Şimdi Ara

Power Supply Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şirket içerisindeki bir bilgisayarın power supply'ı anlayamadığım bi sebepten dolayı bi anda arızalandı. Onu değiştirip yerine yeni bir 400W'lık Frisby power supply aldım. Fakat o da aynı şekilde arızalandı. Power düğmesine basıyorum işlemci fanı 5-6 tur döndükten sonra duruyo. Başka bi bilgisayarın power supply'ını alıp değiştirdim bilgisayar açılıyo. Sizce sorun ne olabilir. Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

• İlk iş elektrik hattını kontrol etmektir. Bilgisayarın takıldığı priz kesinlikle topraklı olmalı ve sabit bir voltajı olmalı. İkincisi diğer bilgisayardan aldığınız PSU'da voltaj koruma olduğu için (iyi olduğu için) kahramanca çalıştırıyor olabilir bilgisayarı. Frisby nasıl bir markadır bilmiyorum ama yeterli gelmiyor olabilir. Her PSU üzerinde yazan W'ı vermez. Kalitesi, marka bilinirliği önemli. OEM PSU üzerinde 400W yazıyor olabilir ama belki 300 belki 350W veriyordur ve sizin sistemi kararlı tutamıyor olabilir. Bunu da geçince anakartta bir sorun olabilir diyicem ama diğer makineden alınan PSU ile çalıştığına göre çok düşük ihtimal. Ucuzundan bir UPS alarak sadece bu arızaya karşı değil, her türlü voltaj sorununa, elektrik kesilmesine karşı da bilgisayarınızı koruyabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power Supply
    7 yıl önce açıldı
    power Supply fanı
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.