Şimdi Ara

Power led far

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar http://www.dealextreme.com/p/2-7v-6v-3w-cree-circuit-board-for-flashlights-15mm-2-7mm-25518 bu si tedeki sürücüyle yine aynı sitedekihttp://www.dealextreme.com/p/cree-xr-e-q5-emitter-on-premium-star-228lm-at-1a-2394 power ledden 4 tanesini sürebilirmiyiz? (6 volt 4 amper batarya ile beslenecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokas46 -- 8 Ağustos 2012; 17:30:21 >

• 4 sürücü ile 4 ledi sürebilirsin. Bir sürücü ile 4 ledi sürmeyi düşünüyorsan daha küçük ledlerden al, parana yazık olmasın. Ledlerin parlaklıkları aşırı düşer bir işine yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

4 sürücü ile 4 ledi sürebilirsin. Bir sürücü ile 4 ledi sürmeyi düşünüyorsan daha küçük ledlerden al, parana yazık olmasın. Ledlerin parlaklıkları aşırı düşer bir işine yaramaz.

4 sürücü alırsam olur o zaman.batarya 4 sürücüyü kaldırabailirmi?sürücüleri 2 şerli seri bağlamam mı gerek.yoksa dirençle mi düşürmeliyi voltu..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokas46 -- 8 Ağustos 2012; 15:34:58 >
  • Dostum bu açtığın ikinci konu Öncelikle power led gibi her yerden ve türkiyede daha ucuza alabileceğin bir ürünü İthal sitelere neden baktığını anlıyamadım.Sen tam olarak ne istediğini bilemiyorsun.
    Elinde ne varsa Ona göre Çalıştıralım yada 12v la çalıştıralım 6v ile yada li ion hücreler ile çalıştıracağım dediğin zaman Ona göre sistem belirtelim.
    6v 4A ile 6v led için zaten sürücü gerekmez.Adı üstünde zaten 6v Deneme yanılma ile araya Düşük değerli bir direnç koyabilirsin.6v led için neden seri bağlıyorsun bunlar ilkokul elektrik bilgisidir.Seri bağlarsan voltaj 2 katı gerekir Paralel bağlarsan Da voltaj aynı daha çok amper çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 8 Ağustos 2012; 16:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan123123

Dostum bu açtığın ikinci konu Öncelikle power led gibi her yerden ve türkiyede daha ucuza alabileceğin bir ürünü İthal sitelere neden baktığını anlıyamadım.Sen tam olarak ne istediğini bilemiyorsun.
    Elinde ne varsa Ona göre Çalıştıralım yada 12v la çalıştıralım 6v ile yada li ion hücreler ile çalıştıracağım dediğin zaman Ona göre sistem belirtelim.
    6v 4A ile 6v led için zaten sürücü gerekmez.Adı üstünde zaten 6v Deneme yanılma ile araya Düşük değerli bir direnç koyabilirsin.6v led için neden seri bağlıyorsun bunlar ilkokul elektrik bilgisidir.Seri bağlarsan voltaj 2 katı gerekir Paralel bağlarsan Da voltaj aynı daha çok amper çeker.

power led 6 voltluk değil batarya 6 volt4 amper . power led 3.7 volt onun için seri bağlamalımıyım diye sordum (seri ve paralel bağlamayı da biliyorum)
    sürücü olarak türk sitelerinde bunun gibi sürücü bulamadım ordaki power led ise 280 lümen olduğu için ondan almayı tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokas46 -- 8 Ağustos 2012; 17:32:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.