Şimdi Ara

Power Color HD3870X2 hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Power Color HD3870X2 fiyat olarak diğer X2 3870lerden biraz daha ucuz ancak bu ucuzluğun sebebini çözemedim. bu firmanı ekran kartının testinede ulaşamadım. Aldığımı varsayarsak pişman olurmuyum arkadaşlar? az para deil he :D hele bu piaysada...
    AA ,AF açmak istiorum 17"w lcd den görüntü alıcam.

Kısacası sorun yaşarmıyım sıcaklık değerleri oyun performansı vs gibi bilgileri ve tecrübesi olan arkadaşlar lüften bi kaç şey yazınız..

• PowerColor iyi bir marka diye duydum. En azından yegane ATI temsilcilerinden. Kötü değildir diğerlerine göre aynıdır hatta. Yine de Sapphire kartlara bakabilirsin. İndirimlerin ilk geldiği marka sayılır...

Düzeltme : Az önce okudum ki Sapphire çok ısınıyormuş. Aklında bulunsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 15 Nisan 2008; 4:58:30 >
  • Sapphire HD3870 X2 kullanıyorum ve ınısma problemi her ekran kartındaki gibi büyütücek bişey yok yani yeterki kasanın havalandırması iyi olsun,

Power color olayına gelince uzak dur derim. Daha önce Power color X850XT Platinium aldım ve ürün elimde patladı çok problem yaşadım bu olasılık hepsinde var ama bence Sapphire 1. seçimin olmalı.
  • Benim Powercolor 2900XT de geçen ay patladı. Hala garantide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Benim Powercolor 2900XT de geçen ay patladı. Hala garantide.

Geçmiş olsun kardeş, ben 2-3 ay uğraştım en sonunda kartı çöpe attım sinirimden 350$ çöpte anlayacağın servise gidiyor yapıldı diye kaç kere geri geldi ama hepsinde yine sorunlu çıktı
  • shappire den uzak dur derim arkadaş almıştı 2-3 sene önce daha WoW u doğru düzgn oynayamıyordu şimdi HIS 3870 kullanıyor 24'' herşey fullde hiçbi oyun kasmıyor (CRYSIS hariç)(benim ekran kartını geriverdim 4870 bekliyormGDDR5 BABY)

SHAPPIRE (TAKLİT BANA GÖRE!!!)

POWERCOLOR (UZUN VADEDE ÇOK DAYANIKLI) (şu anki kartım 4 senelik X800GT oynatmadığı oyun sm3.0 desteği olmadığı için bioshock-assasins .vsvs)

HIS (Ati alacaksan bu markayı tercih etmelisin özellikle soğutmasıyla ünlüdür)(ŞEKİL 1A İCEQ3)

ASUS (İSMİNDEN 20DOLAR CEBE ATIYO BU KARTLAR FAKAT PERFORMANS,DAYANIKLILIK İYİ)(ASUSUN 3870X2 MODELİNDE REFERANS OLMAYAN SOĞUTMALI MODELDE GÜZEL)

GECUBE(PEK FİKRİM YOK AMA 3870X2 İÇİN KULLANDIĞI SOĞTUCU ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOR....)

YANİ ŞÖYLE;

HIS>ASUS>GECUBE>shappire

bu sıraya göre alırsan memnun kalırsın DİYORM!!

• Suan pıyasada bulunan butun kartlar Gecube harıc referans sogutucuyu kullanıyor.Bulabılırsenız Gecube modelını onerırım..Bulamazsanız dıger 3870x2'ler ıcınden en ucuzunu alın cunku hıcbır fark yok aralarında..Son zamanlarda aynı sogutucuya sahıp 3870x2'lerden bır kısmı cok ısınıyor kımısınınkı ısınmıyor dıyenler var.Isınmayı etkıleyen faktorlerı unutmamak gerek.Kasa ıcı havalandırma,oda ısısı,diğer bileşenlerın yaydıgı ısı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.