< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Power Kablosu Yandı
-
-
Upupup
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer problem PSU dan değilse güç kablosu kalitesiz-ince olabilir. Yuvasına oturduğunda iletim uçları tam temas etmiyor ve ark yapıyor olabilir.
Yani farklı bir kablo ile deneyin. Başka kablonuz yok ise monitörün güç kablosu ile yer değiştirip deneyin. Monitör daha az güç çeker.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o güç kablosunun girdiği yerlerden bir tanesi yarı yarıya erimiş durumda
-
Kablonun ve soketin değişmesi gerek maalesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teknik becerin varsa psu yu açıp o seketi çıkararak ve kablonun ucunu keserek kabloyu drek psu ya bağlayabilirsin.
ama dediğim gibi becerin varsa yap yoksa bulaşma.
yanlış bişeyde sistem yanabilir yangın çıkabilir ve elektriğe kapılabilirsin. -
Hocam psuyu sökemem garantili çünkü fakat soketi söktüğümde iki adet kablo vardı beyaz olan ucu sararmıştı biraz elektrikçide soketi ve kabloyu değiştirecegim umarim psu yanmamıştı garantiye verip almam aylar sürer
psu'un yanmadı merak etme. soket gidik. garanti buna kullanıcı hatası diyebilir. derse tüketici mahkemesine dilekçe yaz baksınlar. geçmiş olsun -
S.a ben bugün PC yi çalıştırdım herhangi bir sorun yoktu masamda fazla kablo kalabalığı vardı ben de tüm prize bağlı fişleri çekip kabloları düzenleyip baştan taktım düzenlerken PSU kablosunu iki tarafta da çıkarmıştım herşeyi yaptığımda PC yi çalıştırdım güç kablosundan pıtpıtpıt diye sesler çıkıp duman atmaya başladı bende kabloyu hemen söküp çöpe attım monitör kablosunu takmayı denedim kabloyu taktım çalıştırdım herhangi bir sorun yoktu herşey normal çalıştı sadece monitörde elektrik olmadığı için görüntu geliyormu bakamadım sizce ekran kartına yada başka bişeye bişey olmusmudur biraz uzun oldu k.b teşekkürler
Bir zarar verdiğini tahmin etmiyorum.
Kaliteli bir güç kablosu satın alın.
yardım edermisiniz benin bilgisiyarda ekrana bağladığımız o güç kablosu bian ısındı tekrar taksam bişey olur mu sonra hemen pc yi kapadım korkuyorm bi çare bulun ona göre takacagım lütfen nolur kasada baktım sorun yoktu güç kablosunda kabloyu deiştirsem mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanbzktr -- 25 Aralık 2022; 20:45:59 > -
Kaliteli bir kablo alın.
-
Selam bilgisayar uzmanı ReşatOdalı boludan ben yorumunuzu gördüm yardım etmek istedim ilk önce bilgisayardan kabloyu çıkarın ondan sonra büyük koli bandınan çok sıkı bantlayin bilgisayara takmadan bantladiginiz yer aşağı ve yukarı hareket edmediginden eminseniz bilgisayara takabilirsiniz bu sizi yenisini alana kadar idare eder hadi byy unutmadan - kablonun Zarar gördüğü yeri bantlayin - ben bilgisayar uzmanı ReşatOdalı Bolu
Konu 2020 konusu, bence şahıs bilgisayarı alıp ülkeyi terk etmiştir bile.
-
Reis aynı olay banada oldu ama benimki daha ciddi durumda ben farkedemedim erkenden pc 12 ye dogru birden kapandı elektrik gitti sandım ilk başta ama cızırtı sesleri geliodu arkadan kabloyu çektiğimde çok sıcaktı parmağım yandı erimisti çok kötü kasanın giriş kısminada erimisti bu kasanın herhangi bir yerine anakrta iźlemckye fln zarar vermişmidir yarın sabah aldığım magazaya söylicem garantisi devam ediyor 2 ayı kaldı diye hatırlıyorum umarım hallederler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mouse orta tuş çalışmıyor
- veriyi korumak için içeriği şifrele aktif değil
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- laptop power tuşu olmadan açma
- logitech garanti sorgulama
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- pc otomatik kapatma
- video boyutu küçültme
- suya düşen telefon
- secure boot nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X