Şimdi Ara

Power Supply'i Bilgisayarsız(Anakartsız) Nasıl Calıstırırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Power Supply'i Bilgisayarsız(Anakartsız) Nasıl Calıstırırım?
    Saygılarımla...

• Düz kontak yaptırıp çalıştıracaksın. Şaka şaka...

Anakarta giden güç kablosunda 14. pin yeşil kablo ve 15. pin siyah kabloya kısa devre yaptır çalışacaktır.
  •  Power Supply'i Bilgisayarsız(Anakartsız) Nasıl Calıstırırım?

PS_ON ve bir siyah ucu kısa devre yap çalışır
  • ya ben kulaklık girişi olan bi cd sürücü bağlayıp track cd leri dinleyebiliyordum. ama tam hatırlamıyorum kasa üzerinde yani anakarta bağlı olup olmadığını. ama pc çalışmıyordu bi sorun vardı onu iyi hatırlıyorum, heralde harddiskim yoktu o ara. o şekilde faydalanabiliyordum pc den sadece :) 10 sene felan oluyor heralde biraz hafızamı kurcalamam lazım.
  • @multeci 10 sene önceki güç çıkışı at. Şimdiki biliyorsundur ki atx

at

tx de portakal rengi olması gerek
  • On sene önceki 80286, 80386, 80486 ve Pentium 1 işlemciler zamanında power'de yani yukarıdaki resimde olan sistemde PS_ON (power supply on) gibi bir seçenek yoktu. Bilgisayarın ana beslemesi (220 VAC) bir anahtar (şalter) vasıtasıyla açılıyordu. Gelişmiş güç seçenekleri diye birşey bulunmuyordu. Şalteri açmak PSU'nun çalışması için yeterli oluyordu. ATX Güç kaynağı nasıl bağlanır, ATX Güç Kaynağını Kasa Dışında Nasıl Çalıştırırız? konusunu ve, Güç kaynakları hakkında bilinmesi gerekenler konusunu inceleyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

On sene önceki 80286, 80386, 80486 ve Pentium 1 işlemciler zamanında power'de yani yukarıdaki resimde olan sistemde PS_ON (power supply on) gibi bir seçenek yoktu. Bilgisayarın ana beslemesi (220 VAC) bir anahtar (şalter) vasıtasıyla açılıyordu. Gelişmiş güç seçenekleri diye birşey bulunmuyordu. Şalteri açmak PSU'nun çalışması için yeterli oluyordu. ATX Güç kaynağı nasıl bağlanır, ATX Güç Kaynağını Kasa Dışında Nasıl Çalıştırırız? konusunu ve, Güç kaynakları hakkında bilinmesi gerekenler konusunu inceleyin.

evet evet uykunun vermiş olduğu dalgınlıkla unuttum doğru şalteri vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @nihat35nihat

hocam alıntı yapınca bir karışıklık oldu benim mesajlar da
  • bu sekılde anakarta gıden 20 veya 24 pınlı ana sokettekı tek yesıl kablo ıle herhangı bır sıyah kabloyu kablo veya atac yardımı ıle bırlestır

• quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

bu sekılde anakarta gıden 20 veya 24 pınlı ana sokettekı tek yesıl kablo ıle herhangı bır sıyah kabloyu kablo veya atac yardımı ıle bırlestır

• burada amacının ne olduğunuda açıklasaydın ona göre yorumlar gelebilirdi,

KAPTAN İYİ İSE, EĞRİ GEMİ İLEDE, DOĞRU SEFER YAPILABİLİR.
  • Barısİnce kullanıcısına yanıt
    dediginizi ayni sekilde yapiyorum calismiyor anakarta takip start verince aciliyor cikamadim isin icinden baska poerda denedim oldi fakat bana lazim olan powerda durum boyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.