Şimdi Ara

power için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gtx 750ti ve amd fx6300 işlemciye sizce 420 watt power yeter mi ? şu an aktif olarak kullandığım kasa.http://www.n-donanim.com.tr/Products/Cooler-Master-CM-ELITE-339-Max420W-Siyah-12-cm-Fanli-Kasa.html ...Biraz önce bir video izledim ekran kartı sadece 60 watt a ihtiyaç duyuyor muş işlemci ise 95watt yeterli mi sizce.High power 750 watt 80plus sipariş ettim eğer yeter düşüncesi ağır basar ise powerı iade edecem. şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip71 -- 15 Mayıs 2014; 0:37:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talip71

Arkadaşlar gtx 750ti ve amd fx6300 işlemciye sizce 420 watt power yeter mi ? şu an aktif olarak kullandığım kasa.http://www.n-donanim.com.tr/Products/Cooler-Master-CM-ELITE-339-Max420W-Siyah-12-cm-Fanli-Kasa.html ...Biraz önce bir video izledim ekran kartı sadece 60 watt a ihtiyaç duyuyor muş işlemci ise 95watt yeterli mi sizce.High power 750 watt 80plus sipariş ettim eğer yeter düşüncesi ağır basar ise powerı iade edecem. şimdiden teşekkürler.

Belki şu an için ucuna yetebilir fakat zamanla sıkıntı çıkarabilir.
    Corsair,cooler master,ocz seasonic gibi markalara da bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı olmaz yeterlidir.
    Psu yerine iyi bir psu-kasa ikilisi Alsan daha iyi olur..

• Psudan daha çok kasa sıkıntılı sende. Bence psulu güzel bir kasaya bakın ilerisi için ancak şimdilik yeterli olacaktır elinizdekiler.
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar.Eski işlemcim Intel® Core™2 Quad Processor Q9400 idi onu arkadaşa satalı bayağı oldu her ne kadar sattıktan sonra pişman olsam da :( Ve o işlemcide sitesinden baktığıma göre 95w enerji tüketiyormuş şimdi yeniden sistem toplama kararı aldım ve Asus R7 260x ekran kartı siparişi verip şimdi de gtx 750ti ile tanışınca R7 260x kartı iptal edip yerine gtx 750ti almaya kara verdim.R7 260x enerji tüketimi 100ün üzerinde olduğu söyleniyor. Gtx750ti max 65w enerji tüketiyor.Derdim şu değil hane ilerleyen zaman için evet dediğiniz gibi bir kasa alma fikrim olabilir.Şimdilik idarelik olsun sipariş verdiğim psu yu iade edeyim daha sonra kasa da alayım diyorum. Kendime böyle bir yol çizdim şimdilik fikri olan arkadaşım varsa yine yardımlarını beklerim iyi geceler tekrar..
  • http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Quad-Q9400-vs-AMD-FX-6300 . Pişmanlığım bundan işte...5 sene önce aldığım işlemci hala iş yapıyor ama gel gör şimdi alacak olduğun işlemciye güç yetmiyor. Intel® Core™2 Quad 9400 gerçekten çok iyi bir işlemci idi. Evet bu işlerin ucu bucağı yok.Aynı araba almak gibi yok abs de olsun yok hız sabitleyicide olsun 1 llira üstüne ver bunu al falan filan fikirler hep olacak ama Yanarım yanarım da o işlemciyi nasıl sattım ben ona yanarım
  • talip71 T kullanıcısına yanıt
    e 95w ile 6300 daha performanslı işte daha neye yanıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Fx6300 daha iyi onu ben de söylüyorum. Ama sattığıma pişmanım çünkü. Çok fark yokmuş gibi geliyor aralarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talip71 -- 15 Mayıs 2014; 1:48:34 >
    Yet kardesim min 600 wat almalisin

Corsair 80+plus selvikasi olanlara bakabilirsin

• AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Oldu olacak 1000 watt lık alsın.
    750 ti ve fx 6300 için kaliteli bir 400 w lık psu çok rahat yeter.
    O ikiliye 600 w öneriyorsan mesela fx 8350 290X e 1000 w öner en az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeden etmeden konusma benim 5670 corsairin 430 walti yetmedi oda en dandik kartda bile cok isinma yapiyordu guc kaynagi 500 wata gectim sistem rahatladi

