaten.Bi problem çıkmaz.
  • Connect 3d veya palit sonic öneririm.
  • aman powercolor alma sakın bugün hd4850sini aldım ne oc oluo nede bişe bide bi ses varki aklın hayalin durur...diğer markalara bak derim..
  • üff ya kafayı yicem harbi pc'yi kurmam için bi ekran kartı kaldı bi türlü karar veremiyom. herhangi bi kart için biri çok iyi hiç bi problemi olmuyo diyo biri çok kötü alma falan diyo. hangisini alcağıma bende karar veremiyom artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeBa07 -- 13 Nisan 2009; 19:10:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -SaW-

aman powercolor alma sakın bugün hd4850sini aldım ne oc oluo nede bişe bide bi ses varki aklın hayalin durur...diğer markalara bak derim..

arkadaşım bende aldım aynı karttan play modelinden . ilk başta oc yapamadım sinir oldum senin gibi, hatta powercolorun sitesine de mail attım ne biçim kart yapmışsınız diye ama sonradan ati tary tools programını kurdum son versiyonunu. şimdi fan hızını %15 e çektim 45 dereceye kadar, sonrasını da bi güzel ayarladım. 690 *2000 mhz de oc yaptım. canavar gibi şimdi. bence bi dene sen de o programı..

power color hd 4870 hakkında bilgi lütfen..

• arkadaşım ilk çıkan referans tasarım kartları almada ne alırsan al ,tavsiyem biraz bekleyip 4890 alman.4870 in düzeltilmiş hali
  • verdim ya son kararımı artık powercolor hd4870 alıcam. İnş. bi problem çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.