Şimdi Ara

POWER SUPPLY CEVABI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlerim merhaba. Bu maili atmamın sebebi silencerları getirdiğimizden beri öncelikle gelen tüm teşekkür pm leri ve destekler için teşekkür ederim. Günlerdir Power Supply üniteleri ile ilgili yoğun gelen soruları konu açarak cevaplamak istiyorum açıkçası tek tek cevap vermek beni yoruyor. Genel Soruları şu şekilde cevaplıyorum:
    1-Power Supply Öneriniz Nedir?
    Benim power supply önerim Enermax markasından yanadır. Başta TomsHardware olmak üzere dünyanın hemen her test sitesinin ortak kabül ettiği bir gerçek ile kalitesini hiç saptırmayan bir markadır.
    2-Neden Enermax Neden diğer markalardan daha üstün?
    Çünkü V2.0 ringcore teknolojisi ile en son sürüm işlemci sata hdd, ekran kartı ve direk SLİ desteği ile bu çok önemli çünkü diğer power supplylarda kablo ile çevirme yapıyorsunuz ve bu da çok sağlıklı değil. %100 efficiency yani peak loadda enermax inanılmaz bir stabiliteye sahip. Bu da çok önemli bir artı.
    3-Enermax getiricek misiniz?
    Enermaxları getirmemizin bir mantığı yok çünkü astarı yüzünden pahalıya gelir türkiyedeki fiyatları fevkinde ve tse den izin belgesi gerekir ki bu da extra masraf demekti.
    4-Türkiye fiyatları nasıl?
    Almanya ve Avrupa fiyatları ile hemen hemen aynı. Burada vergi daha düşük olmasına rağmen.
    5-Siz olsanız hangisini alırsınız?
    Enermax alırdım ama sistemimi satıp lap-top almayı düşünüyorum

Bana gelen sorular genelde bu yönde. Ben de soruları birleştirip ortak bir cevap vermeyi düşündüm.Saygılar diliyorum.

http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?Group_ID=Guc_Kaynagi
    bu bölümden power supply ünitelerini gözden geçirin, diğer ürünler için de öneri ve sorularınız varsa bana ya da BBI kardeşime haber verin lütfn.
    Saygılar

• Benim favori listem PC Power&Cooling , zippy , ocz ve enermax... malesef türkiyede yalnızca enermax'ı temin etme şansı var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 25 Mayıs 2005, 11:47:42 >
  • O diğer markalar almanyada da sorunlu çünkü çoğu amerikan tipi gerilime uygun üretiliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Benim favori listem PC Power&Cooling , zippy , ocz ve enermax... malesef türkiyede yalnızca enermax'ı temin etme şansı var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Benim favori listem PC Power&Cooling , zippy , ocz ve enermax... malesef türkiyede yalnızca enermax'ı temin etme şansı var....

Yaw Brandy bırak şu oczyi hadi zippy pc power eywallahta ocz dediğinin ne raidmaxten nede tagandan hiçbir farkı yok..Topower üretimi orta kalite Psular işte...Extreme suystemste tam anlamıyla birOcz propogandası var zaten kanmayın bunlara..Zaten modu ocz ceosu olan yerden ne beklenir

• ya bende geçen gün ki pusu faciamdan sonra (bluestorma 500 yerine 400 ün 12voltun amperini dedim ) bütün psuların reviewlerini araştırdım sadece bi resim koyacam ocz psu hakkında sanırım bu iyi bi açıklama olur

sanki içi biraz boş gibi

• içine bakıp anlıyorsun gücünü yani aferin sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 25 Mayıs 2005, 14:52:09 >
  • Enermax 660W var ve deli bir alet 4 tane 12V cıkısı var total 62A...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    Power Supply
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ondan stokta yok 600 lük nasıldır 2 tane 12+ çıkışı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 25 Mayıs 2005, 15:01:37 >
  • Muahuaha
    quote:

