Şimdi Ara

POWER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 yıldır kullandığım masaüstü bilgisayarımda bi sorun oluştu.Herzaman olmamakla birlikte arada bir power düğmesine basıp bilgisayarı açmaya kalktığımda makine açılmıyor power ışığı yanmıyor kasaya elektrik gitmiyor.tekrar yinelediğimde yine açmıyor ama 2-3 dakika bekledikten sonra power düğmesine tekrar bastığımda bu sefer makine açıyor.Bu tesadüfi değil çünkü bu problem her olduğunda aynı yöntemle açıyorum 2-3 dakika bekleyip tekrar açıyorum makine açılıyor.Şİmdi sorun power düğmesindemi yoksa power supply de mi sorunun kaynağı nedir yardımcı olursanız sevinirim.

• çok eskiden benimde başıma geldi bios pilinden oluyormuş yeni bir pil aldım saatçiden taktım düzeldi hemen =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: habdullah

çok eskiden benimde başıma geldi bios pilinden oluyormuş yeni bir pil aldım saatçiden taktım düzeldi hemen =)

arkadaşa katılıyorum benimde başıma gelmişti bios pilini değiştirdim sorun düzeldi ama sen yinede olmadı bir psu ilede dene

kolay gelsin.....
  • evet ama benim o zaman kullandığım sistem PII di herhalde şimdi bios pillerinden felan öyle hatalar çıkmıyor çoğunlukla.
  • senin sorununun power supply olma ihtimali yüksek bence,
    bende daha önce aynı problemi yaşamıştım,
    power supply'i değiştirince sorun ortadan kalkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stresss -- 28 Nisan 2006; 17:48:04 >
  • ilk önce bi power düğmesine bak ve sonra power suppy yi değiştir
  • bilgisayar markası casper ve henüz garantisi bitmemiş yani diyorumki şimdi götürdümmü bunlar fabrikaya gönderiyo 15 gün bekliyoruz kısadan halletme imkanı olsa ben halledeyim diyorum bios pili enteresan bi tespit bi deneyeyim bakalım ondan mı olacak ama power supply yüksek ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    Power supply'den ses geliyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.