Kaldiki bu sisteme 430 wat besleyemez bunu bil 300 wat dagitim desek geriye kalan islemci ile ekran kartini besleyemez ya yakar atar yada cok isinir

Bilmeden etmeden denemeden yasamadan konusma benim cinlerimi getirtme

• o zamanhttp://www.hizlial.com/high-power-750w-80plus-bronze-56a-12v-guc-kaynagi-hpg-750br-h12s/10287913 bunu göndermeyeyim takayım gitsin.Kasayı değiştirmeden. Herşeyi değiştirebilirim kasa ve monitör asla
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt

Evet aynisindan bende aliyim.
    Peki 8 senelik abimdeki şu pc nasil oluyorda bugune kadar yanmadi sayın Amd hastasi arkadas
    Psu 300 w
    Amd athlon x2 4400+
    Msi k9 n ultra 2f
    Asus hd 4670
    Cordair 2 gb ram
    Seagate 250 gb
    Asus ta9a1 kasa
    Oynanabilen tum oyunlari oynadi halada oynar.

Bu islerin piri cok bilmis arkadas anlat bakalim neden yanmadi bu pc 8 senedir
    Hesaplamanda sorun var anlasilan.
    Anakart 50 w
    İslemci 95 w
    Ekran karti 65 w (750 ti)
    Ram ikili 10 w
    Hdd 25 w
    Dvd 20 w
    4 fan 8 w

Alda bak ne harcarmis arkadasin sistem.
    Kaliteli 400 w taksin kullansin eger psu veya ekran karti yanarsa kendiminkileri vercem ona.
    Sen kendi dünyanda takil ordan burdan gördüklerinle gelip burda bilgiçlik taslama

• Bak o sistemde o psu normal bu pin girisli ekran kartlari elektirik waltini cok cekiyor hali hazirda bu boyle olunca guc yetmiyor 60 wat bosda yukde 100 wata kadar cikabilir o yuzden dusun imzamdaki pc 430 waltda isinma yapiyordu ve kasanin yanindaki tahta bile isiniyordu ben 500 wata gectim ustune o.c yaptim hic isinma yok buz resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD HASTASI 044 -- 15 Mayıs 2014; 3:14:29 >
    750 watti ne yapacaksin gözünü sevdigim.Azcık arastir forumda mullet 750 watta nasil siatem emanet ediyo bir bak.Psu nun ne oldugunu bilmeyenlerin önerilerine kulak asma.Sanki gtx 780 mi takacaksin.
    Şöylede birsey var bütcen sıkınti degilse ileriye dönük yatirim olsun diyorsan o zaman bisey diyemem.

• Hımm iyi oldu o zaman görüşürüz
  • birkaç sene bu sistem toplama mevzularından uzak kalmışız be Arkadaşlar bundan önce çok power defnettik.En sağlam şu an kasadaki şimdi siz bana önerin bakalım elimdeki powerden daha iyi ben de gidip ucuz onu alayım.Madem 500 alacam elimdekini neden atayım ne farkı var yetiyor kasadaki zaten.Gayet basit ben şu an kasadaki power a core2quad 9400 (95w harcar) 9800gt ekran kartı 65 harcar+ bir ssd +bir hdd +ses kartı +4gb 1800mhz ram ile kullandım şimdi bana deyin ki alacağım fx6300 (95 harcar) gtx750ti max 65 harcar +ssd+hdd+2x4gb 1800mhz ram ile yetmez diyecek var mı.ses kartı takmayacam sadece power cooler master 420watt ama gerçekte 340watt gibi birşey üstünde öyle yazıyor.
  • Dostum gtx750ti mi yoksa r7 260x mi sence herkes gtx750ti diyor
    Bak kendinde hesaplamışsin işre.Dandik değilde sağlam kaliteli bir 400 w söylediğin o sisteme yeter.Yetmez diyen varsa buyursun bide o hesaplasin.Ben birdaha yorum yapmayacam.
    Nvidia nın resmi sitesinde bile gtx 750 ti için min. 300 w lık power önerilmiş
    Bazilari 600 w önermekle neyin kafasini yaşiyorlar acaba.

Ben olsam gtx 750 ti alırdım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.