Orjinalden alıntı: digiali

ondan stokta yok 600 lük nasıldır 2 tane 12+ çıkışı var

toğu biz erittik zati..600wlık modelide çok iyi bizdeki 660w ise server eps destekli ancak 600wlık tam sli sistmeleriçimn optimize zaten nvidia tarafından sli sertifikası verilen 4 psudan biri

• sizi stok hırsızları insan geridekileride düşünür
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiali

içine bakıp anlıyorsun gücünü yani aferin sana

ya kadeşim bunu içinin boş olma olayını ben uydurmadım bu bir herkes bunu sölüyo inceleme yaptığım sitede psunu içi boş bu nasıl iş demiş...
    ikincisi sharkon bile gitmiş pusunun içini göstermiş sitesinde biz şöle parça kullanıyoruz böle kaliteli falan demişler.

Bu kadar sivri ve gereksiz konuşucağına psu alırken ağırlına bakmanın bile önemli bişey oldunu bilmen gerekirdi ne kadar çok component o kadar çok kalite ve stabilite demek o salak tt psunu açta nie herkesin dandik dediğini anla çünkü psunun içi muhtemelen boştur .Yada git 30 dolarlık kasanın psunu sök içinde hiçbişey olmadığn görürsün tabikide psunun devre şemsı önemlidir...
    Madem okadar biliyosun niye tt aldın

Dfi a bakıp üstündeki mosfetleri ve kondansatörleri say neden en iyi overclcok mobo su olduğunu anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALcan -- 25 Mayıs 2005, 14:08:26 >

• bende tt değiştirme derdindeyim zaten
    ocz nin kaliteli olduğunu düşünüyorum ondan bazı markalara güvenmek konusunda takıntılarım var sen ss koyarak içi boş dersen olmaz şafak atar bende
  • bende psu alma derdindeyim ve neyi alcağımı bende şaşırdım cooler master alacaktık peak değerlerini normal değeri sanmişim uynanıklar en tepeye yazmış diğerlerine bakıyorum çok pahalı tt falan zaten alınmaz tt pusuna salak dedğim için kusrabakma lafım sana deildi ama incelemelere bakabilirsin nette ben resimleri için insanetek e baktım orda bütün psuların içini açmışlar
  • bilgisizlik diyelim gitsin tt için
    enermax öneriyor arkadaşlar benimde aklıma yattı doğrusu
  • Feno sendeki 660lık benim olacak eninde sonundaAdresi wer operasyona gelelim sana bir ara
  • Enermax 660W SLI çözümümüz oldu , rahatlıkla kaldırdı 6800GT SLI yı... Fenoyada bu psu yu bize sağladıgı için tesekkur ederim team adına...
  • ben de 600 watt olan modeli kullanıyorum gerçekten iyi bir psu. kesinlikle sesi duyulmuyor. fanını kendi sıcaklığına göre ayarlıyor ve çok serin çalışıyor. içindekilere çok önem verenler için mükemmel çünkü normal bir psu dan çok daha ağır. 2'li fan sistemi kasanın içindeki sıcak havayı da atıyor. stabilite zaten mükemmel.
  • OCZ rulezzz

bazılarıda patlatır, sonra gider ocz ne ki sonuçta topower üretimi der
  • Ben evren limitedden 485 wattlık enermax almıştım fenomenhaa tavsiye edince süper bir alet çalıştığını anlamak için kulağımı dayıyıp gelen havanın üfürmesini hissediyorum ancak ciddi anlamda oyunlarda bile perfomans artışı oldu ben bilmezdim power supplyın bu kadar etkili olacağını
  • Ciddi anlamda performans artışı nasıl oldu? Ne değişti yani?

quote:

Orjinalden alıntı: Charon_Death

Ben evren limitedden 485 wattlık enermax almıştım fenomenhaa tavsiye edince süper bir alet çalıştığını anlamak için kulağımı dayıyıp gelen havanın üfürmesini hissediyorum ancak ciddi anlamda oyunlarda bile perfomans artışı oldu ben bilmezdim power supplyın bu kadar etkili olacağını

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.