Şimdi Ara

power supply kafayi yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bu erittigi ikinci kablo her yer yanik koktu butcwm sinirli ne yapmam lazim?
     power supply kafayi yedi power supply kafayi yedi power supply kafayi yedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Idarelik yarina kadar kullanamam mi???

• Yeni psu al tak, muhtemelen psu'da bir sorun var.
  • Kartalsantiago K kullanıcısına yanıt
    ne zaman aldın ? sana bozuk psuyu itelemişler hocam galiba. su falan mı döküldü ? kullanma onu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

ne zaman aldın ? sana bozuk psuyu itelemişler hocam galiba. su falan mı döküldü ? kullanma onu bence.

Valla hocam bayadir bununla idare ediyorum 4sene falan olmustur.miladi doldu heralde :) zaten aldigimda kucuktum bu isten cok anlamiyordum 4yilda psde bayagi bi sikinti yasadim :) el mecbur degisterecegiz..bu aksam bi 30dk kullanmam gerekicek sikinti olmaz umarim?? yok hocam su dokulmedi bir anda pc kapandi neden bende anlamadim .s

ya elektrik prizine voltaj fazla gelse diğer elektrikli ev eşyaları da bozulurdu tv radyo falan. sorun voltajdan değildir büyük ihtimal psudandır. 30 dakka için pcyi de evide tehlikeye atma :D 2. el psu aldım benimkide bozulduydu 15 liraya. biraz traktör sesi gibi ses gelior ama arada idare ediyorum ucuz bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

ya elektrik prizine voltaj fazla gelse diğer elektrikli ev eşyaları da bozulurdu tv radyo falan. sorun voltajdan değildir büyük ihtimal psudandır. 30 dakka için pcyi de evide tehlikeye atma :D 2. el psu aldım benimkide bozulduydu 15 liraya. biraz traktör sesi gibi ses gelior ama arada idare ediyorum ucuz bulursun.

dogrusun usta..yazicioglunda bakacagim yarin ama psu ne sokmuslugum ne takmisligim var bKalim ne kadar ugrastiracK beni

eski psu kaç voltajsa aynısını al işte. kabloları takıyorsun o kadar. çocuk oyuncaa :) psuyu da yanında götür baksınlar.
  • O güç kaynağını sakın kullanma. Yangın bile çıkarabilir.
  • Hocam simdi bu vidalari soktum de elime almaya korkuyorum psyi carpmasin valla :D

• kullanmasan iyi olur kötü duruyor valla
  • Cikardim zaten su anda durumu bu baska hangi islemler gerekiyo?
     power supply kafayi yedi

• Psu'dan çıkan kabloları takip et takılı oldukları yerden çıkartarak psu'yu kasadan dışarıya al, yada karıştırırım dersen hangi kablonun nereye takıldığını kroki çizerek işaretle. Psu alırken de kaliteli bir psu almaya gayret et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 8 Nisan 2015; 20:32:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.